Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

Sagolasin canim,Daha iyisi senin olsun . Tsk teyzesi,Allah hepimizin evladina saglik sihhat versin insallah.. Gene katil canim,gec kalmis sayilmazsin :)))

mihribancım 100 tane okudum şimdilik bebişinede maşallah burda 4d hiç yoktu 3 boyutlu bile zor buldum ben ultrason

Cok sagol canim,Allah razi olsunnn.. Sagol teyzesi,senin kizininda resmini koydsa gorsun teyzoslari.. :)

bulut hamileymişşş............................... ayyy ne güzel yaaa topikten 3 arkadaşımız normal yolla hamile kaldı..maşallah...darısı gelincik ve nzmyhn arkadaşımızaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ayyyyy inanamiyorum yaaaaaaaaa... Nezaman test yapmis sen nerden biliyorsunnnn? Hani niye yazmadi hic buraya.. C oook swevindim yaa Rabbim kucagina almayida nasip etsin insallahhh... zemuszemus

yeni topik açmış mihribancığım..... işte mucize bulut hamile diyeeee................ herkes okumuş sen okumadınmı.... baş sayfada.... gelincik ve nzmyhn kaldı.......... rabbim onlarında yüzlerini gldürecek inşallah....bizde bu topiği kapatıp güzel bir başlıkla yeni topik açacağız inşallah.................................. dua kardeşliği olabilir mesela yada başka bişey bakarız.........

mihribancım 200 tane daha okudum 300 oldu yani toplamda gelincik ve nzmyhan dualarımız sizinle

Hıram canım nasılsın nasıl gıdıyor...ınŞallah bır sorun yoktur...kızlar ya sızden bırŞey rıca edeceĞım...dıĞer topıkte arkafaŞlar geÇen hafta benım ıÇın 4444 tane tefrıcıye baŞlattılar...herkes aldı..bende 1000 tane almıŞtım...cumaya bıtmesı gerek...okumak ısteyenler yardımcı olursa sevınırım...Özelden mesaj atsılar....

Kayraa yook yaa ben gormedimmkii, tupbebek bolumundemi acmiski..??..

aa Bulutt kizzzz... nerelerdesin hic lmiyon unuttunmu biiizii.. Insan hurayada bi yazar hamileyimde diye bak kimse soylemese haberimiz olmayacakk kaydirigubbakcemile Neyse kiz tebrik ederimmm bacim,Allah kucagionada almayi nasip etsin insallahhh.. Cok sevindim,vallaa yaa .. ne guzel ayni benim gibi tam tedaviye baslayacakken gordunmuu :))

Hiram ...... Ayyy masallah findik gibi kizinnn :) Iyi oyle cok kucuk durmuyor bacim,valla. Insallah bir an evvel kuvezden cikarda anasinin kucagina kavusur :)
Bu arada cok sagol canim,valla cok makbule gecti:)

Ayyy çok heyecan yaptım kime ne cevap yazacağımı unuttum yine....

Kayra canım çok geçmiş olsun...
Hiram Allah kızına sağlık sıhhat versin... Maaşallah o ne kadar güçlü bir kız olduğunu gösterdi, inşallah en kısa zamanda sende yavrunla evine döneceksin...

Bulutttttt gelelim sana ne diyeceğimi bilemiyorum Rabbimin mucizesi onun takdiri olmadan bizler bir hiçiz... Hayırlı olsun güzelim Allahın izni ile sonuna kadar sağlıkla gidersin canım...
Arkadaşların da söylediği gibi bizim bu topik bir başka inşallah hayırlısı ile Nzmyhn ile Gelincikte bu mutluluğu yaşarlar.....

inşallah..canım..inşallah onlarda tadacaklar..kızlar gündüz tefriciyeden bahsetmiştim bitti .şükür..yarım kalmadı....kızlar bebeğim daha 4 haftalıkmış..birde onun pıt pıt atan kalbini duysam rabbimin izni ile minik meleğimin....inşallah rabbimin izni ile sağlıklı 9 ay gecirip cennet kokulumu kucağıma alırım inşallah...herkes....inşallah....

aaayyyyyyyyy hiramcım yaaaa yerim ben yerim.............................
kız ne tatlı çıkmış maşaallah.........................yalnız flaş zarar vermiyomuki diyede aklıma gelmedi degil dogrusu..............çok yakından çekmişsiniz canım...........neyse neyse maaşallah barekallah............maaşşallah barekallah.............kızlar herkes açtıgında desinki nazarımız falan degmesin Allah korusun bizim ilk melegimizi.................

bulutcum sende bir deyip bir dagıtıverdin hadi hayırlısı olsun bakalım..............bak şimdiden söylüyorum bizi unutma hem duanda hemde topige ugrama konusunda............

hiramcım kızın çook güzel,tam bir minik prenses.eminim en kısa zamanda annesinin kollarına kavuşacak..dualarım seninle.

hiramcım çok tatlı maşallah barekallah..topiğimizin ilk bebeği.................. allah analı babalı büyütsün inşallah..... büyr büyür merak etme canı içinde olsun derler büyükler........

kızlar iyi geceler.........................
yarın sabah kaynanamlara gidiyoruz..............hakkınızı helal edin dermişim......................
şaka bir tarafa gidipte dönmemek var..............beni unutmayın haaaa dualarınızda...............geçici olaraktan 4 gün çevrimdışıyım.............hepinizi emanet olunması gerekilene emanet ediyorum..............

Günaydınnnnnnn :))) Hayırlı günler olsun inşallah
Kızlar yaaa ben çalışmaktan kafayı yiyeceğim yaaa... Şöyle ağzımın tadıyla sizleri okuyup teker teker hepinize cevaplar yazmak istiyorum... ınanın hamileliğin tadını çıkarmak şöyle dursun bazen unutuyorum ama canım kızım sağolsun hemen hatırlatıyor tekmeleriyle :)) Buna da şükür tabii...
Neyse sabah sabah iyi dert yandım sizlere...
Hepiniz hakkınızı helal edin....

hiram maşallah kızına canım. annesinin güzeli. göz muayeneside iyi geçecek inşallah.

Kizlaar,bende dun geceden beri cok kotuyum,ne yesem geri cikariyorum... Yemedigim icinde halsizlikten kafami kaldiramiyorum. Dualariniza ihtiyacim var

hiram maşallah çok tatlı bir kızın var Allah bağışlasın
mihriban çok geçmiş olsun canım
bu arada arkadaşlar bugün benim 12.günümdü kan tahlili yaptırdım bu sabah değerim 28 çıktı dr kimyasal gebelik olabilir dedi adet olursam zaten sonlanacakmış olmazsam cumartesi takrar kan tahlili yaptırcam inşallah 2 ye katlar henüz adet olmadım o yüzden umutla ve duayla bekliyorum
10.gün bir yerde yaptırdığım kan tahlili negatif çıkmıştı bende 2 gündür kabullendim olmadığına eşimle brilikte, şimdi 2 sonra yapacağım kan tahlilinde belli olacak herşey ama Rabbim bu kadarını yaşattıysa gerisi de gelir inşallah gayet pozitifim hiç stres halinde dğilim Mevlam neylerse güzel eyler, jayırlıysa nasip olsun diye dua ediyorum sizde beni dualarınızda unutmayın ne olur

Merseray...... sagol canim..

Haakkinda hayirlisi olsun,insallah bebegin san simsiki tutunmustur,gec tutunmadsan dolayi sonuc dusukturB]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…