amandacım hayırlı olsun cnm ikimiz çok benzerlik gösterdik demiştim sana 5000 lerde toplanır diye inş sonucun iyi olur
Merveege ve Fatina hoşgeldiniz,
Siz serüvenin en zor geçen kısmını geçmişsiniz. Tedavileriniz hayırlı olur inşallah, Allah gönlünüze göre versin, güzel haberlerinizi bekliyorum.
kızlar bugün 3 kez idrar testi yaptım üçündede 2. çizgi silik çıktı yarın sabah tekrar yapıcam inş daha belirginse kan testi yaptırıcam 9. gün olacak acaba 9. gün kan için erkenmi sizce
kayra, melek hadi bugün hayırlı haberlerinizi bekliyoruz. insallah pozitifi gorecegiz.
dualarımız sizinle.... :Saruboceq:
evet ya kayra nerdeeeeeeeeeeeee
kızlar bugün 3 kez idrar testi yaptım üçündede 2. çizgi silik çıktı yarın sabah tekrar yapıcam inş daha belirginse kan testi yaptırıcam 9. gün olacak acaba 9. gün kan için erkenmi sizce
ahhhh kayra ahhhhhhh..................bak ben gidiyorum işte......yarına kadar haber alamıycam...........şimdi otobüse biniyoruz......transfer için yarın hastanede olmak gerkiyormuş..............bana dua edin kader arkadaşlarım....................lütfen..............:Saruboceq:
canlarım Allah hepinizden ebeden razı olsun. nolur hakkınızıda helal edin. bugün sizi bekletttim. bu haberi annemle paylaşmak için anneciğime gittim. ordada bilgisayar yok. o nedenle foruma giremedim. hepinizden teker teker özür dilerim. neyse fazla uzatmadan sonucumu söleyeyim. bugün sonucum 554.2 çıktı. pozitif çok şükür. darısı başınıza hepiniz benim için dua ettiniz. Allah razı olsun. inşallah sizde bu mutluluğu yaşarsınız. bende pc başında çatlarım meraktan. rabbim hepinize nasip etsin inşallah.
hiram cım nolur acele etme. idrar testlerinide bırak elinden bebeğim. çıkmazsa moralin bozulur. allah korusun varsada bişey oluverir. relaks olun nolur. Allaha telim edin. dua edin bol bol.
canlarım Allah hepinizden ebeden razı olsun. nolur hakkınızıda helal edin. bugün sizi bekletttim. bu haberi annemle paylaşmak için anneciğime gittim. ordada bilgisayar yok. o nedenle foruma giremedim. hepinizden teker teker özür dilerim. neyse fazla uzatmadan sonucumu söleyeyim. bugün sonucum 554.2 çıktı. pozitif çok şükür. darısı başınıza hepiniz benim için dua ettiniz. Allah razı olsun. inşallah sizde bu mutluluğu yaşarsınız. bende pc başında çatlarım meraktan. rabbim hepinize nasip etsin inşallah.
hiram cım nolur acele etme. idrar testlerinide bırak elinden bebeğim. çıkmazsa moralin bozulur. allah korusun varsada bişey oluverir. relaks olun nolur. Allaha telim edin. dua edin bol bol.
cooooooooook sevindim kayracigim gozun aydin olsun rabbim kucagina almayida nasip etsin canim boyle guzel haberler banada umut oluyor
kayracım tebrik ederim. :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
cok cok cok sevindim anlatamam. degerin cok guzel ilk degerini bu kadar yuksek yazan hic gormemistim siteye girdigimden beri.
darısı başımıza inşallah bana umut oluyorsun.... opuyorumnanaktan
kızlar gnaydın kan verdim 9. günüm sonuç 11 de çıkacak hep beraber dua edlim kayra gözünaydın darısı başıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?