Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

sagolasın mihribanım...................
ama şurasını düzeltelim............zürriyyeten tayyibeten..........birde tecvid kurallarına göre okumak isteyenler için yazıyorum...bu dua 3.cüzde arkadaşlar..............al-i imran suresinin 38. ayeti......

Oyle mi yazmisim:))))) Evet ,pardon iyiki duzelttin millete yanlis okutacaktim nerdeyse :) sagolasin canim... Ben bunu okuyorum surekli. Insallah Rabbim,bu dualar hurmetine bizlere nasip eder anneligi..

kızlar inş bugün mübarek gün dualarımız kabul olur benim e2 2000 olmuş inş çok fazla yükselmez bana dua edin

doktorum şuan için normal diyor hafif olur belki ohss diyor tedavime engel değil diyor zaten dozum 75 daha ne yapabilirki çok düşük bi doz

doktorum şuan için normal diyor hafif olur belki ohss diyor tedavime engel değil diyor zaten dozum 75 daha ne yapabilirki çok düşük bi doz

Hah ozaman takma kafana tedavine engel olmadiktan sonra birsey olmaz insallah.. Biraz SIKINTI cekersin belki ama katlanacaz artik.. Rabbim gonlune gore versin canim,korkmaaa bence.. cunki cok kotu olsaydi doktorun iptal ederdi bu ayki tedaviyi,demekki ccook kotu degil.. super.. CUnki bizim durumumuzda oluyor,malesef.. benim korktugum cok asiri olmasin,birde tedavime engel olmasin insallah..

yumurtalarin ne durumda bugun kontrole gittinmi??

pazar günü eşim teseye giriyor. eğer sperm bulunursa bende aynı gün yumurta toplama işlemine giriyorum.

gidiyorum hergün yumurtalar 10-11-12 mm olanlar var çok fazlalar yarın tekrar gidicem inş bu hafta büyür hepsi dedi dr bol bol su içiyorum e2 yüksek ama şükür hiç ağrım yok belki daha küçük yumoşlar ondan olabilirkaydirigubbakcemile3

NZYNHN

Kiz,baksana haritadan bakiyordumda Sisli sirekeciye cook yakinmiss,belki gorusuruz

aaa mihribanım belkim görüşürüz o zaman.........bakarsın bir gün istanbul sokaklarında dolaşırken karşılaşırız................sen özelden msn adresini ver bana......resmimi görebilirsin orda......bende seni gördügümde tanıyabilirim böylece

Tamam canim,ozelden yazarim ben sana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…