Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

amandacım hayırlı olsun cnm ikimiz çok benzerlik gösterdik demiştim sana 5000 lerde toplanır diye inş sonucun iyi olur

Sorma arkadaşım ya o 2 gün bana hiç geçmeyecek gibi geldi e2 4063 den ilaç kullanmadığım halde 5413 çıkınca çok endişelendim ama şükür 3.gün düştü ve ben çatlatma iğnemi oldum. Allah hepimizin güzünü güldürsün kaydirigubbakcemile3

cnm ya bilmiyorum silik çıktı daha 7. gün idrarda çıkmaz diyolar bende hafif silik çıktı kanda baktırcam ama belki yarın baktırırım

hadi kayra yaaaaaa.................................sözde 3 te alacaktın sonucu........hala haber vermedin........

Merveege ve Fatina hoşgeldiniz,

Siz serüvenin en zor geçen kısmını geçmişsiniz . Tedavileriniz hayırlı olur inşallah, Allah gönlünüze göre versin, güzel haberlerinizi bekliyorum.

teşekürler amanda29
ben birkaçkün nete girmedim topik acayıp ilerlemiş , senin tedavin de hayırlı olsun

Son düzenleme:
kızlar bugün 3 kez idrar testi yaptım üçündede 2. çizgi silik çıktı yarın sabah tekrar yapıcam inş daha belirginse kan testi yaptırıcam 9. gün olacak acaba 9. gün kan için erkenmi sizce

hiram06 senin hiç belirtin var mı?
benim transferin 4 günü , ve karnımda şişlik ve sancılar var , önemli değildir diye merkezi de aramadım . ..

Son düzenleme:
cnm benim ilk 4 gün çok kötüydü ohss oldum karnım şişti nefes alamadım şimdi rahatım geçti yani oluyor öyle benim yine karnım şiş ama az bide göğsüm çok sızlamaya başladı birde uyku uyuyamıyorum nedense sabahın köründe kalkıyorum ama çok umutlu değilim embriyo kalitem 2. kalite çünkü

kızlar bugün 3 kez idrar testi yaptım üçündede 2. çizgi silik çıktı yarın sabah tekrar yapıcam inş daha belirginse kan testi yaptırıcam 9. gün olacak acaba 9. gün kan için erkenmi sizce

Hiram biliyorum söylemesi kolay yapması zor ama biraz sabırlı ol. İstenilen değerin çıkması için erkense ve ortada bir rakam çıkarsa 3-4 gün stres içinde olacaksın. Bence bunu kendine yapma test gününe kadar dayan canım... sırnaşık şey Bak bana dua et mesala yarın sabah yumurtalarım toplanacak... İnşallah güzel sona varacağız sora gelsin :teytey: :teytey: :teytey:

ahhhh kayra ahhhhhhh..................bak ben gidiyorum işte......yarına kadar haber alamıycam...........şimdi otobüse biniyoruz......transfer için yarın hastanede olmak gerkiyormuş..............bana dua edin kader arkadaşlarım....................lütfen..............:Saruboceq:

kızlar nooooooolur bana da dua edin yarından sonra yumurta toplama ve cumartesi gibi de transfer olucak hayırlısıyla..bi daha muhtemelen bilgisayara da giremiycem.ismim lazımsa o da özlem.3 aşılama ve 1 de olumsuz tüp bebek ten sonra.bu 2. tüp bebek olcak.inşallah bu sefer yüce Allahın izniyle olur.umarım hayırlı ve pozitif haberlerle dönerim izmirden günledir buradayız ve daha da kalacağız.Allah hepimizin yardımcısı olsun.görüşmek üzere.hepinizi öptüm....

kayra, melek hadi bugün hayırlı haberlerinizi bekliyoruz. insallah pozitifi gorecegiz.

dualarımız sizinle.... :Saruboceq:

evet ya kayra nerdeeeeeeeeeeeee

canlarım Allah hepinizden ebeden razı olsun. nolur hakkınızıda helal edin. bugün sizi bekletttim. bu haberi annemle paylaşmak için anneciğime gittim. ordada bilgisayar yok. o nedenle foruma giremedim. hepinizden teker teker özür dilerim. neyse fazla uzatmadan sonucumu söleyeyim. bugün sonucum 557.2 çıktı. pozitif çok şükür. darısı başınıza hepiniz benim için dua ettiniz. Allah razı olsun. inşallah sizde bu mutluluğu yaşarsınız. bende pc başında çatlarım meraktan. rabbim hepinize nasip etsin inşallah.
hiram cım nolur acele etme. idrar testlerinide bırak elinden bebeğim. çıkmazsa moralin bozulur. allah korusun varsada bişey oluverir. relaks olun nolur. Allaha telim edin. dua edin bol bol.

Son düzenleme:
hiram06 cancazım 1000 tane tefriciye almışsın. onu okuduktan sonramı 500 okudun. yoksa aldığın 1000 inmi 500 ünü okudun.

cooooooooook sevindim kayracigim gozun aydin olsun rabbim kucagina almayida nasip etsin canim boyle guzel haberler banada umut oluyor

kayracım tebrik ederim. :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
cok cok cok sevindim anlatamam. degerin cok guzel ilk degerini bu kadar yuksek yazan hic gormemistim siteye girdigimden beri.
darısı başımıza inşallah bana umut oluyorsun.... opuyorumnanaktan

kızlar gnaydın kan verdim 9. günüm sonuç 11 de çıkacak hep beraber dua edlim kayra gözünaydın darısı başıma

cooooooooook sevindim kayracigim gozun aydin olsun rabbim kucagina almayida nasip etsin canim boyle guzel haberler banada umut oluyor

kızlar gnaydın kan verdim 9. günüm sonuç 11 de çıkacak hep beraber dua edlim kayra gözünaydın darısı başıma

calarım saolun Allah razı olsun. darısı başınıza hepinizin başına inşallah. dualarım sizinle inşallah.

hiram06 500 nzmyhn 500 momi 500 kayra 500 toplam 2000 hadi kızlar 2444 tefriciye kaldı.

21 cüzden itibarende duruyor hala. testlarinize kadar bitirelim.amerikalı, amanda hadi güzelim tefriciyeyi hastaneye gidip gelirken okusanız biter valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…