Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

Evet canım, yarı yolu geçtik Allah hepimize mutlu sonu göstersin inşallah... Dün iyim iyim dedim kendi kendime nazar deydirdim sanırım. Bugün işyerine gelir gelmez ani bir mide bulantısı ile çıkardım. Hala da iyi sayılmam mide bulantım devam ediyor ve çok fena başım ağrıyor. İnşallah geçer tez zamanda...
Nzmyhn dediğin gibi günler geçip gidiyor. Ama benim ev ve işyeri arası rutin olan hayatım iyice monotonlaştı. Eşim bayramda bile hiçbir yere götürmedi şu malum grip yüzünden... Can sıkıntısı ile geçti benim bayramım evde yalnız (

Nzmyhn canım ben dün siteye bile giremedim. Bazen gerçekten sinir zıplatıyor... Neyse canını sıkma eminim güzel şeyler yazmışsındır ama ne yapalım kul yapısı bu site :)))............

Bu arada gerçekten kimse gelmiyor artık... Sanırım kimini annelik telaşı kimini iş telaşı alıkoyuyor....
Herkese Selam ve Sevgiler....

Kizlarr selammmm ,nasilinizzz??? Ben iyim hamd olsunnn,bayram yogun gecti fransadan midsfirlerimiz gelmisti. Bende bu sene kimseye ziyarete gitmedim,asi olmadim onun icin bir yere cikmaktan cekindim acikcasi... EVde ve kaynanamlarda gecti.

Oglusumda iyi, buyudu baya artik hareket ettigi zaman heryerde hissediyorum,kaburgama baski yapiyor bu iki gundur biraz canim yaniyor hatta uyusuyor gibi oluyor ama bunlar guzel seyler..hic kasilmam olmuyor cok sukur. Insallah birdaha olmaz.

Allah herkese iyilik versin,Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah.

AMINNN DUA ET BIZE SENIN DUAN DAHA CABUK KABUL OLUR CANIM IYI BAK KENDINE:teselli:

oooooo kimler gelmiş..................hoşgelmişsen amerikalı...........................nasılsın canım....................
mihribanım sende görünmüyodun bu aralar geldin çok şüküğr........ogluşumuzun adı ne olcak yaaaaa

ne telaşı ayoool siteye giremiyozkiii

Kayracığım sözüm sana değildi canım zaten... Eskisi kadar yoğun girmiyor kimse... Birkaç kişi kaldık...

Mihriban, Amerikalı iyi olduğunuza sevindim... Bizi habersiz bırakmayın...

bugün mikrotese olan bir arkadaşın sonucu kötü geldi malesef...............çıkmamış................
ama ben onun için meryem suresi başlatmıştım............sizde almak istermisiniz.......herşeye ragmen okuyalım.............herkes umudunu yitiriveriyor ama bence öyle degil...........Allah isteyince azo mazo hikaye bence....................

ya iste boyle bende gecirmis oldugum hayal kirikligindan sonra burdayim yine iste sen nasilsin iyimisin canim neler yapiyorsun bi tanede ben okuyabilirim meryem suresini niyetmi edilmesi gerekiyor nasil olcak yaz bana olurmu canim optum kendine iyi bak A E O

Kızlar yaaa gidişatlardan haberdar edin bizi... Bak çok merak ediyorum...
Bu arada kızlar benim göbek günden güne büyüyor... Şimdiden çatlamaya başladım... Günde üç öğün kremlenip yağlanıyorum ama çok fayda etmiyor :sinifsinif: Ama olsun kızım için herşeye değer... Gece uykularıda azalmaya başladı. Bir türlü rahat nefes alıp uygun pozisyonda yatamıyorum...
Benden haberler şimdilik bu... 19 Aralıkta şeker yüklemesi var bakalım ne olacak..........

amanda gidisaatlar böyle...:)
12 kilo aldim..soktayim...doktorum bisey demiyor...ama tek karnim cikti...bide yüzüm tombalak bi sekilde yuvarlak oldu...göbek önce dogru sivri bi sekilde gidiyor...doktor bi ihtimal kiz dedi..dün birisi yok bu mutlaka erkektir dedi..saglikli gelsinde gerisi bos...
gecen cumartesi ilk defa disardan tepmesini gördüm...esimde görünce cok duygulandi minik kizim da artik kucagima geldiginde bi sariliyorlarki kardesiyle...doktorlar bebekler anlar dedi...
21de bende seker yüklemesi yapilcak....kizimda yüksek cikmisti insallah bunda normal cikarda bi sorun olmadan geceririrz bu seneyi

sagol canım iyiyim elhamdülillah.......................zaman rumuzlu arkadaşa okuyoruz..................oisimle niyet edip okuyabilirsin.............eee yeni düşüncelerin neler biraz anlatsana..............bir cee yapıp kaybolma yine..........özledik yahu..........

zümmincim o tombik yüzünü çok merak ettim dogrusu.......................ama eminim çok tattlı olmuşsundur.......................

amandacım bu şeker yüklemesi dediginiz şey zor mu..................sen stres yapıyosun gibi geldide bana................şeker içmiyonuzmu yani..............bunun neresi zor...............((cahillik başa bela))

Zummin canım kilo konusunda birşey söyleyemeyeceğim çünkü kişiden kişiye değişiyor... Ama biraz dikkat etmek lazım tabii... Cinsiyet konusu bir sonraki muayenede büyük ihtimal netleşir Allah gönlüne göre versin :)) Bebeğin hareket ettiğini hissetmek çok tuhaf bir duygu veriyor böyle tarihi mümkün değil Allah sağlık versin haftalar ilerleyince daha kuvvetli hissedeceksin inşallah... Kızınında şimdiden bebişle duygusal bir bağ kurması süper nasıl olsa Allah ömür verdiği müddetçe hep birbirlerinin yanında olacaklar... ınşallah bu bebişte şekerle ilgili bir sorun yaşamazsın canım...

Nzmyhncığım cahillik ne demek estağfirullah hayatım bizimde bildiğimiz şeyler değil başımıza geldikçe tecrübe ediyoruz. Şeker yüklemesinden çekindiğim yok seninde dediğin gibi şekerli bir sıvı içirip kan tahlili yapılıyormuş o kadar... Ama her tahlil öncesi ve sonrası bazı olasılıklar çıktığı için biraz endişeleniyorum canım hepsi bu... ınşallah bu test sonucu tamamen iyi çıkarda bizlerde rahat ederiz. Zaten büyük bir olasılıkla bu son test bundan başka rutin test kalmıyor....
Allah cümlemiz hakkında hayırlısını nasip etsin......... Öptüm canım....

canim bende bi plan yok gibi gorunuyor simdilik 2 tupbebek 2 dis gebelik gozum korktu artik biliyosun tehlikeli bide yani insaallah kendiliginden hamis kalirim diye bekliyorum dualar ediyorum ya hayal olur ya gercek iste oyle sen neler yapiyorsun sende durumlar nasil tamammmi devammi Rabbim hepimizin yardimcisi olsun insaallah sende yaz boslama beni

Kizlar selamlar.. ben geeeldim:))

Kac gundur baya yogunum,inanin evimde daha yeni yanliz kalabildim..

Bizde hersey yolunda gibi,en son 22 haftalikken kontrole gitmistim.. Hersey yolundaydi. Bebek baya buyudu,hareket ettigi zaman disardan cok net gorebiliyorum .. Esimde goruyor ve hissediyor artik :))

Bende 26+4 gunluk oldum ve 6 kilo aldim,ayda 2 kilo alarak devam ediyorum bakalim hayirlisi,bu arada gobegimde baya cikti zaten sadece gobegim cikti cok sviri benimkisi ya :) Arkadan hamile oldugum belli olmuyor.. Bebegim saglikli olsun herseyden onemlisi bu .

Kizlar bende henuz catlak yok,kremlemiyorumda acikcasi acba abundan sonrada cikabilirmi??

NZMYHN ........ Canim iyidir sen nasilsin nasil gidiyor hayat? Oglumun adi Allah izin veirrse Suheyl olacak..

sagolun kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim...................benim ahvalimi sormuşsunuz.............
ben elhmd. iyiyim de bu aralar tekrar tedavi düşünmeye başladık.acaba nereye gitsek ne yapsak diye karar veremiyoruz..............araştırma içindeyiz.......................sizin fikirleriniz neler.......................
eşim memorıale gidelim diyor bizi heryönüyle tanıyorlar diye.................ben çok pahalı diyorum............kararsızız yani.................bu arada mihribancım tek isim koymayın iki isim koymak sünnet......................süheyl çok güzel ona uygun ikinci bi isim bakın bence..............

canım benim.tekırar tedaviye başlamaya düşündüğünüze çok sevindim.rabbim gönlünüzdekinşi versin inşallah.memorial bencde en doğru karar eşine katılıyorum.kaydirigubbakcemile5

NZMYHN ........ Canim,cok sevindim insallah hayilisi olsun hakkinda.. Bencede memorialde devam et esine katiliyorum.. En azindan seni taniyorlar.

Gerci Bahceci,alman hastanesinide cok ovuyorlar,ama bilemiyorum . Hakkinda hayirlisi. Eger hastanenden memnun kaldiysan orda devam et derim ben. Nasip isi,eger olacaksa heryerde olur. Allhim gonlune gore versin insallah.

canim iki isim olarak aslinda bende dusundum. Ben Muhammed isminide ek olarak istiyordum,Muhammed Suheyl olsun diyordum... Ama simdi herkes iki isim koyuyorya moda gibi oldu,diye dusunuyordum..Sunnet oldugunu bilmiyordum ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…