Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

Aaaaaaaaa kizzzlarrrrrrrrr.. ayip oluyor ama haaa, kocaman adamlariz yahuu kendiinize gelin..:umursamaz: Uzatmayin artik bosu bosuna birbirinizin kalbini kirmayin .. :mymeka:

kayracım yaşadığın sıkıntıların hepsini okudum çok zor dönemlerden geçtiğini biliyorum Rabbim başka sıkıntı vermeden bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah şu ana kadar şu andan sonrasında sana duam hep bu şekilde.
yapılan dualara indirilen hatimlere hep takdirle yaklaştım böyle teslimiyet içindeki insanlara saygıdan başkası benim için yakışık almaz zaten, sıkıntımı "görümcem kızdı 3ü de tutarsa diye ağlıyorsun" cümlesine indirgemen beni tekrar kırdı, senin gibi zor günler geçirmiş tecrübeli birin hislerimi şöyle algılamasını bekelrdim "bu arkadaşımızın embriyo kaliteleri düşük tutmama ihtimalinden endişe ediyor ve tutarsa 3ününde tutup benim yaşadığım sıkıntıları yaşamaktan endişe ediyor" şeklinde anlaman daha iyi olurdu
ama tabiki yanlış anlayanı değil yanlış anlatanı sorgulamak lazım, o konuda haklısın bişey diyemeyeceğim,müsaade konusuna gelince herkes istediği yerde takılmakta özgür ben buralarda yine dolaşıyor olcam
sanırım diğer arkadaşlar beni anlıyordur, gerçekten buraya gelipte huzur bozmak değil amacım, sadece sıkıntımıda mutluluğumu da paylaşmak istiyorum ve diğer arkadaşlarında mutluluğunu ve üzüntülerini paylaşmak istiyorum hepsi bu

Aaaaaaaaa kizzzlarrrrrrrrr.. ayip oluyor ama haaa, kocaman adamlariz yahuu kendiinize gelin..:umursamaz: Uzatmayin artik bosu bosuna birbirinizin kalbini kirmayin .. :mymeka:

mihribancım sen kaçıncı ayındası canım?
bu arada söylediğinde haklısın böyle birşey yaşanmasına vesile olduğum için üzgünüm amacım sadece sıkıntımı endişemi paylaşmak ve teselli bulmaktı Allah razı olsun ki siz beni anladınız, söylediğim şeylerin altında başka birşey aramadınız ve çok moral verdiniz

Merseray .... Neyse kapatalim artik bu konuyu bence ya,valla cok gereeksiz..

Ben 8 aylik oldum Allah izin verirse doguma 7 haftam filan kaldi iste,tabi benim oglusun keyfine kalmis birsey artik ne zama gelmek isterse
[/B]

Merseray .... Neyse kapatalim artik bu konuyu bence ya,valla cok gereeksiz..

Ben 8 aylik oldum Allah izin verirse doguma 7 haftam filan kaldi iste,tabi benim oglusun keyfine kalmis birsey artik ne zama gelmek isterse
[/B]

canım ne güzel kucağına almana az kalmış inşallah, Allah sağlıkla almayı nasip etsin inşallah:Saruboceq:

kızlar sınavı geçmişim...........çok şaşırdım.............
kayracım artıkın yolların fatihi olabilirim..............ama sizi severim o yüzden ben kullanırken pek ortalarda dolaşmayın derim..............

Kizz nzmyhn .... afferin kiz sana helal olsun. bizide gezdirirsin artik soyle birr :))) Vah benimde bir zamanlar ehliyetim vardi,ama kaza yapinca elimden aldilar .. :umursamaz: Simdide bebek oluyor nasil gireceksem birdaha sinavlara filan.. Sen iyiki aradan cikardin cocuk olmadan.

hayırlı olsun canım, Allah kazasız belasız sürüşler versin canım

canım benim aferin sana zaten alacağın belliydi. Allahın izniyle azmedince herşeyi yaparsın....

Şeniz

eee naber kızlar.... biraz tatsızlıklar olmuş ama neyse kapanmış konular...

mihribancım oğluşunun odası cicileri pek güzel. allah sağlıkla keyifle kullanmayı nasip etsin inşallah.

kayracım seninde az kaldı hadi bakalım napıyor minik kızların? karnın daha da büyümüştür herhalde.

amanda... sen nerelerdesin? doğum iznine çıktın ondan mı gelemiyorsun acaba?

hiramin bebeği nasıl. son girdiğimde iyiydi maaşallah çıktılar mı acaba hastaneden...

gelincik canım senden naber?

nzmyhnı sormuyorum :) :) ne de olsa sınavı geçmisin iyisindir inşallah....

bulutcum hadi bakalım seninde tedavin şimdiden hayırlı olsun. inşallah bu tedavinle gelir mis kokulu meleğin bekletmez daha fazla annesini....

Momi..Sagol canim... iyim,seni sormali?? Baya ilerletmissin sende hamileligi masallah Allah tamamina erdirsin.Kiz sende ugramaz oldun siteye haaa.. nerelerdesiniz neler yapiyorsunuz kayboluyonuz yawww kaydirigubbakcemile

NZMYHN ........ kizz.. baksana,bana yardim et gurban tefriciye konusunda,yanliz okuyunca baya zor oluyormus :)) Zorlaniyorum,gunde 100 tane okuyamiyorum bile artik ya (

Aa sahi, bulut sende ugramaz oldun kiz,neler yapiyorsunuz nasil geciyor hamilesindir insallah su andaa.. :) sonucu tam olarak hangi gun alicaksin??

aa mihribanım sana söylemeyi unutmuşum ben 130 çekmiştim................yine devam ediyorum inş..............sana yazarım yine.........

Buradayım canlarım....
Maalesef henüz izne çıkamadım ( daha 15 günüm var ve çok yoğun geçiyor... Yılbaşı olması nedeni ile maliyetler, bütçeler, zamlar derken iş yerinde doğuracağım diye korkuyorum.... Artık zorlanmaya başladım.. Sabahları kalkmak bir işkence oluyor ama az kaldı hayırlısı bakalım...
Bu arada geçmişi okudum bayağı bir hareket olmuş... Herkese ayrı ayrı cevap yazmayı çok istiyorum ama zamanım yok şuanda affınıza sığınıyorum.....
Transferi olan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum...
Mihriban güle güle büyüt bebişini güzel odasında, hep güzel günler yaşayın....
Nzmyhn bravo bravo bravo diyorum ve başarılarının her konuda daim olmasını diliyorum....
Kayracığım biz sana kendini üzecek şeylerden uzak dur diyoruz sen kalkıp polemiğe girerek stres yaşıyorsun aşkolsun, biraz olayları es geç bitanem....
Momiciğim canım genel anlamda iyim... Allah kısmet ederse 8 Şubat gibi izne ayrılacağım...

mihribancığım güle güle kullan canım cicilerinizi mart topiğindede gördüm bebişinin cicilerini çok şekerler canım benim

canım seninde gözün aydın sınavuı geçmişsin canım ben daha arabanın direksiyonunu ellemeye korkuyorum yaa keşke biraz daha cesaretli olsam ne güzel olurdu amabilmiyorumkismile

kızlar çok sağolun beni merak edip sorduğunuz için...daha tedaviye başlamadım....bu sefer kısa protokol olacak..adetin 2. günü...

ama kızlar benim 18 ocakta adet görmem gerekiyordu olmadım ..inşallahda olmam..bekliyorum..ne olur benim için çok dua edin....allahım yüzümü güldürsün dualarımı kabul etsin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…