Merhaba canim,seninde tedavin hayirli olsun ,rabbim kuacaginizi doldursun insallah.. Canim bende yurtdisindayim hollandadayim,sali gunu insallah tr yeye gidiyorum tedavi icin,acibadem hastanesine.. Rabbim hepimiz hakkinda hayirlisini versin insallah.. Allah nasip ederse eger benimde transferim temmuzun 14´de filan denk geliyor.. nerdeyse ayni zaman yani.. beirlikte beklicezzz.. :lepi:
cnm bende çok korkuyorum ohssden ama doktorum napsın 75 e düşürdü adam ona rağmen artıyor e2 bizim durumumuz malesef böle işte 4-5 gün daha vurulcam öle dedi haber veririm cnm şimdilik daha 10-11 mm yumuoşlar
mihriban ne zaman randevun var. görüşelim inşallah. sen geldiğinde benim bitmek üzere olur sanırım.
yok ben sperme takılı olduğum içi sormadım. sadece ultrasona bakıp bak birsürü yumurta var. herşey yolunda dedi. ilaçlarımın bazıları kullanılmamıştı. onları sordum. bu ilaç yeter sana dedi. yumurtalar olması gerkene nerdeyse ulaşmış dedi. yarın sorayım bakalım kaç yumurta var.
hoşgeldin canım. geçmiş olsun. allah şifa versin inşallah. bilirim benimde öyle inatçı bir babanişim var. arada gidip işini gücünü yapar gelirim. onların duasıyla ayaktayız biz. naptın adet günümü bekliyon. birde tefriciyemi başkasınamı verdin. benim okucam varmı...
canlarım hepinizin regaip kandili mübarek olsun az sonra transfere gidiyorum lütfen dua edin bu mübarek üç aylarda işallah hepimiz bir bir hamile haberlerimizi veririz hoşçakalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?