Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

Tamam canim cok sagol yaa.. hic kendini zorlama,okuyabildigin kadariniokudugun zaman bildirirsin ok. Tsk etmisem )

mihiriban canım daha önce başlamalıydık...inan bana artık gnüm günüme uymuyor..başlasamda biteremem........... dünü çok kötü geçirdim.... bugün nolur bilmiyorum....

ben kendim icin bas;amistim zaten 1000 kusurdeyimde,yetistiremicem diye yardim isitiyorum 100 tane bile alsan toplam bana faydan olmus olur, :Saruboceq:

okuyunca yaz o zmaan şimdi kesin okurum dersem.okumam lazım vebalde kalmayaım ama okumaya çalışayım gülüm..kusura bakma öyle bir durumdayım ki...hani topikten kayra doğurmuş deseler şaşma ....

Kayra.... Valllaami ?? Okadar yani, ayyy canim benim bosver ozaman ya,anliyorum seni gercekten,ben bile tek bebekle zorlaniyorum artik gecem gunduzum bi tuhaf oldu, Ama erken gelmesin senin kizlar ya,insallah kalirlar en azindan 33 haftaya filan kadar. az kalmis surda SIK disini .. 3-4 hafta daha dururlar insallah en azindan.

Valla ben bile tuhafim,bu bi haftadir midem cayir cayir yaniyor geceleri Renie kullaniyorum. Hele belimin sol tartafi beni gece mahvediyor,sanki kopacak gibi hareket edemiyorum sol bacagimi .. Rabbim saglikla kucagimza almayi nasip etsin bizim ufakliklari atlatalim insallah hayirlisiyla.. :Saruboceq:

Senin herseyin hazirdir ozaman simdi degilmi kayra? Bende hazirladim kiyafetlerini filan herseyini yikadim utuledim dolabina yerlestirdim,cok ufak tefek islerim kaldi . Onlarda hal olursa tamamiz insallah,,

herkese merhabalar,
kızlar 2 günde bütün geçmişi okudum hiç sayfa atlamadan, çok güzel dostluklar kurmuşsunuz, pozitif sonuçlar almışsınız, beraber üzülüp beraber sevinmişsiniz, çok güzel dualar etmişsiniz ve karşılığını görmüşsünüz, okuduklarım çok hoşuma gitti, ama artık eskisi gibi yazışmıyorsunuz hamile olunca insan o andaki durumuyla ilgili topiclere kayıyor haliyle,
arkadaşlar ben de şu anda tüp bebek tedavisi görüyorum, 2,5 senedir bebeğim olmuyor, sebepsiz infertiliteyiz, 1 ocakta iğnelere başladım hala devam ediyorum cuma gününden beri beni hergün sabah merkeze çağırıyorlar ve hergün kan veriyorum, günde 3 tane de iğne vurunuyorum, benimki nedese uzun sürdü yumurtalarım yavaş gelişti galiba, bu güne kadar pozitif geldim ama bugün nedense enerjim düştü çok moralsizim şu anda, pozitif olmam lazım sıkıntılı olmak iyi değil biliyorum ama az önce annemle tlfonda konuşuyordum kendimi tutamadım ağlamaya başladım senağlamao sırada cep tlfnum çaldı anneim kapattım kayınvalidem arıyor yazık iki saat beni teselli etmeye çalıştı bu kadar iğne vurunuyorum diye çok üzülüyor ağlamak da rahatlatmadı kızlar nasıl moral depolarım sizce, durup durup gözlerim doluyomafoldumben

merseray canım kardeşim...................
sen ne kadar güzel aşamalara gelmişsin böyle yapmamalısın canım yaaa......şimdi aglamak üzülmek zamanı degil dua ve hayırlısını düşünme zamanı....seni hüzünlendiren igne vurunuyo olmansa şöyle düşün..senin gibi bu acıyı yaşayan birçok hanım var şuan sen tek degilsin......ve bu acıların sonunda güzel bir varış çizgisi bulunuyor.....
hem bu arada söyleyim hiç bir sorununuzda yokmuş herhalde....ne ala yani üzülme bence.......

Canlar nasılsınız? Haftalar ilerledikçe heyecan artıyor... Şimdi bakıyorumda sizler 30.haftaları geride bırakıp son viraja girmişsiniz... Allah hayırlısı ile bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin... ısteyen, bekleyen arkadaşlarda tez zamanda gönlündekine kavuşsun inşallah...
Ben hala azimle çalışıyorum. Sağ kaburgamın altındaki ağrı devam ediyor ve zaman zaman beni ağlatacak dereceye geliyor. Çok şükür bunun dışında bir sorunum yok...
Sizleri merak ediyorum ve çokkkkk seviyorum.....

merseraycığım sakın üzülüp canını sıkam bizimkide sebepsiz infertiltiteydi ve ilk denememizde şükürler olsun hamiş kaldım rabbime bol bol dua et canım o iğnelerden bizlerde vurunduk ben her iğne vuruşumda meğersem bebişime yaklaşıyormuşum şimdi hiç aklıma gelmiyo inan o güzel haberi alınca yaşadıklarını iğnelerini hep unutuyosun hayatın bebişine adıyosun artık ne olur ağlama ve dua rabbimden istemek herşeyden önce canım inşallah güzel haberler verirsin bizlere

Merhaba canim... cok sagol oncelikle.. Dedigin gibi hamile kalinca biraz uzak dustuk,ama olsun genede burayi birakmiyoruz. Ben ugramadan edemiyorum.Artik hayatimin bi parcasi olmus gibi. Insan birbirinden uzakda olsa,manevi bi bag olusuyor insanin arasinda,birbirimizi merak ediyoruz.

Eveet,simdi gelelim sana,tedavin hayirli olsun. Insallah olumlu sonuc alirsin. Ben tedaviyle ilgili cok fazla birsey soyleyemeyecegim,cunki okuduysan biliyorsundur benim yumurcak tam tedaviye baslayacakken geldi,bize surpriz yapti.. Ama okudugum kadariyla,SIKINTILI bi donem,beklentilerle dolu bi donem. Allah sabir ve dayanma gucu versin.Ama Ucunda okadar guzel birsey varki,herseye deger. Onun icin sen simdi igneyi filan fazla takma,insallah guzel sonuc aldigin zaman unutacaksin hepsini. Bol bol dua et. Insallah pozitif sonuc alirsin.. Bizleride haberdar et.. Bol sans canim. :teselli:

canım tadavin olumlu sonuçlandığını ve 9 ay sonra bebeğinin kucağında olcağını farzet başka bişey düşünme. düşünsene o senin canından bi parça senin içinde yeşerip büyüyor bundan daha büyük bi mutlulukmu var. ilaçların etkisinden dolayı ve illaki duygusal yoğunluğun da fazla olduğu bi dönemdesin. Ben başaramadım pozitif sonucu göremedim ama umudumu da yitirmedim. sen ne güzel tedavidesin şuanda bunun kıymetini bil bence ben tekrar ne zaman tedaviye başlayabilirim onuda bilmiyorum inan.Rabbim yüzünü güldürsün moralini yüksek tutmaya çalış...bu günlerin inşallah güzel bi anı olarak kalır sana..

ben kendim icin bas;amistim zaten 1000 kusurdeyimde,yetistiremicem diye yardim isitiyorum 100 tane bile alsan toplam bana faydan olmus olur, :Saruboceq:

mrb mihriban nasılsın canım. bu hafta okuyamam ama önümüzdeki hafta kısmet olursa okuyabilirim tefriyecelerinden tabi bitmediyse şimdilik 100 tane alayım okudukça alırım inşallah..

mrb mihriban nasılsın canım. bu hafta okuyamam ama önümüzdeki hafta kısmet olursa okuyabilirim tefriyecelerinden tabi bitmediyse şimdilik 100 tane alayım okudukça alırım inşallah..

Merhaba canim,iyim cok sukur yuvarlaniyoz iste.. Yogun geciyor gunlerim bebegin ihtiyaclari,evim insaattaydi baya yogun gecti sukur bitti simdi insaat filan.. Zaten bu yogunluktan dolayi biraz gecikti Tefriciye

Ne bitmesi canim yaaa, eger alabilirsen cok sevinirim. Diyorumya okadar yogun gectiki vakit bulamiyordum,insaat iscileri filan gelip gitti yetistiremicem diye korkuyorum,cunki bebek dogmadsan okuyup bitirmeye niyet etmistim. Onunicin simdi eteklerim tutustu fisfisfis Eger yardim edebilirsen cok sevinirim inanki ..
Ben kendimde hizlandim artik,bazen gunde 100 okudugum oluyor bazen halsizlikten 20-30 ancak onun icin cok makbule gecer valla.

canım benim, çok teşekkür ederim, dediklerinde çok haklısın, dua ediyorum zaten inşallah, 4444 tefriciye okundu hergün 1 yasibn ve 1 meryem suresi okuyorum, tabiki hayırlı zamanda Allah hayırlı olanı versin hepimiz için, biz hakkımızda neyin hayırlı olduğunu bilemeyiz, belki bu tedaviyi vesile eder umuduyla yola çıktık, bakalım hakkımızda hayırlısı
ben Ankara'dayım canım Anatolia tüp bebek merkezine gidiyorum drum Bülent Traş, bu akşam çatlatma iğnemi vuruncam 2. safhaya geçiyorum Allahın izniyle

sağol canım Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah, sanırım sürekli hormon yüklemesinden dengem bozuldu, kaç aylıksın şu anda ve ikizmi?

çok teşekkür ederim canım,evet okudum senin hikayeni de biliyorum ne güzel sürpriz yapmış bebeğin Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah

çok sağol canım, Allah inşallah sana da hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip edecektir, çünkü bizler o kadar çok dua ediyoruz ki bu duaların geri çevrildiğine ben inanmıyorum ama Allah bizim için neyin hayırlı olduğunu daha iyi biliyor biz şimdi istiyoruz ama bakalım şuanda evlat sahibi olmak bizim hakkımızda hayırlımı?

kızlar bişey sormak istiyorum, ikiz ve çoğul gebeliklerin risklerini çok fazla okudum, ben tutma ihtimalini arttırmak için 2 yumurta koydurmayı düşünüyodum zaten daha fazla koydumayı düşünmedim hiç, siz ne dersiniz, burda çoğu arkadaşım ikiz bekliyor, siz ne öneriyosunuz? o kadar olumsuz şeyler okuyunca acaba tek yumurta mı koydursam diye düşündüm ama öyle olunca da ihtimal azalıyor, o kadar maddi manevi yıpranıyoruz haliyle, kolay değil.

slm kızlar nasılsınız temmuz sayfasının ilk annesi ben oldum galiba bebişim biraz daha iyi şükür hergün gidip sütümü veriyorum teyzeleri olarak sizden kızım için dua istiyorum kızım 12 günlük oldu çok şükür dün ilk defa gözlerini açıp uzun uzun bakti teyzeleri sizler napıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…