selamünaleyküm...............
kızlar transferim oldu çok şükür..............3 tane bebiş verdiler bana.....rabbim verirse emenetini bizim olucaklar..............hala istanbuldayız....odada net çekmiyor......aşagı inip yazayım diye lobiye geldik....ne olur kayram taze annem bana dua et......degerin güzel inşaallah........3 olurmuş hayırlısıyla.....sen nasıl istiyorsun bilememde bence müthiş...............................hadi hiramim sıra sende........
amandacım hadi hayırlısı olsun......hayırlısıyla bebişleerin güzel büyüyüp sıkıca tutunurlar sana........
yok canım benim hiç umudum yok ki öyle kendimi oyalıyorum ben
bana bakmayın siz
ben fazla duygusalım hemen gözlerim doluyor
offff yaaaaaaaaa
merhaba arkadaşlar yazılarınızı takib ediyorum benimde ilk tüp bebek denemem (daha önce 2 negatif aşılamam oldu )ve transfer sonrası 6 günüm sizlerden dua istiyorum lütfen banada dualarınızda yer verin rabbim hayırlısıyla bana ve isteyen herkeze anne olmayı nasib etsin inşallah AMİN....
kayracığım hayırlı olsun testin pozitif allah tamamına erdirsin inşallah.bende transverden geldim 4 embriyo transver edildi.tefriyicelerden bende alabilirim
selamünaleyküm...............
kızlar transferim oldu çok şükür..............3 tane bebiş verdiler bana.....rabbim verirse emenetini bizim olucaklar..............hala istanbuldayız....odada net çekmiyor......aşagı inip yazayım diye lobiye geldik....ne olur kayram taze annem bana dua et......degerin güzel inşaallah........3 olurmuş hayırlısıyla.....sen nasıl istiyorsun bilememde bence müthiş...............................hadi hiramim sıra sende........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?