kayracım hayırlı olsun cnm benimde yakın toplamam inş ikimizde hayırlı haberi veririz
had gozun aydin olsun canim cok sevindim bayagida yumos var oda guzel haber insallah bebis olarak sana geri donerler
kayracım cok sukur bak dualar kabul oldu o kadar uzulmene degmedi canım...
evet değmedi momicim. dualarınız sayesinde mutluyum bu gece.
insallah guzel sonuclanacak tedavin hadi bakalım hayırlısı simdiden....
kızlar cüz mu dagıtıyosunuz ne ıcın bende alabılırımm
nzmyhn canım ben hala 500 tefriceyi tamamlayamadim. baska dualarım vardı onları ancak bitirdim. bundan sonra sıra tefricelerde okuyunca yazacagım insallah sana.... aklımdaaaaa
arkadaşlar benim tedavim maddi nedenlerden dolayı birkaç ay ertelendi.nzmyhn listeden sil cnaım beni.bu arada aldığım cüzü bitirdim inş hatmide tamalarsınız.devam edenler için dua ediyorum.Allah yar ve yardımcınız olsun Allah hayırlısıyla sağlıkla bebişlerinize kavustursun inş.sevgiler
ben geldim 21 tane yumurta toplandı. çok şükür tesedede sperm çıktı. darısı başınıza kızlar.
günaydın arkadaşlar,
ben dün ilk lucrini yaptım.ama lucrin bana çok az geldi. şişe tamamen dolu değil şişenin yarısına bile gelmiyor ilaç. normali böylemi ilk defa kullandığım için bilemiyorum açıkcası. sanki tedavi sonuna kadar yetmez gibime geldi.
kızlar...............
selamünaleyküm.............
ben tekrar gelebildim........çok şükür................
yolculuk iyiydi elhamdülillah.......istanbula iner inmez adet oldum ve sonrada randevumu pazartesine kaydırdım.......
ve nete anca baglanabildik........veeeee çokkkk sevindimmmm...kayramın haberine.........
kayracım bak elhmd. Rabbim sizi nasıl sevindirdi......inşaallah düzelce döllenip tutunucaklar annelerine....
hiramcım senin haberinede çok sevindim...hadi az kaldı canım......
delimavi........canım sizin sorun ne oldu yaaaa......okuyunca şaşırdım ve çok üzüldüm......lütfen haber ver......
kızlar...............
yolculuk iyiydi elhamdülillah.......istanbula iner inmez adet oldum ve sonrada randevumu pazartesine kaydırdım.......
ve nete anca baglanabildik........veeeee çokkkk sevindimmmm...kayramın haberine.........
kayracım bak elhmd. Rabbim sizi nasıl sevindirdi......inşaallah düzelce döllenip tutunucaklar annelerine....
delimavi........canım sizin sorun ne oldu yaaaa......okuyunca şaşırdım ve çok üzüldüm......lütfen haber ver......
arkadaşlar benim tedavim maddi nedenlerden dolayı birkaç ay ertelendi.nzmyhn listeden sil cnaım beni.bu arada aldığım cüzü bitirdim inş hatmide tamalarsınız.devam edenler için dua ediyorum.Allah yar ve yardımcınız olsun Allah hayırlısıyla sağlıkla bebişlerinize kavustursun inş.sevgiler
çok sevindim kayracım. darısı hamiş haberini almaya inşallah. transfer ne zaman kısmetse?
ben geldim 21 tane yumurta toplandı. çok şükür tesedede sperm çıktı. darısı başınıza kızlar.
nzmyhn, çok sevindim hem istanbul'a gelmene hemde adet olmana. Bende dün adet oldum. Yarın gideceğim doktora. Bir adım arkandayım arkadaşım Allah bahtımızdan güldürür inşallah. Gelişmeleri yaz yakın takipteyim kaydirigubbakcemile5
günaydın arkadaşlar,
ben dün ilk lucrini yaptım.ama lucrin bana çok az geldi. şişe tamamen dolu değil şişenin yarısına bile gelmiyor ilaç. normali böylemi ilk defa kullandığım için bilemiyorum açıkcası. sanki tedavi sonuna kadar yetmez gibime geldi.
hadi hayırlısı ikinici grup geliyo. arkamızdan. dualarımız sizinle inşallah.
Gelincik sende başladın bak sonunda alkisalkisalkis
Bende dün adet oldum yarın doktora gideceğim. Çok heyecanlıyım, allah yardımcımız olsun sonumuzu hayır eylesin
gelincik canım merak etme yetiyor o lucrin illk basta bana da biraz az gorunmustu ama 20 gunden beri kullanıyorum daha hala bayagi bir var.
ilk basta 10luk kullanıyorsun sonra ikinci igneye baslayınca 5e dusuruyorlar o yuzden yeterde artar bile canım..
kızlar...............
sağol momicim. şişeyi eviriyom çeviyorum ilaç çok az diyom yetmez bu, nasıl kafama takıldı anlatamam. sizden duyunca içim rahatladı açıkcası. sizler hangi saatlarde vurdunuz lucrini?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?