Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

NZMYHN ...... Kiz sen bir defa daha test yappp,bak eger hamileysen bu defas kesin cikar diye dusunuyorum cunki,8 gun gecmis.. Sen yarin ilk is bi eczaneden test al .. INSALLLAHH hayirdir canim,ama eger hamile degilsende doktora gorun ve bu gecikmelerin neyin nesi oldugunu sor .

Kayra....... Masallah kizz gobusune.. Ama gercekten bence sen sirf karnina almissin cunki momininde dedigi gibi kollarin filan zayif duruyor. Gobekte normal yani iki taneler icerde..

arkadaşlar herkeslere hayırlı sağlıklı haftalar..amannnnnnnnnnnnnn artık annişler göbüşleri büyütmüşler..günleri azaltmışlar....hayırlısıyla doğurmak nasip olsun....kızlar bende kısmet olursa ocak ayında tedaviywe başlıyorum...doktor adetin ikinci günü gel başlıyalım dedi...inşallah bu sefer herşey yolundaa gider bende bebeğime kavuşurum..kızlar dualarınıza ihtiyacım var...inşallah 2010nun ilk günleri bana uğur getirir...bebeğime kavuşurum....inşallah...herkesler..................

Nzmyhn, canım nasıl geçti sınavın... Umarım umduğundan daha iyi geçmiştir ve güzel sonuçlar alırsın...
Test konusunu hafta sonuna kadar ertele derim ben... Eğer hala hastalanmamış olursan (ki inşallah hamilesindir) doktora git ve onun yönlendirmesi doğrultusunda hareket et benceeeeeee...
Zeyra, ne demek canım ya bende bazen karıştırıyorum herşeyi.. Kafayı toparlamak zor oluyor bu dönemde.. "Gizem"in ailenize sağlıkla katılmasını diliyorum canım...
Kayra, o nasıl şirin ve muntazam bir göbektir öyle maaşallah... Allah vücuduna sağlık ve dayanmaya gücü versin canım... Sen canını sıkma bebişler asıl bundan sonra kilo almaya başlayacaklar ve inşallah zamanından önce gelmeyecekler....
Bulut, çok sevindim tedaviye başlayacak olmana... ınşallah yeni senede sonsuz mutluluklar yaşarsın ve Rabbim gönlündeki hayırlısı ile sana verir...

sağolun kıslar...... inşallah hepimiz hayırlısıyla alırız kucağımızaa....

kızzz nzmyhn hayırlı haber ver inşallahhhhhh....

nzmyhn inşallah canım güzel haberler verirsin bencede bir test yaptır canım baya bir geçmiş günün canımcım rabbim yeterki ol desin umutsuz olma cesaretini topla ve git yaptır canım benim

bulutcuğum inşallah 2010da o tatlış göbişine meleğin konacak ve hep beraber burada teyzesi olarak büyümesine şahit olacağız canım dualarım seninle bitanesi

kızlar ne güzel dileklerde bulunmuşsunuz ama eşim dün gece zorla yaptırttı bana testi.....negatif yani............bunun başka bir nedeni olmalı.........

bu arada eşim oyun kulubündeki oyuna takıldıgı için kadınlar kulubünde gözükmeme ragmen degilim aslında....

sabah tekrar test yaptım.negatifti..akşam bi çizgi belirmiş sanki.......ama bu dogru olmuyo degilmi???
çok kötü bir pikselle fotosunu çektim ama buraya koymayı beceremem bilseydim koyardım.........

nzmhn canım dogru mu okudum 2ci çizgi azda olsa belirmisse sana umutta vermek istemem ama kesin hamilesin bence........canım neden kandan baktırmadın ..kandan baktırsan hemen çıkar....hemde bu kadar strest yapmazsın bence......inşaaaalllaahhhh müjdeli haberini verirsin.....

bensunaz canım aslında stres yapmıyorum.........ama merakta etmiyorum diyemem.........ama eger hamile olsam adetim gecikeli 11 gün olmasına ragmen o çizgi ilk yaptıgımda çıkmazmıydı..........okuduklarımda hanımlar daha adetlerine 1 hafta varken görmüşler silik çizgiyi......yani bence bu iş, meraklarımız birkaç güne son bulacak....neyse mevla görelim neyler neylerse güzel eyler..........

sabah tekrar test yaptım.negatifti..akşam bi çizgi belirmiş sanki.......ama bu dogru olmuyo degilmi???
çok kötü bir pikselle fotosunu çektim ama buraya koymayı beceremem bilseydim koyardım.........

belki gec tutunmustur insaaaallllllaaaahhh hamissindir canim kardesim benim burda birde seviniriz insaallah rabbim yuzunu guldursunhihoyyyt

Kızlar günaydın,

Size biraz dert yanayım... Cuma gününden bu yana bebişim sağ kaburgamı kırmaya çalışıyor :))) Tabii buna en büyük etken benim çünkü hem boy kısalığı (157cm) nedeni ile bebiş erken daralmaya başladı hemde çalıştığım için gün boyu otuyorum ve zavallım içerde iki büklüm kalınca beni uyarmaya çalışıyor... Dün gecede beni hiç uyutmadı hem kaburga hemde bel ağrısından gözümü kırpmadan kalktım. Şuan halimi bir göseniz hortlak gibiyim...
Bunların hepsi tatlı dertler... Aman iyi olsunda gerisi boş...

Canim,bazilarinda cok gec cikabiliyor testte bazilarinda hemen cikiyor. Mesela bana hastanede kan testi yaptiklarinda deger 214 cikmisti .. Ayni gun ben evde test yaptim,cok silik 2. cizgi cikmisti.. Bu arada gunum 4-5 gun gecmisti.. Belli olmuyor birsey diyemiyorum. Bence en iyisi kan testi yaptir ve bu ikilemde kurtul derim ben.. Cunki baya gecmis canim yaa.. Insan catlar,hic bekleme valla git bi test yaptir hastanede nasil olsa ayni gun testin sonucunu aliyorsun,bu sekilde bekle babam bekle... kafamçokkarıştı

Bak birdefasinda,bundan 4 yil once test yapmistim ozaman yeni evliydim,adetim gelmeyince bi yapayim dedim,hicbirsey ciklmamisti.. Testi cope atmistim,ertesi gun sabah copu atacaktim testi elime aldim baktim cok cok silik ikinci cizgi gordum. Sonra iki gun sonra tekrar ettim daha net cikmisti. Ama malesef benimki dusukle sonuclanmisti ..Onun icin bence en net cozum kan bacim, en iyisi kandan baktir sen .

canım ablacım sagolasın........haber veremedim.........kaynanamlardaydık haftasonu.......daha şimdi geldik...... cuma gün adet oldum..........ve bayagı zor geçiyo.........Rabbim hepimize saglık sıhhat versin............

canım ablacım sagolasın........haber veremedim.........kaynanamlardaydık haftasonu.......daha şimdi geldik...... cuma gün adet oldum..........ve bayagı zor geçiyo.........Rabbim hepimize saglık sıhhat versin............

Hayırlısı olsun canım....
Evet zor geçer şimdi sen ayaklarını sıcak tut ve hareket et mümkün olduğunca... Benim ağrılarıma iyi geliyordu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…