slm kızlar nasılsınız bende tedavimi yazın yaptıranlardanım belki hatırlamıştırsınız benim de inşallah bir kızım olacak hayırlısıyla teyzoşlarımız şu an 6. aya girdik şükürler olsun ben genelde hepinizi tanıyorum ve hatırlıyorum zamn ne çabuk geçmiş diye kendi kendime soruyorum hepinizi öptüm görüşürüz teyzoşalrımız
canım ne güzel yaaa 6 ay geçmiş...........maaşallah barekallah....................Rabbim bizlerede nasip etsin..............eee tatlı anniş ne koyucaksın kızçemizin adını???????????
Bulut canım teşekkür ederim. Rabbim hayırlısı ile sanada yavruna kavuşmayı nasip etsin... Senin de en büyük derdin ismini ne koysam olsun.....
Momi sağol canım. Evet isim işimiz tamam gibi... Seninde dediğin gibi ayrıntılıda büyük ihtimal kesinleşir cinsiyet ama önemli de değil... Eminim sende güzel bir isim bulursun bebişine.. Allah hayırlı ömür nasip etsin....
Nzmyhn, hayatım ne yaptın test işini.... Bence birkaç gün daha bekle, hayırlısı olur inşallah....
Zeyra, evet canım ya hatırlıyorum isim olarak, maaşallah büyütmüşsün kızını, Allah sonunuda hayırlı etsin...
Mihriban, biz bu özlemek konusunda biraz görmemişin çocuğu olmuş durumundayız. Çünkü bizler onlara daha kavuşmadan başlamıştık özlem duymaya... Şimdiki sabırsızlığımızı ancak birbirimiz anlarız...
Bu arada Muhammed Suheyl'in bir sürü kız arkadaşı var şimdiden kaydirigubbakcemile3
Baksana Kızlar aldı başını gidiyor... Hayırlısı İnşallah
inşallah amandacığım...veee diğer kızlar güzel dilekleriniz için hepiniz sağolun...amandacığım isimleri ödahi hazır ama kendileri...inşallah bu sefer rabbim bebeğimi bana veecek...bende anne olacağım rabbimin izni ile...kızlar dualarınızı eksik etmeyin...
mihriban canım bu arada senin oğlanında birsürü talibi var...
saolasın canım sanırım seninkide erkek amandacığım rabbim inşallah kucaklarımızada almayı nasip eğler canım ismide çok güzelmiş bu arada prensimizin maşallah canım yaa sen sanırım martta doğumun canım benim doktorumda mart sonu nisan başı dedi inşallah hayırlısıyla doğsunda zamanı gelince gerisi önemli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?