inş benide silmezsiniz 4500 e2 ile off offffffffffffffff
selam nzmyhn beni listeden silermisin,tedaviyi bir süre erteledik...
hiram merak etme iğneye devam ettiğine göre sorun yok. 8000 üstüne çıkarsa sorun oluyo. o bile düşebiliyor canım. benim yarın toplamam var. dün gece çatlatma yaptım. inşallah seninde hayırlı haberlerini alalım. herşeyimiz beraber gidiyo. testlerimizde beraber yapalım pozitifi görelim inşallah.
Evet canim,benimki 4 saate yakin,birde herhalde transferden bir yada 2 gun sonraya denk geliyormus donusumuz, Bak cunki,haziranin 30 da gidiyorum trye... Hemen ertesi gun,ignelere basliyoruz,cunki bende adet sokturucu kullandim bugun bitti 3-5 gun arasinda adetim gelicekmis. Yani adetimin 1.gunu baslamis oluyorum..Donusumuzde, temmuzun 16. .. Ama iste kisiden kisiye gore degisiyor sanirm yumurta toplama islemi.. Kimininki daha erken kimininki daha gec.Haiyrlisi Rabbimden sonucta hersey Onun elinde ... Eger bebislerimin Rizki varsa,SIMSIKI tutunurlar annelerine .. AMiiinnn .. insallah nasip eder rabbimm.... :ecrin_bebek:
Bu aradsa iyi dileklerin icin cok sagol canim benimmm.. Rabbim hepimizin gonlune gore versin.. SELAMINI´da iletirimm.. yerimseniben
kızlar çok şükür e2 düştü 4000 olmuş yumoşlarda büyümüş 1 gün daha vurcam dozum arttı 75 oldu yarın veya salı çatlatmayı vurcam inş dua edin bana
yakinmis gidisin canim ya oradan da yazarsin degilmi valizlerini falan hazirladinmi ilaclarini sicak yerde tutma buz paketlerden al yanina insallah hemen hemen beraber baslayacagiz benim adette 4 unde gelse bende 6 yada 7 i gibi basliyorum ignelere insaallah beraber hamile kaliriz Allah hepimizi sevindirsin:1hug:
kızlar çok şükür e2 düştü 4000 olmuş yumoşlarda büyümüş 1 gün daha vurcam dozum arttı 75 oldu yarın veya salı çatlatmayı vurcam inş dua edin bana
ben geldim 21 tane yumurta toplandı. çok şükür tesedede sperm çıktı. darısı başınıza kızlar.
Evet canim ya az kaldi,birgun daha gitti yarin pazartesi sonraaa salii :))
Insallah yazabilirim,henuz laptopu gotursekmi goturmesekmi,kararsiz kaldik,daha dogrusu esim,ben istiyorum yoksa yaa.. Ama buyuk ihtimal goturcem. Valizler'de nerdeyse hazir canim bugun tamamlicam insallah..
Yaaa,evet birde ilaclar varr,mecburen soguk kalmasi gerekiyor,onada artik birsey ayarlamamiz gerekiyor. Bilmiyorum simdilik ne olucaksa soguk tutan ozel cantalar varsa oyle birsey alicaz mecburen... Ya birde insallah ucaga binerken sorun cikmaz ilaclardan dolayi,artik parfum bile yasak,ilaclari sorun ederlerse yandik.... Insalalh seninde,tedavin istedigin gibi cok rahat guzel gecer canim.. Rabbim gonlune gore versin.. Hbaerdar ederiz birbirimizi.. alkisalkisalkis
ben geldim 21 tane yumurta toplandı. çok şükür tesedede sperm çıktı. darısı başınıza kızlar.
nzmyhn...canım şimdi gördüm...11.ci cüz benimmiş hemen okuyacağım....15 16 cüzleride alabilirim .....bunları okuyayım eğer cüzler bitmezse okumaya yine alırım........tedavisi başlayan,transferi olan herkese ALLAH kolaylık versin.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?