Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

Hiram canım nasıl duygulandım anlatmam Allahıma binlerce kez hamd olsun, kızının iyi olmasına çok ama çok sevindim... Rabbim en kısa zamanda sağlıkla evine gelmeyi nasip etsin... Dualarımız seninle

Bulutcuğum tedavin hayırlı olsun, biz herzamanki gibi yanında olacağız Rabbim gönlündekine kavuştursun....

Merseray umarım tedavin en güzel şekilde sonuçlanır ve müjdeli haberlerini paylaşırsın bizlerle....

Kayracığım canım sonuna kadar haklısın ama ne olur sende kendini üzecek olumsuz konulardan uzak tut kendini...

Kızlar sizleri tanıdığım için çok memnunum bebişim her tekmelediğinde sizleri anımsıyorum ve yüzümde bir tebessüm oluşuyor... Haklarınızı helal edin olur mu?

Kayraa... Icim parcalandi seyma arkadasimiza mafoldumben Ne buyuk bir imtihan yasadiklari. Gercekten ne kadar sukretsek azdir. Insan en diyecegini sasiriyor,ama masallah cok olgun karsiliyor olaylari,inancli bi insan oldugu cok belli. Allah sabir versin

Amanda.... Haklisin canim,burasi artik bi parcamiz oldu sanki bizim,aci tatli paylastik herseyi. Birbirimizi tanimasakta giormesekte birbirimize destek olmaya calistik..

KAYRA... bu arada gercekten boyle seyleri fazla okumayalim genede,Amanda hakli. Bizim su anda morale ihtiyacimiz var,hele sende dikkat et kendine. Zaten agirlastim diyorsun kendini uzecek seylerden lutfen uzak dur. Pozitif seylerle meskul ol. Bizlerin pskolojisi cok ama cok onemli bu donemlerde unutma... Hayirlisiyla,sag saglim kavusalim insallah bebislere..

mihriban canım teşekkürler...tabiki canım..haberdar ederim..inşallah sonundada güzel haberi veririm..sizlere..benim için çok dua edin...
amanda bitanem sende sağolasın..benden dualarınızı eksik etmediğiniz için...
NE OLURSUNUZ ARKADAŞLAR ALLAH RIZASI ıÇıN ÇOK DUA EDıN..BU ÜMMÜHAN KULA...RABBıM BU SEFER HERŞEYıN YOLUNDA GıTMESıNı..SORUNSUZCA TEDAVıYı BıTıRıP..O MıNıK MELEĞıM CENNET KOKULU BEBEĞıME KAVUŞAYIM..ONU ÇOK ÖZLEDıM..ARTIK BEBEĞıME KAVUŞMAK ıSTıYORUM..BENıM CANIM DOSTLARIM...

selam arkadaşlar bugün yumurtalarım toplandı, 7 tane. akşam üzeri aradılar 5 tanesi işlem görmüş 2 tanesi 1. kaliteymiş 3 tanesi 2. kalite. zaten yumurtalarım az inşallah döllenmede bir problem yaşanmaz, pazar günü transferim olcak,
arkadaşlar dua bekliyorum ne olur dua edelimde döllensinler ve tutunsunlar bana ne olur arkadaşlar,
kayracım, amandacım çok sağolun arkadaşlar
bulutcum Rabbim inşallah emeklerimizi boşa çıkartmadan sağlıklı bebeklerimiz kucağımıza almayı nasip edecek Allah tedavin boyunca ve devamındaki 9 ay boyunca yardımcın olsun canım

amaaannnnnnnn kızlar herkes bir ugrayıp gitmiş bir ben yokmuşum............neyse geldim amma geçmi ne.......
kızlar sınavı geçtim bayagı yüksek notlarla....cumarteside direksiyon sınavım var.......bende dua istiyom......
haaa bulutcum seni çok ama çok seviyoruz...................inşaallah bebişlerin seni hiç bırakmayacak bu kez..............ne güzel yeni heyecanlar başladı tedavilerle..........sonra dogumlar ve meleklerimiz gelicek............ilk melegimiz hiranur sürpriz yaparaktan açılışı yaptı zaten...............
merseray canım yumurta sayın az falan degil güzel maaşallah...............bir tane olsun ama senin olsun seninle kalsın....................buna ben çok inanıyorum.........sen bize güzel haberler vereceksin...................
diger fıstıklar nasılsınız bu arada.............aslında sizi ilk önce sormalıydım amabu aralar kafa karmakarışık.............cetvellerinize bakınca benim kalbim heyecanlanıyo bana ne oluyosa..........sanki ben doguracam.........ama işte bu neyi gösteriyor.........kalbim sizinle............dualarımdasınız..........

nzmyhn cım çok sağol canım Allah iyi niyetlerini boşa çıkarmaz inşallah, inşallah direksiyon sınavının da hakkını verirsin canım

allah yardımcın olsun bulutcum................... rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın.... hayırlı evlatlar versin inşallah...............

direksiyonda heyecan yapmazsan çersin......................... nzmyhn cim..... hadi görelim seni....yolların fatihi.

günaydınlaaaaaaaaaaarrrr kızlar uyanın mutluluğumu paylaşın:sm_cool:
dün 7 yumurtam toplanmıştı 5 tanesi işlem görmüştü, az önce aradılar 5 i de döllenmiş teyzeleri şimdi benim 5 tane yavrummu var Allahım çok şükür yumurtam az diye üzülüyodum, 2 embriyo koydurmayı düşünüyoruz Allahım hayırlısıyla nasip eder inşallah
kızlar şimdi nasıl heyecanlıyım bilseniz dört gözle pazar gününü bekliyorum yavrularıma kavuşmak istiyorum

günaydın güzelim.... hayırlı olsun..... pazara kadar bir kaç tanesi eksilebilir... üzülme ama...... çünkü hep olur bu.... geride kalanlar sağlıklıdır.dış ortamda yaşayabildiğine göre içeride rahat tutunurlar.... rabbim gönlüne göre versin inşalah

sağol kayracım inşallah zaten 2 tane koydurmayı düşünüyorum hayırlısı our inşallah

Merseray canım...ınŞallah bundan sonrada herŞey yolunda gıder bebeĞıne kavuŞursun...ınŞallah hepımız...canım..rabbım bu uĞurda uĞraŞan arkadaŞlarıma ve bana hayırlı evlatlar versınler...amınnnnnnnnnnnnnn

merseraycım topiğimize hoşgeldin bende anatolyada tedavi olmuştum inş senin içinde hayırlı olur

sağol canım inşallahi duana yürekten amin diyorum
merseraycım topiğimize hoşgeldin bende anatolyada tedavi olmuştum inş senin içinde hayırlı olur

hoşbulduk canım evet seninde anatolia da yaptırdığını biliyorum bebeğini dünyaya getirdiğini de biliyorum canım, Allah bebeğini sağlıkla büyütmek nasip etsin inşallah

canım hayırlı olsun bitanem inşalllah 2 bebişinde sana sımsıkı tutunur anneleri 9 ay sonra kucağına alırsın bizlerde burada ikiz teyzoşları olduk diye seviniriz canımcım:Saruboceq:

merserayım hadi hayırlı olsun güzelim................ohhh bak sen hep böyle neşeli ol yahuuuu..................
onlar seni bırakmayacaklar inş.

Mersay .... hadi hayirlisi canim benim,ne guzel masalah bes taneside dollenmis :)) Insallah 2 hafta sonra guzel haberi verirsin bizlere. Hadi hayirlisi :)

merhaba kızlar bugün hiç giremedim haber veremedim size, 5 yumurtam döllenmişti biliyosunuz, bugüne 1 tane yavrum veda etmiş bana, diğer 4 taneden 2 sinin gelişimi iyiymiş diğer 2 si biraz yavaş gelişiyormuş, duruma üzüldüm desem yalan olur zaten 2 yumurta koydurmak istiyoruz, sabah 9da transferim kızlar ne olur dualarınızı bekliyorum ne olur bu kardeşinizi de dualarınızda anın, ben sizin dualarınıza çok güveniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…