Canım benimmmm :) anne kız bakıştınız yanii :) Sağsalim bide kucağına alsan sağlıcakla herşey tamam olacak.. Çok merak ediyorum seni arkadaşım.. bende mart tan sonra dondurulmuşlara gitmeyi düşünüyorum. Ama anatoliadan alınıp mayada yaptırmayı düşünüyorum sizce nasıl olur kızlar :S Ankara içinde olursa diğer merkezde yaptırabiliyormuşum .
slm kızlar nasılsınız temmuz sayfasının ilk annesi ben oldum galiba bebişim biraz daha iyi şükür hergün gidip sütümü veriyorum teyzeleri olarak sizden kızım için dua istiyorum kızım 12 günlük oldu çok şükür dün ilk defa gözlerini açıp uzun uzun bakti teyzeleri sizler napıyorsunuz
slm kızlar nasılsınız temmuz sayfasının ilk annesi ben oldum galiba bebişim biraz daha iyi şükür hergün gidip sütümü veriyorum teyzeleri olarak sizden kızım için dua istiyorum kızım 12 günlük oldu çok şükür dün ilk defa gözlerini açıp uzun uzun bakti teyzeleri sizler napıyorsunuz
ohhhhh yaşasın geliyo bizim bebişlercanım benim, çok teşekkür ederim, dediklerinde çok haklısın, dua ediyorum zaten inşallah, 4444 tefriciye okundu hergün 1 yasibn ve 1 meryem suresi okuyorum, tabiki hayırlı zamanda Allah hayırlı olanı versin hepimiz için, biz hakkımızda neyin hayırlı olduğunu bilemeyiz, belki bu tedaviyi vesile eder umuduyla yola çıktık, bakalım hakkımızda hayırlısı
ben Ankara'dayım canım Anatolia tüp bebek merkezine gidiyorum drum Bülent Traş, bu akşam çatlatma iğnemi vuruncam 2. safhaya geçiyorum Allahın izniyle
oyyy kurban olurum ben onaa,maslalah subhanAllah .. Riskli durumu atlatti dimi insallah? Allah sana bol bol sut versin bebegin beslensin iyice...
Canım benimmmm :) anne kız bakıştınız yanii :) Sağsalim bide kucağına alsan sağlıcakla herşey tamam olacak.. Çok merak ediyorum seni arkadaşım.. bende mart tan sonra dondurulmuşlara gitmeyi düşünüyorum. Ama anatoliadan alınıp mayada yaptırmayı düşünüyorum sizce nasıl olur kızlar :S Ankara içinde olursa diğer merkezde yaptırabiliyormuşum .
çok saolun kızlar bebişim hiranur bu arada ismi akşama tekrar süt götürcem yanına gidicem inş kucağımızada alırız yakında
sağol canım Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah, sanırım sürekli hormon yüklemesinden dengem bozuldu, kaç aylıksın şu anda ve ikizmi?
sağolasın canım..inşallah bu sefer bebeğime kavuşacağım..adet olmamı bekliyorum tedavi için kısa protokol olacak bu sefer...bebeğim bebeklerim ne olur bu sefer anneye sımsıkı tutunun..bırakmayın beni...
hayırrrr öyle demiycez mihribanım.............bebege kurban olmıycaz onu bize emaneten gönderene kurbanız............sadece Ona..........
bunu özellikle yazmak istedim sen darılma lütfen...........çünki bu tabir buralardada o kadar çok kullanılıyoki........istemeden Allah korusun istikametten sapmamıza yol açıyor.....
HİRAM canım bu topiğin ilk annesi sensin inşallah uğur getirirsin bizlerde anne oluruz..allah kısmet ederse ocak adetimde tedaviye başlıyacağım ..adet olmamı bekliyoruz..inşallah bir süpriz olurda olmam...
canım bebeğini rabbim sana bağışlasın bu zor günleri atlatıp kucağına alıp eve gidesin...inşallah....
kızlar hepiniz kendinize çok iyi bakın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?