Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

canım benim.tekırar tedaviye başlamaya düşündüğünüze çok sevindim.rabbim gönlünüzdekinşi versin inşallah.memorial bencde en doğru karar eşine katılıyorum.kaydirigubbakcemile5
sagol canım.......ama bu para mevzuları beni kasıyor yahuuuuu................
evet canım olacaksa Rabbim yazdıysa heryerde olur ama biliyosun işte bu tedavide güven çok önemli............
haaa bu arada isim müthiş...............................yerim ben onu yerim.........kız ben bile gelmeden bu kadar seviyom bu bebişleri sizler kimbilir nasılsınızdır............ayyyy yiye bitirirmişiz biz bunlarıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

NZMYHN ........ Evet guven onemli gercekten,kendini rahat hissetmeden tedirgin olmaman . Canim ne kadarki memorialde tedavi??? Bende acibademe gitmistim ilac haric 2400 euro filandi galiba. Devletten yaridm filan alamiyormusunuz tedavi icin ??

Evet canim,insan zaman gectikce heyecanlaniyor artik cok sabirsizlaniyorum,gelsede sevsem diye karnimi mincikliyorum :) Hayirlisi olsun ben 27 haftalik oldum bugun zaman cok cabuk geciyor. Allahim sanada nasip etsin en yakin zamanda insallah,,

selaaaaaam kızlar....topiği sürekli açıp okuyorum... yazmıyorum diye merakta kalmayın... zaten bişey olursa haberiniz olur.... buraya girip iyi değilim yazmaktanda sıkıldım artık..halimden şikayet ettiğimi düşünün istemem..... 7.ayı bitiriyorum nerdeyse az kaldı......... o nedenle haliyle oldukça şiştim. zaten kısa boylu minyon birisiyim. yürüyormuyum yuvarlanıyormuyum belli değil. ayaklarım 36 dan 39 a çıktı.... yatamıyorum göbüşüm nereye dönsem o tarafa devriliyor..o taraftaki bebiş altta kalınca kıpır kıpır durmuyor... sırtüstü yatsam nefes alamıyorum.....oturamıyorum... oturunca göbüşüm bacaklarıma yapışıyor terliyor... yürümek yasak.....vesselam ikiz hamileliğin yaşanabilecek en zor zamanlarını yaşıyorum......tehlike olacak bişey yok şükür.... sizleride takip ediyorum..iyisini maşallah..

NZMYHN neresi olursa olsun hayırlısı olsun gülüm..........................

MOMııııı BULUT GELıNCıK VE HıRAAAM sizleri merak ediyorum......nerelerde ve nasılsınız..............

Nzmyhn, yeniden tedaviye başlamayı düşünmenize çok sevindim. Rabbim hayırlısı ile kavuştursun yavruna... Yer mutlaka önemli ama senin olumlu olman herşeyden daha önemli canım...

Mihriban, Allah'ım güzel ismi ile yaşatsın oğluşunu...

Kayra canım aman kendine dikkat et, söylediklerin bildiğim kadarı ile ikiz gebelerin muhtemel yaşadıkları sorunlar ama seninde dediğin gibi bizim gibi minyon anne adayları biraz daha fazla zorlanıyorlar eeee yer dar tabii :))) Bende senin gibi merak içerisindeyim MOMı, HıRAM, GELıNCıK, BULUT bir selam verin yahuuuuuuu klava:

Kizlar , kimler normal,kimler sezeryan dogum yapacaklar bende simdiden korku basiyor yaa.. Benimki normal olacak Allah nasip ederse,epidural'de olmayacak buyuk ihtimalle.

Bu arada benim icin,gonlunden gectigi kadar tefriciye okumak isteyen varmi kizlar? 50 olabilir yuz olabilir,gonlunuzden ne gecerse. Sizinde katkiniz duaniz olsun istiyorum.. Ben kendim baya okudum,saglikli ve hayirli,salih bir evlat olmasi icin dua edicem insallah.

kayracım aynı sıkıntıları bende yaşıyorum bende birde enfeksiyon çıktı antibiyotik başlattılar bebişler biri 900 diğeri 750 gr ancak oldular yinede şükür 26+5 haftalıkmışım bende inş bu sıkıntılarda geçicek gece uykum hiç kalmadı nefes sorunundan

cnm benım tekrar karar verdıgıne cokkkkk sevındım anlatamam inş bu sefer olur allah ınş. hepımıze yuzumuzu guldurur inş. bu arada umut tup bebek derım tabıkı ıgnede sen bılırsın benımde tek embrıyonum transfer oldu bugun 2,cı gunum ayrıca orda bır bayanla tanıştım o da 2 kere memorıalde yaptırmıştı olmadı yanı kısmetımız varsa her yerde olur bunu sakın unutma bence umutta yaptır en ucuz orası cunku

selam kızlaaaar herkes iyidir umarıım... ben iyiyim 4. ayı bitirdim 5e basladim gobis biaz sismeye basladi ama daha yolumuz uzun....

nzmyhn canım cok sevindim tekrar baslama haberine. biliyorum sen zaten cok dua ediyorsun ama şu 41 gün okunan meryem suresini dene bu sefer olur mu. benimle beraber 2 arkadaşım daha sure bittikten sonra hamile kaldi. umarım bu sefer seninde meleklerin bekletmeden gelecekler.

kayra hiram allah kolaylık versin kızlar size ikiz gerçekten cok zor olsa gerek. gecen hafta 3 gun arayla 2 arkadasimiz ikizlerini dogurdular. biriniki iki kiz digerininki iki oglandı. ikiside 39. haftalarında dogum yaptı maasallah iyi bebekler 4 u de 2.5 kilo uzeri dogdu. darisi basiniza insallah saglik sıhhatle..

amanda sen nasılsın. islerin yogun mu hala yetismedi mi yeni elemanın....

mihriban canım senin de iyi gidiyor okudugum kadariyla cok kilo da almamissin maasallah.

opuyorum hepinizi

canım benim nerdesin yaa...korkuttun beni bişey oldu sandım allah korusun.... arada yaz canım..ikizler topiğinede takıl..... bende yarın gideceğim doktra benim bebişlerin kilolarıda o civardadır...

hatun sende hamiş kaldın kayboldun kızıyorum ama.....klava:klava: paylaşcak bişeyin kalmadı galiba....... iyi dileklerin içinde teşekkürler.... ikiz evet zormuşş... eğer 4 üde kalsaymış ben şimdiye kadar doğururmuşum galiba...bende öyle bir göbek varki.... şişti şişti şimdide aşağı doğru sarkmaya başladı..boynuma bağlayasım var..

isimlerimiz Ecrin Nisa & Ceylin Nida olarak karar verdik..babamız başka isim beğenmiyor...

OoOo Masallah topik senlenmiss yaa..

Hiram iyi olduguna cok sevindim,Allah saglik sihhat versin insallah
MoMI.... herseyin yolunda gittigine sevindim,seninkide baya olmus yaa masallah zaman ne cabuk geciyor.. :)

Kayraa.. oo isimlerimiz cok guzelmis gercekten.. Saglikla gelsinler insallah.

isimlerimiz Ecrin Nisa & Ceylin Nida olarak karar verdik..babamız başka isim beğenmiyor...[/QUOTE]
kayracım çoooklkk güzel isimleriniz...........maaşallah barekallah yaa

isimlerimiz Ecrin Nisa & Ceylin Nida olarak karar verdik..babamız başka isim beğenmiyor...
kayracım çoooklkk güzel isimleriniz...........maaşallah barekallah yaa

uzun bi aradan sonra tekrar merhaba arkadaşlar. sizleri unuttuğumu sakın düşünmeyin. yazmasamda arada girip takip ediyorum, sizleri unutmam mümkün değil zaten. herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim. cinsiyetler belli isimlerde belli olmaya başlamış maşallah.rabbim salih ve saliha evlatlar nasip etsin hepinize de. burdan yeğenlerimizin fotoğraflarınıda görürüz inşallah.
yorucu bi tedavi sonrasında bende öyle bi boşlukta kaldımki sormayın. oturup günlerce ağlamadım ama acısıda hep içimde. çok hayallerim vardı olmadı belki birgün nasip olur fakat beklemek sabretmek çok zor gerçekten. hayırlısı böyle belki de rabbim en iyisini bilendir. sizlerde kendinize yeğenlerime çok iyi bakın.tekrar görüşmek üzere..

Son düzenleme:
arkadaşlar hepinize merhabalar...evet ..önceki gibi yazmıyorum sadece sizin yazdıklarınızı okuyorum iyi olduğunuzu öğreeniyorum...sanmayınki yazmıyorumda sizlerden haber almıyorum...bilmiyorum içimden yazacak birşey gelmiyor....

maşallah hepiniz bebişleri büyütmüşsünüz...yavaş yavaş doğuma yaklaşıyorsunuz...rabbim hayırlısıyla doğum yapmayı nasip etsin...hepinizi çok öpüyorum..yeğenlerime çok iyi bakın....onlar sizlerde rabbime emantsiniz...hepinizi rabbime emanet ediyorum...

Oooooooo maşallah topikde bayram yaşanmış, kimler gelmiş kimler.....
Sizlerden tekrar haber almak ne güzel bir mutluluk...

Momiciğim sende bayağı büyütmüşsün bebişini Allah hayırlısı ile kucağına aldırsın. Benim işler maalesef hala yoğun yeni gelen arkadaş ilerleme kaydetti elbette ama yinede tam olarak bırakamıyorum işleri... Ocak ayınıda hayırlısı ile bir atlatsaydım...

Gelincik, Bulut uğradığınız zaman sadece bir selamda olsa yazın... Sizi merak ediyoruz...

Kayracığım inşallah kontrolde güzel haberler alırsın... Seni gözümde öyle güzel canlandırıyorum ki anlatamam... ıkiz gebeliğin zor olması kısmına katılıyorum Rabbim sağlık versin...

Kızlar bu sabah evden çıktığımda gizli buzlanma nedeni ile birkaç kez düşme tehlikesi geçirdim. Aman diyeyim kendinize çok dikkat edin. Havalar iyice soğumaya ve bizler için tehlike oluşturmaya başladı. Bende kendime bugün itibari ile yeni çözümler üretmeye çalışıyorum. Kendinize ve yeğenlerimize iyi bakın... Hepinizi çokkkkkkkkkkkkkkk öpüyorum...

Hiram canım seninde iyi olduğuna çok sevindim tabii bebişlerinde... 6 aydan sonra enfeksiyon riski daha da artıyormuş arkadaşlar dikkatli olmamız lazım...

Nzmyhn belli hayatım ne zaman başlayacağın ve yer konusunda karar verebildin mi? Allah'ım senide en kısa zamanda gönlündekine kavuştursun...

yahuu kızlar 4 gündür adet olmuyom yaaa...............iyice herşey birbirine girdi............bi erken geliyo bi geç ................ne yapıcaz böyle böyle..............
haaaa bu arada ben artık nisan gibi gidebilecegim tedaviye......eşim havalar ısınsın diyo.........bakalım nasip

Kiz hamile olmayasin?? bi test yapsana .. Bouyle geciktigin oluyormuydu? Erken gelmesi neysede gec gelmesi hayiridir insallah ))

Olur öyle gecikmeler, ne demişler geç olsun güç olmasın :))))

Tedaviyi Nisan gibi düşünmenizde çok yerinde olmuş bence tam tabiatın canlandığı en güzel zaman... Rabbim hayırlısı ile kucağınızı doldursun inşallah çifter çifter opuyorumnanaktan

selam kızlar,

hemen genel haberi vereyim bizimkisi bir kız bebekmis. dun ogrendik. hayırlı saglıklı olsun onemli degildi gerci kızı da erkegi de bir. bakalım simdi bundan sonra guzel anlamlı bir isim bulmak lazım. kaydirigubbakcemile3

nzmyhn canım mihribanda amandada haklı olabilir. benim gibi kendiliginden kaldiysa test yapmadan emin olamazsin. ben biliyorsun 5-6 gün geciktikten sonra olmaz ama hadi yine yapayım diye test yapmistim. insallah hamilesindir ama degilsen de kafana takma canim hic. tedavilerden sonra duzen bozuluyor biraz 3-5 gün bazılarında 10-15 gunluk sapmalar olabiliyor adet duzeninde. insallah nisandaki tedaviye gerek kalmadan gelir bebisin. ama sen yine de kendin icin oku meryem suresini 41 gun 3 gun orucunu da tutmayı ihmal etme. biliyorsundur ama hatirlatayım bir de tilavet secdesi var 58. ayet secde ayeti.

bu arada meryem suresini okuyup tedavi veya dogal yolla 2 ay icinde hamile kalan benimle beraber 4. kisi oldu. bence gec kalma canim.

amandacım valla bebek de gobek de buyuyor allahın izniyle. bakalım saglikla kucagimiza alırız insallah is yerinde cok yorma kendini. gerci bende calisiyorum ama duzeni kurdum bir sekilde cok berbat degil durumum.

mihriban ] canım haklısın zaman cok cabuk geciyor 9 ay nasıl olacak derken baktim 4 bitti 5in haftalarını tuketmeye baslamisiz bile.

kayracım sende kızma yahuuu. :1hug: is yerinde yıl sonu yılbaşı benim bütün hizmet sözleşmelerinin yenilemeleri var onlarla uğraşıyorum bir yandan evin işleri aynen devam eh biliyorsun hamilelikte de işin yorgunluğu vs. akşamları sızıp kalıyorum evde pek vakit olmuyor yani. hiç hamile kaldı kaçtı falan deme yani. sürekli yazdığım diğer topiklere de kırk yılda bir yazar hale geldim.

kızma tamam mı öpüyorum seni ve güzel kızlarınııı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…