herkes tutmadı diye üzülüyor..... şimdi senin ya 3 üde tutarsa diye ağlaman tutmayanlara büyük haksızlık......
sözümün üzerine ben kimsye haksızlık yapmadım diye çıkışan sensin... işte yazdıkların burada
söylediğim kötü birşey değil ki.... bak burada kaç kişi defalarca tüpbebek denedi umutları gitti, krediler çektiler paraları gitti.... şimdi tekrar hazırlanıyorlar....tutacakmı diye kafalarında hep bir şüphe var.... sen gelmişsin görümcem kızdı ya 3 üde tutarsa diye ağlıyorsun...
ayrıca benim bir sıkıntım yok..geçmişi oku bak tüpbebk aşamamda ne kadar sıkıntılı günler geçirmişim.... ve kime nasıl davranmışım.......
bu topikte bugüne kadar hiiiç en ufak bir sıkıntı yaşanmadı.... biz hep beraber dua ettik..hep beraber sevindik hep beraber ağladık.. hatta hep beraber gece namazları kıldık hatimler indirdik..... bundan sonrada yaşanmasını istemiyorum o nedenle senden müsade istedim... sen müsade etmezsen ben müsade alayım canımmm...
Aaaaaaaaa kizzzlarrrrrrrrr.. ayip oluyor ama haaa, kocaman adamlariz yahuu kendiinize gelin..:umursamaz: Uzatmayin artik bosu bosuna birbirinizin kalbini kirmayin .. :mymeka:
Merseray .... Neyse kapatalim artik bu konuyu bence ya,valla cok gereeksiz..
Ben 8 aylik oldum Allah izin verirse doguma 7 haftam filan kaldi iste,tabi benim oglusun keyfine kalmis birsey artik ne zama gelmek isterse[/B]
kızlar sınavı geçmişim...........çok şaşırdım.............
kayracım artıkın yolların fatihi olabilirim..............ama sizi severim o yüzden ben kullanırken pek ortalarda dolaşmayın derim..............
kayracım artıkın yolların fatihi olabilirim..............ama sizi severim o yüzden ben kullanırken pek ortalarda dolaşmayın derim..............
Momi..Sagol canim... iyim,seni sormali?? Baya ilerletmissin sende hamileligi masallah Allah tamamina erdirsin.Kiz sende ugramaz oldun siteye haaa.. nerelerdesiniz neler yapiyorsunuz kayboluyonuz yawww kaydirigubbakcemile
NZMYHN ........ kizz.. baksana,bana yardim et gurban tefriciye konusunda,yanliz okuyunca baya zor oluyormus :)) Zorlaniyorum,gunde 100 tane okuyamiyorum bile artik ya(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?