Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

cnm benim merseray hayırlısı olsun cnm
bulutcum 100 tanede senin için okudum Allah kabul etsin...

işte bebişim teyzeleri...
canım maşallah kızına bitanem rabbim en kısa zamnda kollarına alıp koklamayı nasip eğler canım maşallah 41 kere kuzucuğumuza

Kizlaar,bende dun geceden beri cok kotuyum,ne yesem geri cikariyorum... Yemedigim icinde halsizlikten kafami kaldiramiyorum. Dualariniza ihtiyacim var

canım benim geçmiş olsun yat dinlen bolbol canım meyve falan ye canım doktorunu ara sor canım ne yapabilirim diye :1hug:

Kizlaar,bende dun geceden beri cok kotuyum,ne yesem geri cikariyorum... Yemedigim icinde halsizlikten kafami kaldiramiyorum. Dualariniza ihtiyacim var

Mihribancığım canım çok geçmiş olsun... Hayırdır üşüttün mü ne oldu acaba? Doktora gittin mi ya da danıştın mı?
Az az yemeye çalış, oğluşun da sende aç kalmamış olursun... :1hug:

geçmiş olsun cnm dikkat et kendine bolbol dinlen sıvı al meyve yemeye çalış geçer inş

Allah razi olsun kizlarrrrrr.... Allahima sukurler olsun atlattik,bi bucuk gun mahvoldum ama gecti . Doktorlar konustuk,oda dedi mideye su anda baya baski var,bebek buyudugu icin,nefes darligi midede yanma asit cok olabilir dedi.

Gerkcektende agirlastim artik eskisi gibi hareket edemiyorum,bazi gunler 3-4 saatlik uykuyla kaliyorum,cunki gecenin bir yarisi uyaniyorum,gozler cin gibi firil firil bakiyor o saatte ne enerjisi anlamiyorum,sonrasindadsa gfunduzleri zombi gibi geziniyorum :)) Galiba alistirma bunlar. Artik hayirlisiyla bi dogursam demeye basladim...

Bu arada Kayra sen nasilsin??? Agirlastin sanirim sende baya bi..?? Kizlar nasillar,rahat duruyorlarmi karninda ?? ))

HIram.... canim senin kizin nasil oldu???

Amanda sende birak artik isi yaaa yeterrr,dinlen. Inan 32 haftadan sonra cok agirlasiyor insan,ne uyku ne rahat kaliyor bence artik sende dinlenmene bak ya..

Zeyraa... Cok sagol canim,gecti cok sukur. Galiba gida zehirlenmesi oldu ondan kaynaklandi.. Simdi toplandim enerjim geri geldi

mihribancım çok çok geçmiş olsun.........................inşaallah hayırlısıyla en güzel zamanda dogumun olur canım kardeşim...........
bu arada merserayın sonuncu ne oldu ki.....................................................
beni sorarsanız neyse yada hiç sormayın.......................hiçbirşey yazmak istemiyorum...............
siz iyi olunda ben burdan okuyayım.............

sağolasın mihribancığım....... ağırlaştım gün bekliyorum .....

nzmyhn seni niye sormuyoruz hayırdır...bişey olmuş demekkii.....beni sorarsanız neyse yada hiç sormayın demişsin....hiçbişey yazmak istemiyorum diye de eklemişsin ....kime küstün.....................

amannııınnnn daha çok sormanıza vesile olmuşum bu arada..........................
gerçekten çok zor bir dönem geçiriyorum.............şükürler olsunki inanıyorum..................yoksa bu aglama nöbetlerinden kurtulamıycaktım..................şimdi şükür çok iyiyim.................bu dünya sıkıntıları bitmez be anacım..............ne anlatıcam boşverin gitsin...............yalnız sadece merak ettigim bişey var size danışmak istedigim........
bu dünyada hiç sıkıntısı olmayan var mıdır?????????????zorluklarla karşılaşmayan???

Oyle oldu biraz :)) Ya SIKMA canini dertsiz insan varmi hic,herkesin bir derdi var.. Zorluklar olmasa,hicbirseyin tadi olmaz,zorluklar asmak icindir Sende herneye dertlendiysen fazla dert etme kendine,hersey olacagina varir,ALLAHTAN Sabir dile sadece.. Biliyorum,insanin koptugu zamanlar oluyor..dibe vurdugunu hissettigi.. Ama cok sukur inancliyiz ve her ne olursa olsun kendimizi toparlamayi iyi biliyoruz..

Allah yuregine ferahlik ve genislik versin insallah...

sevindim mihribancım iyi olmana aman dikkat et bebişde iyi çok şükür büyüyor işte ...
nzmyhancım noldu cnm ya üzülme lütfen hepimiz sıkıntılarla boğuşuyoruz Rabbim başka dert vermesin seni çoook seviyoruz hepimize dualar ettin inan annemlere bile senden bahsediyorum onlarda dua ediyorlar sizlere biz hep seninleyiz dualarımızla...
kayracım maşallah bebişlerin büyüdü sende dikkat et cnm..

Kızlar nasılsınız bakalım :)))

Nzmyhn canım kıyamam neler oldu anlatmamışsın ama inan arkadaşların da dediği gibi yeryüzünde dertsiz insan yok. Hiç derdi olmayanın bile kendine dert edinecek birşey bulması çok kolay...
Sen güçlü bir kadınsın ve canını sıkan her neyse Allah'ın izni ile üstesinden gelirsin... Gücünün tükendiğini hissettiğin anda bizler senin yanındayız unutma ve lütfen ama lütfen kimsenin seni üzmesine izin verme..

Allah hepinizden razı olsun kızlar...........söyledikleriniz beni biraz daha rahatlattı.........
artıkın düzeldim şükür...........dediginiz gibi bakış açın degiştiginde rahatlıyosun.........o zaman benden başka dertli yok gibi geliyodu bana ama şimdi gerçekten herkesin bir derdi var bunu farkediyorum....
Rabbim sizi ve güzel meleklerinizi hep esirgesin inş.........

Kizlar,naber nassil gidiyor bakalim??

Hastane cantalariniz haizrlandimi?? Neler koydunuzzz bakalim ..

Ben kendim icin . 1 adet gecelik,1 adet pijama,corap,kilot,terlik,makyaj malzemesi,dis fircasi vs,ve fotograf makinesi koydum

Bebek icin´de 2 takim kiyafet,iki adet body,1 adet bere,battaniye,tulum koydum...

Sizce bu liste eksikmi kizlar??

Ben normal dogum yapacagim allah izin verirse,burda normal dogum oldugu zaman ve herhsangi bi komplikasyon olmadigi surece,kontrollerden sonra direk eve cikiyorsun.. Onun icin cok kalabalik etmek istemiyorum .

doğru canım herkesin farklı derdi vardı. kimsinin maddi sıkıntıları, parasızlık derdi, kiminin sağlık problemleri,kimilerinin evlat acıs(rabbim kimseye yaşatmasın), bizimde evlat hasretimiz devam ediyor. bazen bende öyle bunalıyorumki sonra halime şükrediyorum. içimden ağlamak gelsede ağlasamda dua etmeye devam ediyorum. şükrediyorum halime. bizim imtihanımızda bu arkadaşım. Rabbim sabrımızı artırsın sonunun selamet olmasını nasip etsin.

amin canım....................en çokda bunu istiyorum Allahtan..........Rabbim sabrımızı artırsın..............

kız mihriban hadi hepsi iyi anladımda makyaj malzemesini napcan orda?????????????????????
merak ettim dogrusu????????

mihribancım 100 tefriciyeni okudum bu arada. süslü dedim diyede kızma bana sakın ha. maşallah hazırlığın da tastamam rabbim hayırlı doğum nasip etsin canım.

Kiz resim filan cekilecemya,insan dogumdan sonra,cok solgun oluyor onun icin resimlerde oyle kotu cikmayim diyee :)))

Gelincik... Yok kiz kizmadim niye kizayim :) Cok sagol canim yaa.. Allah razi olsun...
Valla yoksa bu gidisle bitiremicem ben,okurken nefes nefese kaliyorum :)

NZMYHN.... Sen ne kadar okumustun canim onuda not edeyim ben ...

Bu arada topiigimiz gene arkalara kaymis kizlar,hadi nerde harkeket orda bereket alsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…