Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

aminnnnnnnnnn canim RABBIM kabul etsin duani

seninkinde kac tane var benim kutunun icinde 32 tane var ignelere baslarken ondada baslayackmisim ve transferden sonrada kullanacakmisim yani teste kadar galiba esimede26 tane vermis sen ne zaman basliyorsun tedeviye canim

canim benim ilaclarimi 2 hafta once dr yazdirmisti hepsini aldik bunuda sali gunu gittigimde extra yazinca hemen baslayacagimi dusundum ve 2 tanesini ictim bile sonra bugun hemsireyle konustum baslama dedi onlarla ignelerle baslanacak dedi canim 18 yasindaki kizida takma kafana bence o daha kendi cocuktur zaten 18 diyosun bence unut gitsin rabbim kalbi kiriklarla beraberdir bunu sende biliyorsun inancli bir insansin insaallah sonunda sabir kazanacak hani hep diyorlarya sabir acidir meyvesi tatlidir bizim cocuklar tatli otesi bi sey olacaklar insallah mevlam bizede nasip eder bir gun bak uc aylarda geliyor simdi dua zamani

kayra bence esine bitki kurleri uygula keci boynuzunu dene insallah faydasini goreceksiniz canim rbbim bir kapi acar insaallah

günaydınlarrrrrrrr herkese beninde gonal f nin 8.vurdum benimde yarın inşallah canım yumoşlarımız bol bol büyümüştürler.ikimiz inşallah ilk temmuz anneleri olacağız.ben sadece bir sonraki kontrol günümü bekliyorum ileriyi düşümdümmü içimi farklı bir heycan kaplıyor.allahın izniyle bu seneki ilk bayramı bebişlerimizle olacağızzzzz İNŞALLAH
tedavi gören ve görecek olan bütün arkadaşlara bol bol şanslar ....

KIZLAR,size bi sorum var.... Transferden sonra,ANANAS yemenin cok faydali oldugu soyleniyor,bebegin tutunmasi acisindan yani.... Bu dogru bi bilgimidir neye dayanarak bunu soyluyolar??? :uhm:

mihribancım bende okudum hatta başka bir topic altında detaylı yazmıştım onu oku canım...

bu arada kısaca soylemek gerekirse transfer günu başlayın yazmışlar ama transferden bir iki gun once de baslasan olur her gun bir porsiyon tuketebiilrsin. yalniz maks. bir veya 2 ananas yemek lazım cunku fazlası rahim kasılmalarına dolayısıyla dusuge neden olabilirmiş.

http://www.kadinlarkulubu.com/6808150-mesaj33.html

seninkinde kac tane var benim kutunun icinde 32 tane var ignelere baslarken ondada baslayackmisim ve transferden sonrada kullanacakmisim yani teste kadar galiba esimede26 tane vermis sen ne zaman basliyorsun tedeviye canim

Canım ben tedaviye dün akşam ilk Lucrin iğnemi yaparak başladım. Uzun protokol olacak. Antibiyotiği henüz almadım. Adetin 3.günü gittiğimde ne zaman ve nasıl kullanacağımı söyleyecekler. İlaçları da Memorial den alıyorum daha iyi oluyor.
Şimdilik Lucrin'i kullanıp adet olmayı bekliyorum.
Allahım inşallah bize de hayırlısı ile nasip edecek bebişleri :CüvCüv:

kızlar . ben geldim. istanbuldayım ama tedavi yarım kaldı. eşimde sperm hiç yokmuş. 6 sene önce 2.milyon muş. şimdi 0 . duanıza ihtiyacım var.

Kayracığım lütfen üzme kendini arkadaşların da dediği gibi operasyonla bulunur mutlaka. Sen doktorlara güven onların ne dediği çok önemli. Eşin sorun etmiyorsa tesse deneyin Allahın izniyle gör bak herşey nasıl iyi olacak.

:1hug:

Arkadaşlar devam eden bir listeniz varsa beni de ekleyebilir misiniz ben tedaviye yeni başladım sayılır.
bugun 3. gonal f 450 iğnemi oldum.
kısmet olursa bende temmuzda hayırlı haberler almak istiyorum
istanbul tüp bebek merkezinde tedaviye başladım

Canım benimde ilk denemem olduğu için mi bilmiyorum ama çok zor gelmişti beklemek, insan günlerin hiç geçmeyeceğini düşünüyor. Ama bak bende dün ilk Lucrin'le başladım. Sende hayırlısı ile sabırlı olmanın ödülünü en güzel şekilde alacaksın.:ecrin_bebek: Biliyorum çok zor ama düşünmemeye çalış kendine farklı meşkaleler bul o zaman daha kolay geçiyor.
Bu arada ne kadar kaldı 21.güne

canlarım.............kızlar..................hepnize günaydınnnnnnnn.......hayırlı sbahlar....................ve deeeeeee hayırlı cumalar.................
benden destegini esirgemeyen çok uzak bir şehirde kalbi kırık bir arkadaşının cılız bir sesini iştip ona hemen cevablarıyla koşuveren gönülleri çok güzel ve sevgi dolu dünyanın en tatlı annişlerine çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok teşekkür ederiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmm
hepinizi çok seviyorum

kızlar liste ilk sayfada eksik bilgileri olanlar niye söylemiyo bakiyiiimmmmmklava:
zorla kaba kuvvete mecbur bırakıyonuz yaaa adamı........hatimde dagılmıyooooooo.........zorla çıldırtıyonuz.:roflol:......bak geliyom yanınıza............(((55 kiloluk halimle korkun yani benden uyarmadı demeyin)))...........:tomato::tomato:

kızlar bir dua buldum yazıyorum okuyalım amin diyelimbugün cuma..

PEYGAMBERİN DUASI

Allah'ım, senden yalvararak diliyorum;
Ey gizliyi bilen! Ey göğü kudreti ile bina eden ! Ey yeri izzeti ile döşemiş olan !
Ey celalinin nuru ile güneşi ışık merkezi ,ayı yol gösterici kılan!
Ey her temiz nefse yönelen!
Ey korkanların,gönlü temiz olanların korkusunu gideren!
Ey yaratıkların ihtiyaçlarını ve dileklerini yerine getiren!
Ey Yusuf'u kölelik boyunduruğundan kurtaran!
Ey kullarının ihtiyaçlarını zatına iletmek için aracı koymayan!
Her dilek sahibinin müracaatını doğrudan doğruya kendisi dinleyen,karşılığını veren ve hiçbir yardımcıya muhtaç olmayan Rabbim!
Sana gelenleri engelleyecek kimse yok kapında.
Bizde bu cuma günü geldik kapına.
Ya RABBİ!Peygamberin Hz. Muhammed(s.a.v)'e O'nun alive ashabına sonsuz selam olsun.Bu duayı okuyanların duasını kabul et,istediğimizi bize lütfet.
Çünkü sen herşeye gücü yetensin...
AMİN!!!

Hanımlar merhabalar hepinize hayırlı cumalar
kabul ederseniz benimde 8 temmuz ilk lucrin günüm olacak
Listeye alırsanız sevinirim.
Hepimiz mucizelerimize önümüzdeki ay kavuşalım inşallah:Saruboceq:

ayyyy canım ya hiç böyle tatlı sert fırça yememiştim. Çok güldüm inan. Kendi adıma savunma yapacağım müsait olmadığını düşünüyordum o nedenle konuyu gündeme getirmedim. Hazır sen kendini ele vermişken bilgilerimi yazayım
memorial - temmuz sonu -ilk deneme
Bu kezde listeye eklemezsen fırçayı sen yersin :roflol:
Bizde seni seviyoruz........

OoO masallah herkes selamini vermisss,bi ben kalmisim ... Hepinize hayirli cumalar,dualariniza amiiinnnn... Rabbim evlatlarimizla nice cumalar nasip eder insallaaahh.. Kizlar 10 gun sonra istanbuldayim insallah simdi tam anlamiyla geriye sayim baslamis bulunyor sositososito .

[/B]Kiz sen baya bi yarilamissin tedavini ... Hadi insallah guzel buyumustur yumoslarin.. Yarin bize haber ver yumoslarinin durumunu ok.. hadi optum canim.. bol sans..[/B]

HIRAM....

Kiz sen balsamistin degilmi ignelerine... ??? Canim kac gunde bi kontrole cagirdi seni doktorun??? Normalde pcoslulari daha SIK kontrole cagiriyorlar diye biliyorum ben

Sagol,canim bi bakicam simdi... tsk ilgin icin canim mucuk
kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…