slm kızlar malesef iyi haberle gelmedim yılbaşında doğum yaptım şok oldunuz biliyorum bebeğimin biri 3 gün yaşadı diğeri hala küvezde oksijen desteği alıyor 940 gr doğdu sadece dualarınızı bekliyorum çok kötüyüm
Allah razı olsun kızlar..........amerikalım canım hayırlısı olsun diyor arkadaşlar........hayırlı olsun demiyorlar.........neyse inşaallah onuda diycekleri günler gelicek.............mümin ümidini yitirmemeli........
slm kızlar malesef iyi haberle gelmedim yılbaşında doğum yaptım şok oldunuz biliyorum bebeğimin biri 3 gün yaşadı diğeri hala küvezde oksijen desteği alıyor 940 gr doğdu sadece dualarınızı bekliyorum çok kötüyüm
hiramcım canım kardeşim...............
RAbbim sabrı cemil nasip etsin size....................ne zor bir imtihan bu........cennete bir yavrunu göndermişsin..........Rabbim o melegin yüzü suyu hürmetine diger melegine saglık sıhhat versin........inşaallah onunla birlikte bu dünyadada cenneti yaşarsınız..............Rabbim kucagına alıp büyütebilmeyi hayırlısıyla nasip etsin canım kardeşim..............dualarımızdasın........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?