Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

mrh arkadaşlar hayırlsıı ile inş. bende cuma günü randevu aldım start vericez inş tedaviye hepimiz için hayırlısı olur inş. son tedavimiz olur inş. sevgiler..

mrh arkadaşlar hayırlsıı ile inş. bende cuma günü randevu aldım start vericez inş tedaviye hepimiz için hayırlısı olur inş. son tedavimiz olur inş. sevgiler..

Tedavin hayırlı olsun, tez vakitte bebiş(ler)ine kavuşursun inşallah ... Temmuz ayı bereketli bir ay olacak Allahın izni ile...........

evet amanda 29 allahın izni ile inş. hepimz 2010 yılında meleklerimize kavuşucaz buna canı gönülden inanıyorum cnm ben zemuszemus

herkese merhaba ben kuluçkaya yattım pek kalkmıyorum sizler ne yaptınız arkadaşlar yatmak çok zor allah hepimize kolaylık versin beklemek insanı zorluyor bide bu gün benim 6. günüm işallah 07 07 2009 test günüm hiç bi belirtim yok korkuyorum

welikeciğim canım hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz. bebişlerin sana sımsıkı tutunmuşlardır inşallah. rahat ol sürekli kendini dinleme bebişinde psokolojisini bozarsın sonra .bol bol dinlen bugünlerin tadını çıkar .allahım kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın hayırlı evlatlar versin

Herkese iyi gunler kizlarrrr,naber nasilsiniz bakalim....???? opuyorumnanaktan

Welikecim,masallah az kalmis kiizzz,heeyt ilk guzel haber senden gelecek desene :)) Belirti arama,sonucta belirti diye sandigimiz seyler ilaclarinda etkisi olabiliyormuss.. Onun icin kafana takma,Hic belirtisi olmayipta hamile kalanda var bunyeden bunyeye fark eder bu canim,..

Kizlar ben bugun yola cikiyorum,Allah nasip ederse gece saat 2;de istanbulda oluyorum.. Hemen ertesi sabahda Acibademde olucaM.. Yani tedaviye,yarin basliyorum ,yanliz bi kotu haber,laptopu goturemiyorum esim izin vermiyor,calinir diye klava: Sinir oldum,kimseyi takip edemicem yaaa (((( Onun icin simdiden hepinizle vedalasayim... :a015:

Allaha emanet olun kizlar,, Rabbim gonlumuze gore versin insallah.. Allah herkese kolayliklar versin,SIKINTIMIZI gidersin insallah.. Hepinizinde guzel haberlerini bekliyorum.. Insallah bende temmuzun 17 donuyorum ozamana kadar hepinizeee sevgilerrrr.. MUCUKKK :a015:

mihribancım oncelikle iyi yolculuklar canım sag salim gelin insallah. tedavinde insallah cok guzel gecer ve maddi manevi tum cabalarının karsiligini saglıklı guzel evlatlar olarak verir rabbim.

hadi bakalım 17 temmuzda gorusmek uzere muhtemelen senin donusunden birkac gun sonra benim sonuc belli olacak...

saglıkla gel ulkene, karnında bebislerle donersin insallah

mihriban hayırlı yolculuklar arkadaşım. tedavinde hayırlı olsun inşallah güzel haberlerle dönersin..

canım inşallah ilk güzel haberi senden alacağız hiç korkma. yatmak çok zor gerçekten ama sabredeceksin napalım.

mihriban hayırlı yolcuklar güzelim. tedavin hayırla başlasın inşallah. welikecim sen yat arkanda ben varım sonrada hiram benimde perşembe transfer olsa 15 temmuzdada test olur sanırım. hadi bakalım pozitifleri bir bir göreliim inşallah. bu arada cüzleri unutmayın nolur okuyalım. kendimiz için ve bizden sonrakiler için.

canım merhaba.eşin tese ameliyatı oldumu.sizin tedavi memorialdemi oluyordu.

canım merhaba.eşin tese ameliyatı oldumu.sizin tedavi memorialdemi oluyordu.

oldu artvinlim oldu saol hep siz serinlettiniz içimi o dönemde. çok şükür spermde bulundu. eşimde hemencecik ayağada kalktı. önce memorial de başladık. ama spermiyogramı başka hastanedende almaya karar verdik. acıbademde yaptırdık. sonuç aynı çıktı. bizde tedaviye oradan devam ettik.

ellerinden öperler teyzesi. canlarım 8 tane kalmışlar. gün geçtikçe azalıyorlar. en sona birkaç tane kalırlar inşallah. sen ne yaptın hangi iğneler başladı.

Sağ olsunlar var olsunlar, azalması normal merak etme sırası gelenler güzelce gelişim anneleri ile buluşacaklar Allah'ın izni ile....

Bende dün hastanedeydim. İlk kan tahlilim yapıldı ve 150 ünite Gonal-f ile tedaviye devam ediyorum. Bugün 2.Gonal-f 'i vurulacağım. Şimdilik herşey yolunda gibi görünüyor. İnşallah sonuna kadar da olumlu devam eder. Bir sonra ki kan ve ultrasonum Cuma-Pazar-Salı sonrası duruma göre belli olacak. Bende haberler bu kadar..

Senin bebişlerden haber gelirse yaz olur mu? Çok merak ediyorum. İnşallah güzel günler yaşayacağız....:Saruboceq:

amanda nerde kaldın gelemedin ilk muayene ondan geciktin sanırım?

Canım dün randevum 12:00 deydi. Kan ve ultrason muayenesi ardından sonuçları bekledim14:00'e kadar. Doktorlar "Değerlendirme Toplantısı" yaptılar. Tüm Doktorlar birlikte değerlendiriyorlar ve çıkan sonuca göre İlaç dozun belirleniyor. İlk muayene olduğu için sonuçları bekledik. İlk Gonal-f iğnesini hastanede yapıyorlar ve sana ilaç hakkında bilgi veriyorlar. 3 gün sonra tekrar kan ve ultrason için hasteneye çağırıyorlar. Benim bundan sonraki randevu çizelgem Cuma 08:30 - Pazar 08:30 - Salı 08:30

bugün yine aradılar. 8 tane embriyo devam ediyormuş. 4 tanesi 1. kalitedeymiş. 4 ü iinici kalitede. cuma transferim var saat 10.00 da inşallah. tedavine az dozla başlamışsın. yumurtalıkların iyi demekki. olumlu sonuçlanır inşallah.

tahmin ettim canım. gonal-f de düşük dozla başlıyorsun,sizin problem neydi ki. randevu çizelgesi vermeleride güzel geçen sene muayeneden sonra diyorladı şu gün geleceksin diye.acaba biz gonal-f ve lucrinden başka iğne kullanacakmıyız ki. sana başka iğne yazmışmıydı doktorun?

hadi hayırlısı kayracım. inşallah hayırlısı ile tranferinde yapılır. maşallah embriyoların durumu da iyi dondurulacak bile kalır böyle giderse inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…