Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

kızlar nzymhan nerelerde şu listeyi düzenlesek kayranın yanına bebişlerini koysak belki uğur getirir

selamünaleyküm...............
kızlar transferim oldu çok şükür..............3 tane bebiş verdiler bana.....rabbim verirse emenetini bizim olucaklar..............hala istanbuldayız....odada net çekmiyor......aşagı inip yazayım diye lobiye geldik....ne olur kayram taze annem bana dua et......degerin güzel inşaallah........3 olurmuş hayırlısıyla.....sen nasıl istiyorsun bilememde bence müthiş...............................hadi hiramim sıra sende........

kızlar listede birkaç degişiklik yaptık ama tam olmadı......güzel bi hamiş listesi yapcaz inşaallah........yalnız bi ricam var tam okuyamadıgım sayfalarda falan bilgilerini yazan arkadaşlar vardısa hepsinden özür dilerim yanliş yazmışsam.........haber beklediklerimiz bi habar verin kardaşlar..

amandacım hadi hayırlısı olsun......hayırlısıyla bebişleerin güzel büyüyüp sıkıca tutunurlar sana........

ben sadece transfer olduğu gün yattım. ertesi gün pikniğe gittim. hani pikniğe gittim dedimsa top oynamadım daaa...oturdum ordada . 3 .gün eskişehire geldim zaten. 4. gün annem vardı pek iş yapmadım. ama 5. günden sonra malesef ev benim ev. işde benim işimdi. yemek ortalık toplama toz alma. üstünkörü bir süpürge hatta balkon yıkama gibi işlerimi yaptım. ütüye elleyemiyorum hala. oturarak hiç yapamam. ayaktada kendime güvenemiyorum hep aynı yerde durarak. ha bu arada 2 düğün ve bir mevlide bile gittim. ya kızım ne bakıyorsunuz siz bana. benim bir kızım var. ilgilenmem lazım. banyosu yemeği hepsi bana bakıyo. siz yatabildiğiniz kadar yatın. gezmeye kendi arabanız varsa gidin. gittiğiniz yerde oturun . dikkat edin işte ayol. klava:klava:kocişlerede gösterin ama elletmeyin.klava: :dance::dance:

gozun aydin canim insaalah hamis haberinide aliriz

amandacım hadi hayırlısı olsun......hayırlısıyla bebişleerin güzel büyüyüp sıkıca tutunurlar sana........

Canım merak ettim seni, dün cep telefonundan aradım ama sanırım müsait değildin açamadın. 3 transfer edilmiş çok sevindim, inşallah hayırlısı ile sıkı sıkı tutunurlar kavuşma gününüze kadar. Transferini hangi doktor yaptı. Senin transfer işlemin yapılırken bende Yumurta toplama işleminden yeni çıkmışım. Narkozdan ayılmam zaman aldı yoksa gelir görürdüm seni.. Hayırlı haberlerini ve dualarını bekliyoruz arkadaşım kaydirigubbakcemile3

kayracığım hayırlı olsun testin pozitif allah tamamına erdirsin inşallah.bende transverden geldim 4 embriyo transver edildi.tefriyicelerden bende alabilirim

yok canım benim hiç umudum yok ki öyle kendimi oyalıyorum ben
bana bakmayın siz
ben fazla duygusalım hemen gözlerim doluyor
offff yaaaaaaaaa

Üzme kendini meslektaşım Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin. Hiç belli olmaz bir bakmışsın "ol" demiş yüce Allahım. :Saruboceq:

sağol benim canım
bakalım herşey kısmet
haziranda iğnelere başladım temmuzda transferim oldu
negatif aldım sonucu
şimdi en az kaç ay beklemem lazım biliyor musunuz
kasımda falan mı başlasam
3 ay dinlenmiş olur vucudm
ama beklemek çok zor geliyor
test gununden beri sanki gunler geçmiyor ama elden ne gelirki
ben hala kendimi oyalıyorum işte hastalanmadım bebişim benimle diye
test sonucum yanlış çıkmıştı
ben iğneleri de kestim ama o annesine sımsıkı tutundu die :)

Hoşgeldin arkadaşım, hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin Alllahım. Nerede tedavi görüyorsun. Maşallah yolun sonuna yaklaşmışsın. Hamiş haberleri verirsin inşallah :CüvCüv:

07-07-2009, 17:19
amanda29
Nilüfer
Meslek: Asistan
Medeni Durumunuz: Evli
Eğitim Durumunuz: Lisans
Yaşadığınız Yer: İstanbul
Kan Grubunuz: 0 Rh+ Giriş tarihi: Jun 2009
Ruh Halim:
Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

Alıntı:
Kayra kullanıcısından alıntı
arkadaşlar kalan salatı tefriciye ile cüzleri paylaşalım isimlerimize dua edip bağışlayalım. 19.cüden devamı 3444 tefriciye var okunacak.
Kayracığım, ben kuranı malesef akıcı şekilde okuyamıyorum ama kayınpederime okutmak üzere 19 ve 20. cüzleri almak istiyorum.
Bu arada nzmyhn ile özelden yazıştık canım bir aksilik olmazsa yarın görüşeceğiz. Seni de bilgilendiririm.

Ya kızlar en son ben 19 ve 20 cüzleri almıştım. Şuan hangi cüzde kaldık bilgi verir misiniz?

nzmyhn hadi canım gözün aydın aldın bebeklerini... inşallah allahın izniyle 9 ay sonra da kucağına gelirler.
3 tane çok güzel rabbim gönlüne göre versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…