Slm Kizlarrrrr.......
Regaip kandiliniz muaberek olsun,hayirlara vesile olsun insallaahhh.. Hepinizin duasina amiiiiinnnn amiiiinnn amiiiiinn... Rabbim,bu mubarek gunun,gunlerin hatrina bizleri mukafatlandirsin insallllaaahh.. Rabbiyy,hebliyy min ledunke tayyibeten zurriyeten,inneke semiu-dua ( Hz zekeriyyanin duasi bu,) (Rabbim,bana katindan temiz bir soy ver,muhakkakki,sen dualari isitensin ! ) Kizlar bu duada cok makbul bu duayida surekli dilinizde kalbinizde bulundurun..
kızlar inş bugün mübarek gün dualarımız kabul olur benim e2 2000 olmuş inş çok fazla yükselmez bana dua edin
kızlar inş bugün mübarek gün dualarımız kabul olur benim e2 2000 olmuş inş çok fazla yükselmez bana dua edin
doktorum şuan için normal diyor hafif olur belki ohss diyor tedavime engel değil diyor zaten dozum 75 daha ne yapabilirki çok düşük bi doz
bende temmuzun 6 sında başlıycam... çoooook heyecanlıyımmm arkadaşlar
kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar. rabbim dualarımızı kabul buyursun inşallah.
Hah ozaman takma kafana tedavine engel olmadiktan sonra birsey olmaz insallah.. Biraz SIKINTI cekersin belki ama katlanacaz artik.. Rabbim gonlune gore versin canim,korkmaaa bence.. cunki cok kotu olsaydi doktorun iptal ederdi bu ayki tedaviyi,demekki ccook kotu degil.. super.. CUnki bizim durumumuzda oluyor,malesef.. benim korktugum cok asiri olmasin,birde tedavime engel olmasin insallah..
yumurtalarin ne durumda bugun kontrole gittinmi??
NZYNHN
Kiz,baksana haritadan bakiyordumda Sisli sirekeciye cook yakinmiss,belki gorusuruz
aaa mihribanım belkim görüşürüz o zaman.........bakarsın bir gün istanbul sokaklarında dolaşırken karşılaşırız................sen özelden msn adresini ver bana......resmimi görebilirsin orda......bende seni gördügümde tanıyabilirim böylece
pazar günü eşim teseye giriyor. eğer sperm bulunursa bende aynı gün yumurta toplama işlemine giriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?