canım bende iyiyim teşekkürler.evde biraz yapmam gereken şeyler var onları yapmaya çalışıyorum transfer gününe kadar çünkü ondan sonra yardımcı olacak kimse yok eşimden başka oda işe gidiyor..diyorumki kendi kendime işlerimi yapayım transfere kadar birde gebelik olursa inşallah inşallah inşallah dahakolay kolay yormam kendimi onun için yapmam gerekeni yapıyorum. evet benim eltim benden 2 sene sonra evlendi ilk 2 ay içinde gebe kaldı şimdi 1 yaşında oğlu var.etrafımdakiler yine öyle benden sonra evlenip çoçukları yanlarında koşanlar...
ALLAHIM ne olursun bizlerede o güzellikleri nasip et. bizlerinde yavruları bizimle beraber koşup oynasın bizleri bunlardan mahrum bırakma bizlerin yuvalarınada hayırlı evlatlar ver :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Bana da dün yazdı doktor antibiyotik ama şimdi kullanmayacaksın dedi. Adetin 3.günü gittiğimde söyleyecekmiş ne zaman kullanacağımı.
Tedbir amaçlı veriliyormuş vucudumuzda enfeksiyon varsa onu tedavi etsin diye hem erkek hem kadın kullanıyormuş.
canım bize reçetede antibiyotik yazmış ama biz onu kullanmaya yumurta toplamadan birkaç gün önce başlıcaz.....hoş başlamakla bitirmemiz bir olacak........çünkü tek kullanımda bitirecekmişiz...yani tek doz olarak iki tableti aynı anda içecez....belki sizinki tedbir olsun diye verdi
iyi aksamlar arkadaşlar bende puregon ignemin 8. vurdum yarın kontrolun var işallah yumuşlarım büyümüştür hayırlısı lütfen dua edin çok heycanlıyım işallah bende temmuzun ilk haftası ögrenirim sonucumu offfffffffffffffff allahım daha yumurtalar toplanmadan sonuç tarihini hesap ediyorum inanin çok korkuyorum ve heycanlanıyorum
KIZLAR,size bi sorum var.... Transferden sonra,ANANAS yemenin cok faydali oldugu soyleniyor,bebegin tutunmasi acisindan yani.... Bu dogru bi bilgimidir neye dayanarak bunu soyluyolar??? :uhm:
seninkinde kac tane var benim kutunun icinde 32 tane var ignelere baslarken ondada baslayackmisim ve transferden sonrada kullanacakmisim yani teste kadar galiba esimede26 tane vermis sen ne zaman basliyorsun tedeviye canim
kızlar . ben geldim. istanbuldayım ama tedavi yarım kaldı. eşimde sperm hiç yokmuş. 6 sene önce 2.milyon muş. şimdi 0 . duanıza ihtiyacım var.
mrb arkadaşlar, ne güzel başlamışınız sizler iğnelere ben bekliyorum uzun protokol olacağı için adetimin 21. günü bekliyorum.çok stresliyim bu aralar çok çabuk sinirleniyorum, çabuk ağlıyorum niye böyleyim bilmiyorum.içimde hiç tedaviye başlama hevesi yok oysaki zaman hemen geçse biran önce başlasam diye gün sayıyordum.sizlerde benim gibi oldunuzmu tedavinin stresimi acaba? içim sıkılıyor, daralıyorum napacağımı bilmiyorum. dua edin bana arkadaşlar dualarınıza çok ihtiyacım var.
canlarım.............kızlar..................hepnize günaydınnnnnnnn.......hayırlı sbahlar....................ve deeeeeee hayırlı cumalar.................
benden destegini esirgemeyen çok uzak bir şehirde kalbi kırık bir arkadaşının cılız bir sesini iştip ona hemen cevablarıyla koşuveren gönülleri çok güzel ve sevgi dolu dünyanın en tatlı annişlerine çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok teşekkür ederiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmm
hepinizi çok seviyorum
günaydınlarrrrrrrr herkese beninde gonal f nin 8.vurdum benimde yarın inşallah canım yumoşlarımız bol bol büyümüştürler.ikimiz inşallah ilk temmuz anneleri olacağız.ben sadece bir sonraki kontrol günümü bekliyorum ileriyi düşümdümmü içimi farklı bir heycan kaplıyor.allahın izniyle bu seneki ilk bayramı bebişlerimizle olacağızzzzz İNŞALLAH
tedavi gören ve görecek olan bütün arkadaşlara bol bol şanslar ....
mihribancım bende okudum hatta başka bir topic altında detaylı yazmıştım onu oku canım...
bu arada kısaca soylemek gerekirse transfer günu başlayın yazmışlar ama transferden bir iki gun once de baslasan olur her gun bir porsiyon tuketebiilrsin. yalniz maks. bir veya 2 ananas yemek lazım cunku fazlası rahim kasılmalarına dolayısıyla dusuge neden olabilirmiş.
http://www.kadinlarkulubu.com/6808150-mesaj33.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?