Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

Allah razı olsun kızlar..........amerikalım canım hayırlısı olsun diyor arkadaşlar........hayırlı olsun demiyorlar.........neyse inşaallah onuda diycekleri günler gelicek.............mümin ümidini yitirmemeli........

slm kızlar malesef iyi haberle gelmedim yılbaşında doğum yaptım şok oldunuz biliyorum bebeğimin biri 3 gün yaşadı diğeri hala küvezde oksijen desteği alıyor 940 gr doğdu sadece dualarınızı bekliyorum çok kötüyüm

hiram canım çok üzüldüm rabbim sabır versin diğer bebeğini bağışlasın sana. dualarımız seninle canım. düzelecek inşallah gör bak moralini yüksek tut canım bebeğine destek olabilmek için. Rabbim büyüktür. hayırlı haberlerini bekliyor olacağım.

nzmyhn nasılsın arkadaşım yazılanları okuyunca biran bende ümitlenmiştim açıkcası. dediğin gibi mümin ümidini yitirmemeli. bizimde anneliği yaşayacağımız günler gelecek ben inanıyorum ümidimi kaybetmiyorum. eminim sende öylesin.herşeyin hayırlısı...

hiramcım Allah'ım yardımcısı olsun minik bebeğinin inşallah sağlıkla tutunur hayata.
dualarımız seninle

kayra,amanda,mihriban sizler nasılsınız? göbişler büyümüştür iyice bi yaramazlık yoktur inşallah..

Hiram canım gerçekten çok olmuş durumdayım... Allah sabırlar versin...
Rabbim diğer bebeğine hayırlı ömürler nasip eylesin... Dualarımız seninle...

hiramın haberini ikizler topiğnden aldım...çok üzgünüm moralim bozuldu..... allah sabır versin arkadaşıma... yavrusunada şifa versin inşallah... bu haber haricinde iyiyim evdeyim yaıtyorum arkadaşlar.... evet ikiz gebelik ikiz annesi olmak güzelde çok riski var.... bu 2 hafta içindeki 2 .kötü haberdi..... allahın izniyle şu 50 gün bitirsek..hayırlısıyla yapsak doğumumuzu inşallah..

nzhmym inşallah bizlere o güzel hayırlı haberi en kısa zamnda verirsin canımcım

hiramcığım geçmiş olsun canım yaa rabbim inşallah evladına sağlık versin bitanem benim diğer evladınada rabbimden rahmetler diliyorum inşallah tez zamnda dah güzel haberlerle gelirsin bizlere

kayracığım sen nasılsın canım evet doktorum ikiz gebelikler iki kat daha fazla ilgi ister itina ister demişti riskleri çok demişti bizede eşimle bizde hep ikiz olsun isterdik rabbim neylerse güzel eğler şu an tek ve gizemimiz gelicek inşallah martın sonu gibi teyzoşu günler azaldıkcada insan daha bir heyecanlanıyo

hiramcım canım kardeşim...............
RAbbim sabrı cemil nasip etsin size....................ne zor bir imtihan bu........cennete bir yavrunu göndermişsin..........Rabbim o melegin yüzü suyu hürmetine diger melegine saglık sıhhat versin........inşaallah onunla birlikte bu dünyadada cenneti yaşarsınız..............Rabbim kucagına alıp büyütebilmeyi hayırlısıyla nasip etsin canım kardeşim..............dualarımızdasın........

bu arada kızlar biliyorsunuzdur mısır ihh konvoyunu durdurdu........gazzeye yardım elimizde ulaşmıyor artık............Rabbime bu zulmü yapanları kahru perişan etmesi için dua ediyoruz.........dün akşamdan beri bu dua zinciri çogalıyo.......lütfen bu zincirin halkası olun sizde..............elimizden gelen birkaç şeyden biri ve en güçlüsü dua........bu arada israil mallarını boykota da yılmadan devam edelim...........

Ne kadar iyi yürekli , ne kadar merhametlisin ...

Yazilarini hep takip ediyorum .. Keske reel yasantimizda da karsilasmak nasip olsaydi ..

Beni cok duygulandirdin ..

Allah en kisa zamanda gönlündekini nasip etsin .. Şeniz

silamcım...............aslında söylediklerine şaşırdım........bence herkes öyle.......eger öyle degilsede öyle olmalı degilmiki............ayrıca bir meziyet oldugunu düşünmüyorum........burdaki bütün arkadaşlarım böyleler.........
haaa bu arada sadece bana degil Rabbim hepimize gönlümüzdekini hayırlısıyla nasip etsin............önce sana inş. sonra bize........
ayrıca bende seninle karşılaşmayı ve dostluk kurmayı çok isterim.....çok

Hiram, canim benim sok oldum yaaa... Basin sag olsun ( Allahim diger bebegini size bagislasin insalllah canim benim.. Rabbim guc kuvvet versin bebegine insallah. Bizleride haberdar et gelismelerden..

Kayraa,sende kendine dikkat et,ciger gelistirici ignelerini filan yaptirdinmi?? Diger kotu haber kimden???

mihribancım sağolasın canım.... erken doğum riskim hat safhaya gelene kadar doktorum ciğer geliştirici vurmam diyor..yan etkisi olan kortizonlu bir iğneymiş.... şu an yatark geçirirsem bir risk yok diyor....
diğer kötü haber şeyma diye bir akdaşaımız var... 23 . haftada doğurdu ikizlerini ama ikisinide kaybetti..... allahım hiramada şeymayada sabırlar versin..

Kayra.... Allah korusun insallah birsey olmaz,yat dinlen bol bol rahim boyunu sanirim olcuyorlar degilmi SIK SIK ..?
Allahim sabir versin,cok uzuldumm cook .. Allahim diger evladini bagislasin insallah hirama ... ((

amaaaannn bende hep ikiz üçüz isteyip duruyom...........oysa başa gelmeden anlaşılmıyo....ne kadar zor ve riskli...........buldum derken kaybetmek ne acı..............Allahım sen sabır ver bu annelere......

nzmyhn ...... Allah hayirlisini nasip etsin,cok uzucu gercekten bulduktan sonra kaybetmek

Kiz baksana,benim icin tefriciye okuyabilirmisin?? Gonlunden ne koparsa 200- yada 300 tane okuyabilirmisin?? ben kendimde okuyorum oglum icin,dogum yapmadan once tamamlamak istiyorum 9 haftam kaldi daha yeni 1000'e geldim. Yardim edersen sevinirim.. fisfisfis

Kayra sende alabilirmisin 200 adet ?? aslinda sende iyi degilsin biliyorum,ama yetistiremeyecegim diye korkuyorum. Ben gunde 100 taneye yakin okumaya calisiyorum. Ama hergun,yapamiyorum bazen ..

tamam fıstık ben okuyunca sana sayı yazayımmı...................henüz temizlenmedigim için gün veremiyorum.............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…