Kizlarr selammmm ,nasilinizzz??? Ben iyim hamd olsunnn,bayram yogun gecti fransadan midsfirlerimiz gelmisti. Bende bu sene kimseye ziyarete gitmedim,asi olmadim onun icin bir yere cikmaktan cekindim acikcasi... EVde ve kaynanamlarda gecti.
Oglusumda iyi, buyudu baya artik hareket ettigi zaman heryerde hissediyorum,kaburgama baski yapiyor bu iki gundur biraz canim yaniyor hatta uyusuyor gibi oluyor ama bunlar guzel seyler..hic kasilmam olmuyor cok sukur. Insallah birdaha olmaz.
Allah herkese iyilik versin,Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah.
ne telaşı ayoool siteye giremiyozkiii
oooooo kimler gelmiş..................hoşgelmişsen amerikalı...........................nasılsın canım....................
mihribanım sende görünmüyodun bu aralar geldin çok şüküğr........ogluşumuzun adı ne olcak yaaaaa
ya iste boyle bende gecirmis oldugum hayal kirikligindan sonra burdayim yine iste sen nasilsin iyimisin canim neler yapiyorsun bi tanede ben okuyabilirim meryem suresini niyetmi edilmesi gerekiyor nasil olcak yaz bana olurmu canim optum kendine iyi bak A E O
sagol canım iyiyim elhamdülillah.......................zaman rumuzlu arkadaşa okuyoruz..................oisimle niyet edip okuyabilirsin.............eee yeni düşüncelerin neler biraz anlatsana..............bir cee yapıp kaybolma yine..........özledik yahu..........
zümmincim o tombik yüzünü çok merak ettim dogrusu.......................ama eminim çok tattlı olmuşsundur.......................
amandacım bu şeker yüklemesi dediginiz şey zor mu..................sen stres yapıyosun gibi geldide bana................şeker içmiyonuzmu yani..............bunun neresi zor...............((cahillik başa bela))
sagolun kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim...................benim ahvalimi sormuşsunuz.............
ben elhmd. iyiyim de bu aralar tekrar tedavi düşünmeye başladık.acaba nereye gitsek ne yapsak diye karar veremiyoruz..............araştırma içindeyiz.......................sizin fikirleriniz neler.......................
eşim memorıale gidelim diyor bizi heryönüyle tanıyorlar diye.................ben çok pahalı diyorum............kararsızız yani.................bu arada mihribancım tek isim koymayın iki isim koymak sünnet......................süheyl çok güzel ona uygun ikinci bi isim bakın bence..............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?