merhaba kızlar bende pazartesi günü tedaviye doğum kontrol ve vitamnle başladım.umarım allah hepimiz gönlüne göre verir.eşimde sperm azlığı var 4 milyon.sperm azlığı şkiyeti olan var mı başka?
slm kızlar benimde yumişler büyüyor 14 mm oldular 3 gün daha vurulcam iğneyi inş haftaya toplanacak yumoşlarım benimde
slm kızlar benimde yumişler büyüyor 14 mm oldular 3 gün daha vurulcam iğneyi inş haftaya toplanacak yumoşlarım benimde
cnm bugün 10. günüm kişiye göre değişiyor tabi 12-13 günde topluyorlar yumurtaları e2 de önemli benim 2500 olmuş çok yükselmedi şükür inş olumlu sonuca az kaldı umeyrayla beraberdik bugün oda benle başladı iğnelere onun mesela çabuk büyüdü heralde pazara falan veya ptesi toplarlar benim dozum çok düşük ondan geç büyüyor cnm
meraba arkadaşlar transferim çok güzel geçti.4 embiriyo konuldu.dün hep yattım. o yüzden giremedim.ben çok iyiyim sizler nasılsınız.12 gün nasıl geçecek onu düşünüyorum..............
canım teşekkür ederim..........ama adet olamadım....hemşire son igneyi vurdugunda yani çarşamba günü 1-2 gün sonra adet olursun dedi ama yok olamıyorum..........sende yaşamıştın degil mi????????
ayrıca sizde pazara inşaallah hayırlı haberlerle gelin.....................dua edicem inşaallah sana canım......
teşekkür ederim kızlar ama çok üzgünüm çok....hastanedede hemşireye ulaşana kadar canım çıktı......hiç kimsenin umrunda degil valla.......Rabbim kimseye bu zor halleri yaşatmasın......
biri randevuya baglıyo ona anlatıyom derdimi....o muhasebeye baglıyo bide ona anlatmaya çalışıyom.....hemşirelere anlatmaya çalışmam cabası.....artık oturup telefonu kapatınca agladım yani.....yine de derdimi anlatamadım.......
semra hoca yokmuş başka hocaya verdiler randevumu....para ödiycek miyim buna... ben ilkinde ödedim diyorum.....tedaviye mi başladınız diyo bana yaaaa............evet diyorum.....bu kezde bu öngörüşme ücretsiz diyo.......ne öngörüşmesi ben igne kullanıyorum dedim....bize randevuya girmeden söylerseniz para almayız ama hoca kan testi falan isterse alırız diyo.......ya hastaneye verecegim parayı ne diye verecem....kan testlerine bile para vereceksem....... benden bunlar hala para almaya çalışıyo ......
Hmmm,anladim canim,Ya benim icin sanki 12 13.gun toplanmasi gec oluyor gibide,bize 16 gunde biter denmistide..
Sasirdim,simdi cunki eger 12/13 gun yumurta toplanirsa bunlar ne zaman transfer edilecek,dinlenmeden yola cikmak istemiyorum,sonucta ilk gun yatak istirati gerekiyormus..Ama donus ucak biletlerimizde alind yani...
canim sen tr de mi yaptiracaksin tup bebegi keske hemen binmesen ucaga ama kisa mesafe insallah bi sey olmaz bana gore kisa yani
Evet canim,Tr'de yaptiracam.. Buraya kalsa,hic bisey yaptiklari yoktu. Klomenle 9 ay devam dediler,eger gebelik olmazsa 9 ay icinde TANI amacli laparoskopi yapicaz dediler !!!!!! Dusun yani... Sizde rahim filmi yokmuki dedim.. Neden hemen laparoskopi dedim.. Biz rahim filmi yapmiyoruz direk laparoskopi yapiyoruz dedi..Oysa rahim filminde,yada ultrasonda bi problem gorunurse genelde yapiliyor..
Canim SIKILDI esime dedim gel biz klomenle,asilamayla ugrasmayalim gidelim istanbula tup bebek yaptiralim dedim.. Oda tamam dedi. Oyle oldu yani TR meselesi,sonra birgun nette gezinirken.. HUMAN FiRST diye birsey takildi gozume,Bekleme suresi olmadan tup bebek yaptirin .. diye..
Acibadem kadikoy klinigiyle calisiyorlarmis 17 gunluk programa sigdirmislar,ama herseyini onlar ayarliyor 3900 euro hotel,tedavi,ucak icinde.. Tabi ilaclar haric,ama onu zaten sigortamiz karsiliyor :))..Yani burdan aldim ilaclarimi.. Cok uzun oildu.. ama tam anlatayim istedim..
Simdide kafam karisti,bu 17 gune nasil sigacak diye,yani sigar sigmasina insallah ama.. dinlenemeden geri ucak yolculugu yanlis olrmu diye dusundum bi an.. Cem bey gerci zaten birgunden fazla yatmanin bi katkisi yokmus gebelik oranini yukseltmeye diye soyluyor,hatta tam tersi hareket halinde olmak rahimdeki kanlanmayi artirirmis.. kafamçokkarıştı Iste boyle..
yok valla uzun olmamis ne guzel okudum hikayeni ben transferden 2 hafta sonra ucaga binmistim gecen sene ama benimki uzun yol 14 saat falan suruyor seninki kisa mesafe dr lar genelde hic bir sey olmaz diyorlar ama insallah gercekten bisey olmaz evet adetin 3.gnu baslarsan 12 14 gun igne olsan 3 transfer bence norma bir surec benimkjde oyle olmustu gecen sene tr de iken buradada ayni aslinda ben su anda dogum kontrol hapai kullaniyorum bu ay insaalah onumusdeki ay baslyacagim bende ALLAH yolunu acik etsin gonlune gore versin canim hayirli haberlerler gel insallah tr eye selam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?