ablacım ben buralardayım.... ama 3 gün önce ağır bir gribe yakalandım... 34 yaşındayım ben daha böyle bir hastlaık geçirmedim........ nefesimin tamamen gittiği oldu baygınlık bile geçirdim.... eşim acile götürdü.. hamile olduğum için ve durumum ağır olunca uzman bir kbb uzmanı görsün deiler... hastaneye yatmayıda kabul etmedim.. çünkü melikemde grip zaten o getirdi bulaştırdı...çocuğumu bu halde kimsye teslim edemezdim...kızıyorsunuz belki ama anne olunca anlarsınız inşallah... iyi olsa sorun değilde.. hastayken güvenemezdim.........
neyse şimdi evdeyiz ...kızım iyileşti bende bayağı toparlandım....
Hiram........ Canim ben,hamileligimin ortasinda baslamistimbebislerimiz icin baslayalim demistim, ozaman teklif etistim burda ama kimseden ses cikmayinca kendim basslamistim oglum icin,oda tabi haliyle tek basima biraz zor oldu. Onun,icin yardim istedim :)) Eger sende alabilirsen cok sevinirim tabiki:)
Buda,odamizdan bi kesit :) http://img25.imageshack.us/img25/1699/img0763y.jpg
Buda oglumun bi diger 4d resmi http://img37.imageshack.us/img37/702/img0793d.jpg
ablacım ben buralardayım.... ama 3 gün önce ağır bir gribe yakalandım... 34 yaşındayım ben daha böyle bir hastlaık geçirmedim........ nefesimin tamamen gittiği oldu baygınlık bile geçirdim.... eşim acile götürdü.. hamile olduğum için ve durumum ağır olunca uzman bir kbb uzmanı görsün deiler... hastaneye yatmayıda kabul etmedim.. çünkü melikemde grip zaten o getirdi bulaştırdı...çocuğumu bu halde kimsye teslim edemezdim...kızıyorsunuz belki ama anne olunca anlarsınız inşallah... iyi olsa sorun değilde.. hastayken güvenemezdim.........
neyse şimdi evdeyiz ...kızım iyileşti bende bayağı toparlandım....
Canlarım hepİnİzİn cuması mÜbarek olsun dualarınız kabul olsun...test İÇİn acele etmek İstemİyorum bİraz daha beklİyeyİm dİyorum...
Nzyhm canım senİn Önceden gecİkmelerİn oluyormuydu...senİn yazdıklarınıda okudum...kendİmİ kaptırmak İstemİyorum ...yaaaa kızlar Çok korkuyorum...rabbİm sen umutlarımı hayallerİmİ boŞa Çıkarma...kİmsenİnkİnİ...bİrde hİÇ Şİmdİye kadar gecİkmem olmamıŞtı...bİrtek İptal olan tedavİmde olmuŞtu...onuda kullandıĞım İlaÇlardan demİŞlerdİ...ÇÜnkÜ 7 gÜn tÜp bebek tedavİsİ İÇİn İlaÇ kullanmıŞtım..ondan dİyorlardı......
Eeeeeeee dİyorum bu sefer de İlaÇ kullanmadım neden gecİktİ acaba...kendİmİ kaptırmaktan korkuyorum..onun İÇİn bİraz daha bekleyeyİm dİyorum canlarım....
Ne olur ÜmmÜhan arkadaŞınıza Çok dua edİn rabbİm bu sefer bebeĞİnİ ona vermİŞ olsun...sİzlere gÜzel hberler versİn...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?