Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

yok kötü düşünmeyelim dua edelim . deniz ve welike negatif aldı. daha çok arkadaşaımız var. inşallah güzel haberler vereceksiniz. sen varsın.amanda var. nzmyhn momi amerikalı zümmin mihriban var. daha aklıma gelmeyen çok kişi var . hepsi için dua edelim.

kayra teşekkür ederim şimdi size yazdıktıktan sonra salat-ı tefriciye duasını buldum 4444 okunması gerekiyormuş ben şu an başlayamıyorum urumumdan dolayı ancak 4 gün sonra başlayabilirim bende daha 3 -4 gün önce 9200 tane ihlas suresi bitirdim bu duayı bilmiyorum dualaraım bütün kucaklarını açmış bekleyen arkadaşlarıma da olsun inşallah çabuk ilerlenebiliniyormu acaba
cevabın için şimiden teşekkürler.

bütün anne adaylarının dilekleri kabul olur muratlarına ulaşırlar inşallah bu arada listeye eklemişsiniz beni teşekkür ederim lucrin 12 gündür kullanıyorum onunla devam ediyorum .

Kızlar Labaratuarla görüştüm 13 yumoşun 6 tanesi olgun çıkmış. Onların da 3 tanesi döllenmiş. Bugün daha 1.gün inşallah bölünmeye devam ederlerde beni yalnız bırakmazlar :sinifsinif:

amandacım uzulme bak benimde oyle oldu. 13 yumurtadan 6 tanesi olgundu. 4 u dollendi ama iyi kalite oldular. 3u yerlestirildi. hic sıkma canım canını insallah en iyi kalite ile devam ederler

momiciğim canım senin durumun nasıl. çok yerde okudum testin yanılma payı varmış biliyorsun bu ay bana hep süpriz oluyor. diyorum belki rabbim bana yarın öğrenmeyi nasip edecek derdim ya doğum günümde alayım bebişimin haberlerini.....

belki onun için gösternedi bana bugün.....
canım yaaaa insan hayal kurmayıncada olmuyor işte.
inşallah yarın bende hamileyim başlığını açarım.

kayracım ve bulutcum
testim 20si pazartesi. bugün transferden sonra 7. günüm. erken test yaptırmayı o güne kadar bir rahatsızlığım olmazsa düşünmüyorum. kanama falan baslarsa belki yaptırırım.
şimdilik pek bir fark yok. ofiste oturuyor olduğum için herhalde biraz belim agriyor. (ama belim hep problemli oldugu icin normal zamanlarda da agrirdi o yuzden pek takmiyorum onu) bir de arada rahmin icinden hafif hafif minik sancılar giriyor. (bugun olmadı pek pazartesi ve dun oldu daha cok)
simdilik beklemedeyim. calisiyorum ve normal hayatıma (kendimi yormadan tabi) devam ediyorum.

pazartesi gunu bakalım güzel rabbim dualarımızı kabul ettiyse ve ol dediyse inşallah pozitif sonuç alırız. kısmette yoksa da ne gelecekse ona amenna diyeceğiz...

canım sana ayrıca yazmıştım zaten gormedin herhalde. istersen yarın kanda bir baktır guzelim ne dersin. evdeki testler hcg iyice yukseldiginde dogru sonuc veriyor daha ziyade. kanda baktırırsan kesin sonuc olur canım
insallah pozitif olur da sana dogum gunu hediyesi olur insallah. :Saruboceq: :Saruboceq:

amandacım uzulme bak benimde oyle oldu. 13 yumurtadan 6 tanesi olgundu. 4 u dollendi ama iyi kalite oldular. 3u yerlestirildi. hic sıkma canım canını insallah en iyi kalite ile devam ederler

Desteğin için teşekkür ederim, tabii kayracığımada

Rabbim hakkımda hayırlısını nasip etsin. Canımı sıkmamaya çalışıyorum. 3'te kötü bir sayı değil. Ama ister istemez endişeleniyorum ya onlarıda kaybedersem diye. Yarın öğleden sonra arayacağım gelişmeleri öğrenmek için... Allah yardımcımız olsun :Saruboceq:

haklısın canım insan endiseleniyor. ama insallah transfer gunu cok guzel kaliteli oldu 3u de diyecekler. benim de senin ki gibi biraz yavas gelismisti yumoslar. cok tedirgin oldum ama rabbim hayırlısı ile yeterli sayida kaliteli yumos gosterdi... bol bol dua et
bizimde dualarımız seninle insallah guzel olacak

momiiiiiiiii seni çok seviyorum
hepinizi çok seviyorum
kayracımmmmm senide çok seviyorummmmmmm
iyki varsınız
birde ben daha hastalanmadım ne zaman regli olurum iğneleri keseli 3 gun oldu

canım benim bizde seni cok cok seviyoruz. opuyorumnanaktan
hemsire demis ya 1 hafta icinde olursun diye gelir herhalde guzelim merak etme. ben bazen oyle zor söküldüğünde 1 aspirin içerdim bildiğin yeşil aspirin. kanı sulandırıyor ya daha çabuk geliyor gibi düşünürdüm ama ne kadar doğru ne kadar psikolojik bilemiyorum.

ama canlarım zaten ben hergun o aspirinden içtim
vede kan sulandırıcı iğne yapıyordum göbekten
normalde ben bi tane içsem gunumden bir gun önce dunyalar gelirdi çok tuhafıma gidiyor bu durum
ama diyorsunuz ki imkansız
hastalnırsınız diyorsunuz
benim kide bir umut işte :)
belki süpriz olr KK nın tarihine geçer örnek olurum heeee :)

ah benim guzelim kıyamam sana keşke olsa öyle güzel bir mucize de seninde yükseliverse hemen değerlerin. içine sinmiyorsa git bir daha baktır kan testine... o zaman arada kalmazsın hııı?

kayranın dediği gibi kafan rahat olsun.

yok canım benim hiç umudum yok ki öyle kendimi oyalıyorum ben
bana bakmayın siz
ben fazla duygusalım hemen gözlerim doluyor
offff yaaaaaaaaa

dolmasın hemen gözlerin. gençliğin tadını çıkar. al kocanı gezmeye götür. sonrada akşam gel yasaksız günlerin tadını çıkar. nasılsa gün gelip olucak inşallah. rabbim hayırlı zamanı bekliyor. o yüzden sen biraz relax ol . kocanın gönlünü yap. kafanı başka şeylerle oyala. mümkünse tatile gidin bugünlerde. çocuk olunca çooooooooooooooook ararsın bugünleri. hayatın tadını çıkar. zehir etmeyin olmadı diye birbirinize hayatı.

merhaba arkadaşlar yazılarınızı takib ediyorum benimde ilk tüp bebek denemem (daha önce 2 negatif aşılamam oldu )ve transfer sonrası 6 günüm sizlerden dua istiyorum lütfen banada dualarınızda yer verin rabbim hayırlısıyla bana ve isteyen herkeze anne olmayı nasib etsin inşallah AMıN....

amin cnm inşşşşşş denizcim stres at sevdiğin şeyleri yap dondurma ye sinemaya git çok güzel filmler gelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…