teşekkür ederim amandacım...............amin inşaallah hep birlikte bu heyecan ve mutlulugu tadarız.....................eee sen neler yapıyosun sende anlatsana:1hug:
Ne anlatayım beklemek çok zor. Ben uzun protokole başladım bugün 5.Lucrin'i vuracağım. Dört gözle adet olmayı bekliyorum. Bu haftayı da atlatırsam sanırım benim tedavide hız kazanacak. Allah hepimizin yardımcısı olsun :Saruboceq:
amanda canım benim gunler su gibi geçip gidiyor sen yeterki kafanı rahat tut. bak gecen hafta bende ne zaman hızlanacak diye bekliyordum yarin puregona basliyorum.
mihriban hadi hayırlısı ile basla sende... rabbim once gobislerimizi sonra kucagimizi saglıklı hayırlı evlatlarla doldursun insallah
amanda sen 5. lucrini vuracakmışın arkadaşım ben daha bu hafta başlayacağım lucrine desene bana hiç geçmez zaman. ama sabredecez napalım.
aşk olsun arkadaşlar beni hiç merak eden yok mu yumurtalarımı toplattım 16 tane işallah yarın bide güzel döllenme haberlerini alırımsizler ne yaptınız allah hepimizin tedavisinde kolaylık versin hepinizi öpüyorum
aşk olsun arkadaşlar beni hiç merak eden yok mu yumurtalarımı toplattım 16 tane işallah yarın bide güzel döllenme haberlerini alırımsizler ne yaptınız allah hepimizin tedavisinde kolaylık versin hepinizi öpüyorum
ağustosta bende yaptıracağım artık tüp bebek bende arkanızdan geliyorum böyle mutlu haberler alınca bende iyice ümitleniyorum inşallah hepimizi bebişleri olur amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?