Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

teşekkür ederim amandacım...............amin inşaallah hep birlikte bu heyecan ve mutlulugu tadarız.....................eee sen neler yapıyosun sende anlatsana:1hug:

Ne anlatayım beklemek çok zor. Ben uzun protokole başladım bugün 5.Lucrin'i vuracağım. Dört gözle adet olmayı bekliyorum. Bu haftayı da atlatırsam sanırım benim tedavide hız kazanacak. Allah hepimizin yardımcısı olsun :Saruboceq:

amanda canım benim gunler su gibi geçip gidiyor sen yeterki kafanı rahat tut. bak gecen hafta bende ne zaman hızlanacak diye bekliyordum yarin puregona basliyorum.

momiciğim canım senin tedavin nasıl gidiyor inşallah sende herşey yolundadır. benimde yarın kontrolüm var inşallah herşey yolundadır.cmrtesi gününkü kontrolümde biraz canım sıkıldı. drum kafada bitiyor herşey diyor ama takmadan yapamıyorum .inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz. rabbim yüzümüzü güldürür. okadar canım sıkkın ki ne yapacağımı bilmiyorum ağlamak istiyorum zarar .kıslarr ne olur bana çok çok dua edin yarın sizlere güzel haberler vereyim......

tamam bulutcumm..........dualarımız seninle....ama sende iyi düşünmeye söz ver bakalım..........vereliniortak

amanda canım benim gunler su gibi geçip gidiyor sen yeterki kafanı rahat tut. bak gecen hafta bende ne zaman hızlanacak diye bekliyordum yarin puregona basliyorum.

Evet arkaya bakınca günler çabuk geçiyor ama sende bilirsin ki beklenen gün insana çok uzak gelir. Bende kendime teselli veriyorum önümüzdeki hafta herşey biraz daha yoğunlaşacak sabırlı ol diye.. O günlere kadarda sizin heyecanlarına ortak olmaya çalışıyorum elimden geldiği kadarıyla..kaydirigubbakcemile5

amanda sen 5. lucrini vuracakmışın arkadaşım ben daha bu hafta başlayacağım lucrine desene bana hiç geçmez zaman. ama sabredecez napalım.

CANLARIM İYİKİ VARSINIZZZZZZZ
yoksa kimle dertleşirim ben. gerçi beni şu an sizlerden başkası anlamaz.çünkü onlar bunları yaşamadı.
inşallah dertleri paylaştığımız gibi ennnnnnnnnnnnnn kısa zamanda mutluluklarıda paylaşırız

sevgili dostlar hadi amaa bugun herkesin canı sıkkın vakit gecmiyor vs. lmaz: kızacagim hepinizeeee. hep beraber moralleri yuksek tutup guzel guzel hazırlanmamız lazım. bol gulucuklerle kafamız rahat hazırlanalım ki guzel guzel yumoslarımız olsun. sonrada guzel guzel bebeklerimiz insallah...

hadi bakalım sıkıntılara dert tasalara yer yok. daha tedavilerin ya basindayiz ya ortasında onemli gunlere kadar daha saglam durmamız lazım....kaydirigubbakcemile5

amanda sen 5. lucrini vuracakmışın arkadaşım ben daha bu hafta başlayacağım lucrine desene bana hiç geçmez zaman. ama sabredecez napalım.

Özür dilerim arkadaşlar biraz bencillik yaptım. Momi haklı daha şimdiden sabırsız olursak nasıl sayacağız 12'den geri delikafadulden.
Arkadaşlara kötü örnek oldum özür özür özüüüüüüüüüüüürrrrrr

aşk olsun arkadaşlar beni hiç merak eden yok mu yumurtalarımı toplattım 16 tane işallah yarın bide güzel döllenme haberlerini alırımsizler ne yaptınız allah hepimizin tedavisinde kolaylık versin hepinizi öpüyorum

Bir aşamayı daha aştın desene, hayırlısı ile iyi gelişen embriyoların olur inşallah, haberlerini bekliyorum

uuuu güzelim sen ne kadar güzel haberler vermişsin öyle:sm_cool::sm_cool:..................seni unuturmuyuz....sen topigimizin ilk :CüvCüv: olacaksın inşaallah..............canım benim yumoşların güzelce döllenip annelerine sıkı sıkı tutunurlar inşaallah..........:teytey:

arkadaşlar bugün acıbademden devam ediyorum tedaviye. eşim sperm verdi ama sonucu yarın belli olacak. ama perşembe öğrenebileceğiz sanırım. çünkü perşembe randevu var. eğer bir fax bulursak yarında öğrenebilirm. haber vericem muhakkak. merak etmeyin. hepinize teşekkür ederim.

WELıKECıĞıM SENı UNUTURMUYUZ HıÇÇÇÇÇÇÇÇÇ
canım hayırlı olsun çok çok bebşin olur inşallah. bekle arkadaşım allahın izniyle bende geliyorum arkandan

ağustosta bende yaptıracağım artık tüp bebek bende arkanızdan geliyorum böyle mutlu haberler alınca bende iyice ümitleniyorum inşallah hepimizi bebişleri olur amin

bu ramazan bayramını bebeğin var mı diye sormalarını istemiyorum bu çok canımı acıtıyor artık.inşallah benimde ve benim gibi bebiş isteyen herkesi bebişleri olur.allah kimseye aratmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…