Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

Momiciğim demek senin de Kızçen olacak, Allah tamamına erdirsin...
Bende kontrolümü geçen Cumartesi biliyordum ama bu Cumartesiymiş :))))) Az kalsın sabahın 08:30'da dikilecektik doktorun kapısına... Ama ne yapayım çok özlüyorum ben bebişimi bir ay uzun geliyor böyle tarihleri karıştırıyorum.. Allah izin verirse bende bu Cumartesi göreceğim kızımı...

Bu arada bir değişikli olmaz ise bizim kızçenin ismi Elif Gökçe olacak teyzeleri....

momi hayırlı olsun kızın sana..dediğin gibi önce sağlık...nasıl gidiyor hamilelik..
amanda canım senin kızın adıda güzelmiş rabbim adıyla bağışlasın...
vee diğer kızlar inşallah sizlerde iyidirsiniz...
kız nzhmyn canım bellimi olur yap bir test belki hamiledirsin...

canlarım hepinizi öpüyorum benim yeğenlerime çok iyi bakın...yesin onları teyzesi...birde benim için çok dua edin biliyorsunuz bu ay tekrar tedaviye başlıyoruz...yeni sene inşallah uğurlu gelir...

bulutcum teşekkürler canım. inşallah senin bebeğinin de haberlerini alıp sevineceğiz yakın zamanda buradan. ama bak geçen sefer meryem surelerini dağıtmıştım bence kendin oku 41 gun sen adetliyken okusun başkası senin adına hergun.
hadi hayırlısı inşallah senin bebişde gelsin artık bizi çok bekletmeden... araları çok açılmasın değil mi.

amanda canım maaşallah demek elif gökçe olacak. pek güzelmiş adı. adıyla yaşasın inşallah. bakalım biz ne yapacağız isim işini.

bizde pek özlüyoruz yavruyu. eşimle her gidişimizde görünce minnoşu pek bir hoşumuza gidiyor. bir sonraki kontrol yaklaştıkça eşim başlıyor ben bebeği özledim hadi gidelim de görelim artık diye.

bakalım 3 hafta sonra detaylı ultrasonda kesinleşecek ama çok büyük ihtimalle kız bebek geliyor dedi doktorum. hayırlısı olsun sonuçta erkek de olsa kız da olsa o bizim Rabbimden gelen minik mucizemiz çok seveceğiz o yüzden onu çoooook.

ayyyy momicim gelmiş cinsiyetide haber vermiş................çok sevindim.................Rabbim kucagınıza aldıgınız günleride göstersin..........
amandacım isminizde pek bir güzel maaşallah................
yaaa kızlar bu arada test aldım bende yapsammı yapmasammı bilemedim?????????????kendi kendime düşündükçe belirti falan bulmaya başladım..............amaaaannnnnnnnn yapayım testi yoksa yoktur zaten öyle degilmiydi diyorum bazen......bazende daha erken olsada çıkmaz diyorum..............

NZMYHN ,,,,,,,,,,,,, Kiz yap sanki,ne olacak olursa olur olmazsa olmaz,dunyanin sonu degilki.. Ama olursa guzel olur tabi ) En azindan bu ikilemden kurtulursun.. Hayirlisi,hamile degilsende herseyde vardir bi hayir canim..

Momicim... hayiri olsun canim,demek seninde bi minik cadin olacak ha,Allah saglikla gelmesini nasip etsin insallah.. ) Insan gercekten ozluyor yaa.. Ben surekli ultrason resimleri elimde geziyorum >o)

slm kızlar nasılsınız bende tedavimi yazın yaptıranlardanım belki hatırlamıştırsınız benim de inşallah bir kızım olacak hayırlısıyla teyzoşlarımız şu an 6. aya girdik şükürler olsun ben genelde hepinizi tanıyorum ve hatırlıyorum zamn ne çabuk geçmiş diye kendi kendime soruyorum hepinizi öptüm görüşürüz teyzoşalrımız

canım ne güzel yaaa 6 ay geçmiş...........maaşallah barekallah....................Rabbim bizlerede nasip etsin..............eee tatlı anniş ne koyucaksın kızçemizin adını???????????

canım ne güzel yaaa 6 ay geçmiş...........maaşallah barekallah....................Rabbim bizlerede nasip etsin..............eee tatlı anniş ne koyucaksın kızçemizin adını???????????

canım benim amin rabbim inşallah bu güzel duyguyu her anne olmak isteyen güzel annelerimize yaşatsın canımcım rabbim kızımızın adını babası koymak istedi gizem olacak canımcım erkek olsaydı ben koyacaktım ama kız olunca babsı öyle anlaşmıştıkyerimseniben

Bulut canım teşekkür ederim. Rabbim hayırlısı ile sanada yavruna kavuşmayı nasip etsin... Senin de en büyük derdin ismini ne koysam olsun.....

Momi sağol canım. Evet isim işimiz tamam gibi... Seninde dediğin gibi ayrıntılıda büyük ihtimal kesinleşir cinsiyet ama önemli de değil... Eminim sende güzel bir isim bulursun bebişine.. Allah hayırlı ömür nasip etsin....

Nzmyhn, hayatım ne yaptın test işini.... Bence birkaç gün daha bekle, hayırlısı olur inşallah....

Zeyra, evet canım ya hatırlıyorum isim olarak, maaşallah büyütmüşsün kızını, Allah sonunuda hayırlı etsin...

Mihriban, biz bu özlemek konusunda biraz görmemişin çocuğu olmuş durumundayız. Çünkü bizler onlara daha kavuşmadan başlamıştık özlem duymaya... Şimdiki sabırsızlığımızı ancak birbirimiz anlarız...
Bu arada Muhammed Suheyl'in bir sürü kız arkadaşı var şimdiden kaydirigubbakcemile3
Baksana Kızlar aldı başını gidiyor... Hayırlısı ınşallah

inşallah amandacığım...veee diğer kızlar güzel dilekleriniz için hepiniz sağolun...amandacığım isimleri ödahi hazır ama kendileri...inşallah bu sefer rabbim bebeğimi bana veecek...bende anne olacağım rabbimin izni ile...kızlar dualarınızı eksik etmeyin...

mihriban canım bu arada senin oğlanında birsürü talibi var...

saolasın canım sanırım seninkide erkek amandacığım rabbim inşallah kucaklarımızada almayı nasip eğler canım ismide çok güzelmiş bu arada prensimizin maşallah canım yaa sen sanırım martta doğumun canım benim doktorumda mart sonu nisan başı dedi inşallah hayırlısıyla doğsunda zamanı gelince gerisi önemli değil

bulutcuğum sanada tedavinde bol bol dua edeceğim inşallah rabbim o güzel mucizeyi göbişine kondurur canımcım rabbim bu güzel duyguyu bütün anne olmak için uğraşan gerçek annelere yaşatsın anne olmayı çünkü fazlasıyla hakediyoruz bence anne olmayı canımcım

anaaam topik hareketlenmiş....... sayfalar ilerlemiş ayol............... ne güzel...

bulutcum inşallah bu defa olacak canıııımmmmm..... topikten bir sen ve nzmyhn kaldınız dualrımda... diğer olmayanlarda var tabiii ama en çok sizsiniz.... nzmyhn senide nisan gelmeden hayırlı haberlerini alayım inşallah.....

kızlar benimde sizin duanıza ihtiyacım var.... ben çooook ağırlaştım.... artık kendimi zor taşıyorum..yürüyemiyorum yatamıyorum...gören herkes karnın aşağı düşmüş diyor.... sanırım doğumum yaklaşıyor benim... çok erken aslında .... korkuyorum... hiç olmazsa 2 kiloyu bulsalar diyorum.... dua edin nolur bebeklerim zamanında gelsinler...
isterseniz ikiz anneleri bölümünde ikiz annelrinin göbüşleri topiği var bakabilirsiniz...

kayra canım inşallah dualarımız kabul olur...bu sefer bebeklerimize kavuşuruz...bizim için çok dua edin...bizlerde sizin için...inşallah bebeğin acele davranmaz vaktinde gelir..dua etmez olurmuyum...rabbim hamilelere hayırlı doğumlar bizlerede hayırlı evlatlar nasip etsin..inşallahhhhhhhhhhh

Valla oyle oldu canim yaaa,benim oglan yasadi valla heyytt hihoyyyt Bi suru kiz var masallah ))

Insallah hakkinda hayirlisi olur canim benim,Allahim gonlune gore tez zamanda versin insallah. Arkamiza yetisirsin insallah.. Biz dogurmadan guzel haberlerini aliriz insallah )

Kayraa..... Allah kolaylik versin sanada,zordur gercekten ben bazen tekle bile zorlaniyorum,nefesim cok daraliyor belim agriyor biraz is yapmaya gelmiyorum inanki. Seni dusunemiyorum bile.

Insallah vaktinde gelirler,bence bol bol yat dilen bi is guc yapma,dogumu hizlandiracak herseyden sakin. Insallah,vakti zamaninda gelirler.. Simdi nasil kilolari iyimi??

merak etme canım ya stress yapma boşuna. duracakları varsa da sen böyle yaptıkça durmayacak minikler.

Allah'a emanet inşallah büyüyecekler karnında daha..

Zeyracığım sanırım bir yanlış anlaşılma var Benim bebişim Kız adıda büyük ihtimal Elif Gökçe olacak. Erkek bebeğimiz Mİhribanın ve inşallah onunda adı Muhammed Suheyl olacak...
Gerçi çokta önemli değil bizlerde teyze olacağımız için anne yarısı sayılırız :))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…