canım maşallah kızına bitanem rabbim en kısa zamnda kollarına alıp koklamayı nasip eğler canım maşallah 41 kere kuzucuğumuzaişte bebişim teyzeleri...
Kizlaar,bende dun geceden beri cok kotuyum,ne yesem geri cikariyorum... Yemedigim icinde halsizlikten kafami kaldiramiyorum. Dualariniza ihtiyacim var
Kizlaar,bende dun geceden beri cok kotuyum,ne yesem geri cikariyorum... Yemedigim icinde halsizlikten kafami kaldiramiyorum. Dualariniza ihtiyacim var
Allah hepinizden razı olsun kızlar...........söyledikleriniz beni biraz daha rahatlattı.........
artıkın düzeldim şükür...........dediginiz gibi bakış açın degiştiginde rahatlıyosun.........o zaman benden başka dertli yok gibi geliyodu bana ama şimdi gerçekten herkesin bir derdi var bunu farkediyorum....
Rabbim sizi ve güzel meleklerinizi hep esirgesin inş.........
doğru canım herkesin farklı derdi vardı. kimsinin maddi sıkıntıları, parasızlık derdi, kiminin sağlık problemleri,kimilerinin evlat acıs(rabbim kimseye yaşatmasın), bizimde evlat hasretimiz devam ediyor. bazen bende öyle bunalıyorumki sonra halime şükrediyorum. içimden ağlamak gelsede ağlasamda dua etmeye devam ediyorum. şükrediyorum halime. bizim imtihanımızda bu arkadaşım. Rabbim sabrımızı artırsın sonunun selamet olmasını nasip etsin.
kız mihriban hadi hepsi iyi anladımda makyaj malzemesini napcan orda?????????????????????
merak ettim dogrusu????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?