Hayatım ben ilk görüşmeyi ve ilk muayeneyi Dr.Nur Dokuzeylül ile yaptım. Dünde Semra Hocaya muayene oldum. Sanırım Nur Hanım takip edecek, Semra Hoca her zaman hastanede olamıyor. Ama tüm hastaların dosyalarını rutin olarak takip ediyor. Benim bazı özel durumlarım var, sağ tüpüm yok, yumurtam kendiliğinden çatlamıyor, polip var, 2 ay önce bel fıtığı ameliyatı oldum,...v.s ayyyy ne kadar uzattım yaaa kafamçokkarıştı
Sen yanılmıyorsam Dr.Hale Hanıma gidiyordun değil mi?
amin canım amin en kısa zamanda inşallah
canım nasılsın...........çalışmalar:jeyyar: hızlı mı yoksa pc nin başında mısın heplmaz:
çok geçmiş olsun canım. Nur hanıma bir kerede ben muayene olmuştum çok tatlı biri gerçekten genelde semra hanımın hastalarını o takip ediyor diye biliyorum. benim doktorum hale hanım yine onunla devam edeceğim yola bakalım bu kez ne olacak sonuç. ilkinde tutmamasına çok şaşırmıştı umarım bu kez öyle olmaz.hangi aşamadasın şuanda?
Canım bugün 8.Lucrin'i vuracağım. Pazar ya da pazartesi adet olacağım ve bildiğin gibi adetin 3.günü doktora gideceğim. Önümüzdeki haftayıda bir geçirebilirsem hayırlısı ile işte o zaman biraz rahatlayacağım sanırım kafamçokkarıştı
Canım bugün 8.Lucrin'i vuracağım. Pazar ya da pazartesi adet olacağım ve bildiğin gibi adetin 3.günü doktora gideceğim. Önümüzdeki haftayıda bir geçirebilirsem hayırlısı ile işte o zaman biraz rahatlayacağım sanırım kafamçokkarıştı
amandacım bende bugün yarın adet olmayı bekliyorum..............belki hastanede karşılaşırız...............
maşallah sen 8. gündesin ben başlamadım daha lucrine pazar günü ilk iğnemi yapacağım. bişey soracağım canım lucrinin içindeki iğneler yetişmiyormuş öyle duydum yedek iğnelerinimi almak gerekiyor acaba.bir kutu lucrin tedavi sonuna kadar yetiyormu bunuda merak ediyorum.ilk defa kullanacağım için merak içindeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?