Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

Canım benimmmm :) anne kız bakıştınız yanii :) Sağsalim bide kucağına alsan sağlıcakla herşey tamam olacak.. Çok merak ediyorum seni arkadaşım.. bende mart tan sonra dondurulmuşlara gitmeyi düşünüyorum. Ama anatoliadan alınıp mayada yaptırmayı düşünüyorum sizce nasıl olur kızlar :S Ankara içinde olursa diğer merkezde yaptırabiliyormuşum .

canım neden anatoliada yaptırmayı düşünmüyosun orası hakkında kötü bir izleniminmi oldu? ben şu anda orda tedavi görüyorumda merak ettim

canım Allah sana bağışlasın onu inşallah,herşey daha da güzel olcak dualarımız seninle:Saruboceq:

oyyy kurban olurum ben onaa,maslalah subhanAllah .. Riskli durumu atlatti dimi insallah? Allah sana bol bol sut versin bebegin beslensin iyice...

ohhhhh yaşasın geliyo bizim bebişler

hiramcım canım kardeşim sen yazmışsın ya kızım gözlerini açip uzun uzun baktı diye ben okurken aglayacaktım nerdeyse.............muhakkak ki sen aglamışsındır....ayyy ne güzel bir şey bu ya......bak minik melegimiz toparlanmaya başladı........taze anniş seni ve kızını çok seviyoruz................ve hep dua ediyoruz inanki.............
inşaallah en yakın zamanda evinede getireceksin.............haa bu arada kızının adı ne yaaaa....Şeniz

oyyy kurban olurum ben onaa,maslalah subhanAllah .. Riskli durumu atlatti dimi insallah? Allah sana bol bol sut versin bebegin beslensin iyice...

hayırrrr öyle demiycez mihribanım.............bebege kurban olmıycaz onu bize emaneten gönderene kurbanız............sadece Ona..........
bunu özellikle yazmak istedim sen darılma lütfen...........çünki bu tabir buralardada o kadar çok kullanılıyoki........istemeden Allah korusun istikametten sapmamıza yol açıyor.....

hiramcım hadi gozun aydın gozumuz aydın olsun inşallah canım. bak minik meleğin tutunmuş hayata. umarım bundan sonrasını daha kolay atlatacak sağlıkla kucağına alıp gideceksin evinize.

çok saolun kızlar bebişim hiranur bu arada ismi akşama tekrar süt götürcem yanına gidicem inş kucağımızada alırız yakında

çok saol cnm inş senden güzel haberler bekliyorum nerede yaptırırsan inş en hayırlısı olur senin için dua edicem

çok saolun kızlar bebişim hiranur bu arada ismi akşama tekrar süt götürcem yanına gidicem inş kucağımızada alırız yakında

maşallah canım nasıl mutlu oldum anlatamam savaşçı kız o. annesini daha fazla üzmeye kıyamadı. inşallah en yakın zamanda evinede götüreceksin. Rabbim birbirinizden ayırmasın sizleri.opuyorumnanaktan

HıRAM canım bu topiğin ilk annesi sensin inşallah uğur getirirsin bizlerde anne oluruz..allah kısmet ederse ocak adetimde tedaviye başlıyacağım ..adet olmamı bekliyoruz..inşallah bir süpriz olurda olmam...

canım bebeğini rabbim sana bağışlasın bu zor günleri atlatıp kucağına alıp eve gidesin...inşallah....
kızlar hepiniz kendinize çok iyi bakın....

sağol canım Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah, sanırım sürekli hormon yüklemesinden dengem bozuldu, kaç aylıksın şu anda ve ikizmi?

canım bana 3 tane transfer edilmişti 2 tane bebişim beni bıraktılar cennetteler 1 tane kardeşleri tutunabildi şükürler olsun bitanem duaların içinde çok saol rabbim hepimize evlat nasip eğlesin hayırlısıyla canımcım seninde güzel haberini alıcaz inşallah

canım maşallah subanallah rabbime şükürler olsun ne güzel bir haber vermişsin demek gözlerini açtı sana baktı annesi rabbime şükürler olsun inşallah kucağına aldığında daha nerlerini inceleyecek senin annesi çok güzel bir duygu yaaa melek o melek severim ben onu canım benim :ecrin_bebek:

bulutcuğum tedavin şimdiden hayırlı olsun canımcım güzel haberlerini bekliyoruz buradan duaklarımız seninle canımcım

sağolasın canım..inşallah bu sefer bebeğime kavuşacağım..adet olmamı bekliyorum tedavi için kısa protokol olacak bu sefer...bebeğim bebeklerim ne olur bu sefer anneye sımsıkı tutunun..bırakmayın beni...

bulutum hayırlı olsun tedavin canım. Rabbim yüzünü güldürsün inşallah emeklerin boşa gitmesin...

amin gelinciğim amin..hepimizin emekleri boşa gitmesin....çok zor çok...biliyorsun..rabbim güç versin...ki bu yolları atlatıp meleklerimize kavuşalım....

Hepiniz çok saolun kızlar inş en yakın zamanda sizlerde tadacaksınız bu mutluluğu dualarım hep sizinle

Vallaami kizzz??? Ne biliyim herkes kullaniyor dedigin gibi,ben o tarafini hic dusunmemistim.. Iyiki soyledin ben hic o sekilde dusunmemistim valla,.

Kizzzz bulut... Iyi hadi hayirli olsun tedavin,insallah bu defa melegin sana gelir ve bir omur senle kalir .. opuyorumnanaktan

Tedavi surecinide bizimle paylas burdan...

hiramcım canım benim..... hamdolsun kızın atlattı inşallah tehlikeyi.... bak muallim ablanın kızlarıda ne zamandır küvezde.. sabırlı ol gülüm gelicek annesine.... topiğimizn ilk bebeği hayırlısıla gelsin evine fotğraflarını çek getir bize annesi.... bizim tıfıllarada abla geldi ...

merseraycım rabbim seninde gönlüne göre versin... biz bu topikte arkadaştan çok kardeş olduk.... evet birçoğumuz ayrıldı topikten ama biz yinede yazmaya paylaşmaya çalışıyoruz.... son kişi hamile kalana dek dulaırmız devam edecek inşallah.....

nolur hiçbirimiz sabrı şükrü unutmayalım.... bakın şeyma arkadaşım topik açmış..inannın hiçkimse onun yerinde olmak istemezdi.. okuyun ve şükredin ...............

http://www.kadinlarkulubu.com/duyur...nde-ikisini-dogar-dogmaz-nasil-dayanilir.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…