Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

kayra tebrikler
senin adına cok sevindin
allah isteyen herkeze nasibeder inş
nasılsın , heyecanlımısın , bir belirtilerin varmı ?
sağlıklı hamilelik dilerim

merhaba arkadaşlar
inşallah hepiniz temmuz ayında mucizenize kavuşursunuz.
ben kavuştum.geçen yıl 11 temmuzda hamile olduğumu öğrenmiştim.2. tüp bebekte çok şükür şimdi kızım 4 aylık oldu.
inşallah darısıs tüm bebeiş isteyenlerin başına.allaha emanet olun.

kayra tebrikler
senin adına cok sevindin
allah isteyen herkeze nasibeder inş
nasılsın , heyecanlımısın , bir belirtilerin varmı ?
sağlıklı hamilelik dilerim

saolasın canım . bütün dualarına amin diyorum. heyecanlı değilim belkide bu günleri daha önce yaşadığımdandır. ama çoğulsa eğer. ki yüksek diyorlar sonucuma.işte o zaman heyecan ve korku başlayabilir. belirtim pek yok ama kabızlık var. bilinen çok şeyi denedim ama kurtulamadım. wc de çok ter döküyorum. tek sıkıntım o şimdilik. kusmalarım 2 ayda başlamıştı ilk hamileliğimde bunda nolur bilemem.

bu arada amanda, nzmyhn,hiram nerelerdesiniz meraktayım.

Kızlarrrrrrrr Ben Geldim...
Dün yumoşlarımı toplandı. 13 tane yumurtam var, bakalım nasıl bir gelişim gösterecekler. Çok heyecanlı ve aynı zamanda endişeliyim. Kasıklarımda ve belimde ağrı var... Ama en önemlisi içimde kocamannnn bir umut var...

merhaba kızlar,kayracım senide tebrik ederim inşallah bebeğini sağsalim kucağınada alırsın. benimde tedavime başladık dün ilk iğnemi oldum yarında ankaraya uçuyorum tedavimin geri kalanına orda devam edeceğiz biraz üzgünüm arkadaşlar çünkü doktor polikistik over olabileceğini söyledi şimdiden yumoşlar 5.35mm olmuşlar bana dua edin arkadaşlar dualarınıza çok ihtiyacım var inşallah size hayırlı haberlerle dönerim ya galiba test tarihim ağustosa denk geliyor değilmi ama olsun geçen yıl temmuz annesiydim bebeğimi kaybettim inşallah bu seferde ağustos annesi olurum inşallah hayırlı haberlerle dönme dileğiyle ğidiyorum kendinize iyi bakın:gitme:

kardelen86 hayırlısı olsun , yeniden tedaviye başlamışsın , canım
hiç bişeyi telaş etme bence , bak doktorlar bunca yıl okuyorlar , onlar bunun için
önceki tedavimde ben herşeyi düşünüyordum , belki de ondan olmadı , bak şimdi ipler doktorumun elinde ve tedavimde çook rahat ettim , negatif sonuç alsam bile , kendim daha az yıprandım...

cnm niye üzülüyorsun anlamadım bende pkoyum bak inş olumlu düşün olumlu olsun pko olunca bol yumoş oluyor hiç düşünme

kardelen cim teşekkür ederim. seninde tedavin hayırlı olsun canım. amanda yolun sonu görünüyooooooor. nerdeyse bitti. maşallah . hayırlısıyla transferinde olur inşallah.
hiram doktor banada dualac verdi ama bakalım fayda edecekmi bilmiyorum.

Kızlar Labaratuarla görüştüm 13 yumoşun 6 tanesi olgun çıkmış. Onların da 3 tanesi döllenmiş. Bugün daha 1.gün inşallah bölünmeye devam ederlerde beni yalnız bırakmazlar :sinifsinif:

bırakmazlar inşallah. sen dua etmeye devam et. onları yaşatacak olan ol derse oluverir. sen şimdi sadece dua et yeter.

MERHABA arkadaşlar bende temmuzda bebişine kavuşmak isteyenlerdenim benide eklermisiniz?ve ettiğiniz dualar var onların hangi dua olduğunu yazarmısınız bende okumak istiyorum Allahın İzniyle bana yazarmısınız hangi dualar (6 yıldır bebek bekliyorum 2. tüp bebek denemem olucak dualarınızı bekliyorum ALLAHIM KİMSENİN KUCAĞINI BOŞ BIRAKMASIN RABBİM......

hayırlı olsun tedavin güzelim. hepimiz ortak hatim yapıyoruz. 21. cüzden gerisi kaldı. ve tefriciye okuyoruz. katılmak istersen alabilirsin.

kayracığım sen tecrübelisin evde test diye başlık açtım ordaki yazdıklarımı okuyup bana yardımcı olurmusun şimdiden teşekürler canım

momi iki gündür yoksun nerdesin canım. nzmyhn istanbulda dinleniyor sanırım. inşallah iyi geçmiştir. gelincik yok uzun zamandır. amerikalı da gece giriyor tabi saat farkı bayağı var . ne yaptınız amerikalı momi gelincik nerelerdesiniz. zümmin ve mihriban giremiyor internete. amanda hiram bulut ay ne az kaldık ya. listede kaç kişi vardı oysa............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…