amaaannnnnnnn kızlar herkes bir ugrayıp gitmiş bir ben yokmuşum............neyse geldim amma geçmi ne.......
kızlar sınavı geçtim bayagı yüksek notlarla....cumarteside direksiyon sınavım var.......bende dua istiyom......
haaa bulutcum seni çok ama çok seviyoruz...................inşaallah bebişlerin seni hiç bırakmayacak bu kez..............ne güzel yeni heyecanlar başladı tedavilerle..........sonra dogumlar ve meleklerimiz gelicek............ilk melegimiz hiranur sürpriz yaparaktan açılışı yaptı zaten...............
merseray canım yumurta sayın az falan degil güzel maaşallah...............bir tane olsun ama senin olsun seninle kalsın....................buna ben çok inanıyorum.........sen bize güzel haberler vereceksin...................
diger fıstıklar nasılsınız bu arada.............aslında sizi ilk önce sormalıydım amabu aralar kafa karmakarışık.............cetvellerinize bakınca benim kalbim heyecanlanıyo bana ne oluyosa..........sanki ben doguracam.........ama işte bu neyi gösteriyor.........kalbim sizinle............dualarımdasınız..........
günaydın güzelim.... Hayırlı olsun..... Pazara kadar bir kaç tanesi eksilebilir... üzülme ama...... çünkü hep olur bu.... Geride kalanlar sağlıklıdır.dış ortamda yaşayabildiğine göre içeride rahat tutunurlar.... Rabbim gönlüne göre versin inşalah
sağol canım inşallahi duana yürekten amin diyorumMerseray canım...İnŞallah bundan sonrada herŞey yolunda gİder bebeĞİne kavuŞursun...İnŞallah hepİmİz...canım..rabbİm bu uĞurda uĞraŞan arkadaŞlarıma ve bana hayırlı evlatlar versİnler...amİnnnnnnnnnnnnnn
merseraycım topiğimize hoşgeldin bende anatolyada tedavi olmuştum inş senin içinde hayırlı olur
günaydınlaaaaaaaaaaarrrr kızlar uyanın mutluluğumu paylaşın:sm_cool:
dün 7 yumurtam toplanmıştı 5 tanesi işlem görmüştü, az önce aradılar 5 i de döllenmiş teyzeleri şimdi benim 5 tane yavrummu var Allahım çok şükür yumurtam az diye üzülüyodum, 2 embriyo koydurmayı düşünüyoruz Allahım hayırlısıyla nasip eder inşallah
kızlar şimdi nasıl heyecanlıyım bilseniz dört gözle pazar gününü bekliyorum yavrularıma kavuşmak istiyorum
canım hayırlı olsun bitanem inşalllah 2 bebişinde sana sımsıkı tutunur anneleri 9 ay sonra kucağına alırsın bizlerde burada ikiz teyzoşları olduk diye seviniriz canımcım:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?