Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

meraba arkadaşlar transferim çok güzel geçti.4 embiriyo konuldu.dün hep yattım. o yüzden giremedim.ben çok iyiyim sizler nasılsınız.12 gün nasıl geçecek onu düşünüyorum..............

Güzel geçmesine çok sevindim. İnşallah hayırlı haberler alacağız 7 Temmuz da. :hooray:
Nasıl geçecek bizimle sohbet ederek tabii kiiii...:içelim:
Biz de nasıl olalım biran önce bebişlerimizle kavuşmayı hayal ediyoruz.

kayracım inşallah eşinden sperm bulunacak. nasıl olsa önceden çıkış varmış o yüzden şansın bayağı yüksek arkadaşım. bizde sperm bulunma ihtimali çok düşüktü hatta imkansız diyenler bile oldu. ama çok şükür bulundu seninde için rahat olsun canım.Rabbim yardımcınız olsun.

sanırım en sona ben kalıyorum. neyse arkanızdan geliyorum amazemuszemus

oleyyyyyy welikenin transferi oldu ve hatta 1 günü bile devirdik temmuz annişleri...........

4 tane yegen geliyo yegen.

Son düzenleme:
sen ne haldesin canım.

canım teşekkür ederim..........ama adet olamadım....hemşire son igneyi vurdugunda yani çarşamba günü 1-2 gün sonra adet olursun dedi ama yok olamıyorum..........sende yaşamıştın degil mi????????
ayrıca sizde pazara inşaallah hayırlı haberlerle gelin.....................dua edicem inşaallah sana canım......

meraba arkadaşlar transferim çok güzel geçti.4 embiriyo konuldu.dün hep yattım. o yüzden giremedim.ben çok iyiyim sizler nasılsınız.12 gün nasıl geçecek onu düşünüyorum..............

Ayy canim benim yaa... ne guzel,insallah bundan 12 gun sonra hamileyim diye haykirirsin burayaaa :lepi: 4 tane embriyo transferi daha cpok sans demek canim insallah... sana diledigin kadasri tutunur .. Allah hayirli ugurlu etsin insallah.. kaydirigubbakcemile3

bugün 8 günüm testimi ekliycem idraRDA Bİ BAKIN

canım benim ilk denemem oldugu için kendi tecrubemden bilemiyorum ama 2. cizgi silik ciksa bile genelde arkadaslar hamile olmus oluyorlar.

hadi bakalım bence kesin hamilesin . simdiden kutlarım canım vereliniortak ama kanda kesinlestirmeyi ihmal etme bence

welikecim hayırlı gunde yapıldı transferin insallah hayırlısıyla pozitif sonucuda alacaksin. 12 gun dedigin nedir ki biri gitti bile zaten... zemuszemus

hadi bakalim beraber bekleyelim bizde geliriz insallah arkadan.

bekleyince gelmez körolmayasıca. lucrinde etki edermiş. geciktirmiş. merak etme gelecektir. sizin dualarınızla olacak olacaksa. Allah razı olsun hepinizden.

canım uzulme sakin. benimde hic gunum sasmazdi uzun protokole baslayinca yani lucrinlere 1-2 gun gec geldi bende sasirdim...
gelecektir az kalmistir merak etme

merhaba kızlar bende pazartesi günü tedaviye doğum kontrol ve vitamnle başladım.umarım allah hepimiz gönlüne göre verir.eşimde sperm azlığı var 4 milyon.sperm azlığı şkiyeti olan var mı başka?

bekleyince gelmez körolmayasıca. lucrinde etki edermiş. geciktirmiş. merak etme gelecektir. sizin dualarınızla olacak olacaksa. Allah razı olsun hepinizden.

canım uzulme sakin. benimde hic gunum sasmazdi uzun protokole baslayinca yani lucrinlere 1-2 gun gec geldi bende sasirdim...
gelecektir az kalmistir merak etme

teşekkür ederim kızlar ama çok üzgünüm çok....hastanedede hemşireye ulaşana kadar canım çıktı......hiç kimsenin umrunda degil valla.......Rabbim kimseye bu zor halleri yaşatmasın......
biri randevuya baglıyo ona anlatıyom derdimi....o muhasebeye baglıyo bide ona anlatmaya çalışıyom.....hemşirelere anlatmaya çalışmam cabası.....artık oturup telefonu kapatınca agladım yani.....yine de derdimi anlatamadım.......
semra hoca yokmuş başka hocaya verdiler randevumu....para ödiycek miyim buna... ben ilkinde ödedim diyorum.....tedaviye mi başladınız diyo bana yaaaa............evet diyorum.....bu kezde bu öngörüşme ücretsiz diyo.......ne öngörüşmesi ben igne kullanıyorum dedim....bize randevuya girmeden söylerseniz para almayız ama hoca kan testi falan isterse alırız diyo.......ya hastaneye verecegim parayı ne diye verecem....kan testlerine bile para vereceksem....... benden bunlar hala para almaya çalışıyo ......

neyse kızlar ben çıkıyom artık.....yolluk hazırlıycam.....bir daha giremem herhalde nete..........hakkınızı helal edin.......
ama eger misafirhanede sorun çıkmazsa.görüşürüz yine inşaallah..............hoşçakalın.....

sorma güzelim. bende bundan sıkıldım. bana kan testi yatılar. 86 tl. eşime sperm tesi 100. tl eşime kan testi 142 tl. tüpbebek fiyatının dışında bunlar. önceden böyle değildi.şimdi olmuş böyle. randevu alırken tedaviye başladım diyeceksin. öyle verecekler randevu.

canım cok uzuldum niye oyle yapmıslar ki allah allaaaah... aslında genelde tedavi parasinin icinde oluyor tum testler tahliler tekarr tekrar ayrıca para istememeleri lazım. bende en basta konusmustum doktorumla hepsi dahil degil mi ayrica para vermeyecegim dimi diye...
gittiginde durumu iyice ogren canım insallah uzmezler seni daha fazla.

bu arada hayırlı yolculuklar saglıkla git tedavine saglıkla don evine insallah. donuste guzel haberler ve icinde minik bebisler olsun insallah canım benim sıkma canını hallolur hepsi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…