Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

tanyeli canım
Benim bilmiyorum ama hiç kasık ağrım yok
yaaa ben sizi okudukça
acaba bende varmı bir tuhaflık diyorum
hayırlısı arkadaşım
bol bol dinlen çok yatma ama benim dr öyle dedi
biraz gez otur dinlen ağır iş hiç yapma
keyfi hareketler yap
kısmet bakalım duaların yüzü gözü hürmetine inş bizim de olur

benim bugün çok midem bulanıyo napayım yaaaaaa.........

ah canıım yaaa bilmem ki ne yapılır daha önce hiç hamilelikten dolayı midem bulanmadı :kedi:
bence çok ortalıkta dolaşma kendini rahat ettirecek bir pozisyonda yatarsan belki hafifler....

ya kızlar iki gündür dikkat ediyorum benim gögüslerim büyümüş hatta bugün rahat edeyim diye biraz geniş bir sütyen taktım.
acaba bu kullandığımız estoregen bantları/ilaçları ve progesteron desteklerinden midir? bu kadar erken gögüsler büyümez diye biliyorum.... fikri olan?????

hiç belirtim olmadı. ben ümitli değldim bu defa..... ama ağrılarım vardı eğer belirtiyse..

benim adet oluvakmıi gibi ağrım oluyo arada doktor normal dedi midem bulanıyor ve sabahları uyandığımda çok aç oluyorum sizde iyiyemi işarettir öyle olduğuna inana mak ist,yorum:ecrin_bebek:

çoook acıyor diyemem ama ciddi bir hassasiyet var tabi. birde damarlar belirginleşmiş. ama bence kullanılan hormon ilaçlarındandır benimki
senin ne zaman başladılar büyümeye ve acımaya?

heyecan var tabi. ama acele edip de erken test yapmak istemiyorum. pazartesi sabahına kadar bekleyeceğim umutla. pek bir belirtim olmadığı için çok ümitli veya çok ümitsiz olmak istemiyorum.
hayırlısı neyse onu göreceğiz inşallah.
sen nasılsın? iştahın açık galiba seninde? var mı başka belirtin bugün?

Canlarım Transfere gidiyorummmmmm. Hastaneden aradılar Öğleden sonra transferim olacak. Nasıl heyecanlıyım elim ayağıma dolaştı yazıyı bile zor yazıyorum. Bana dua edin olur mu arkadaşlar. Sizlere çok ihtiyacım var. Çünkü eşim izin alamazsa transfere yalnız gideceğim... Sizlerin duaları benim yanımda olsun... Hepinizi çooooooooooooookkkkkkkkk s e v i y o r u m

HAYIRLISIYLA bebeklerini al ALLAHyardımcın olsun

amandacım hadi hayırlısı ile git hayırlısı ile bebeklerini al dön.... dualarımız seninle bak ne güzel mübarek cuma günü yapılacak transferin.

güzel olacak sonuç hadi bakalım dua ileee.....

momi başka bi belirti yok kullanılan ialçkarın etkisi olabilir vitamin ilacı kullanıyorum belki ondan açıkıyorum yani artık hayırlısı hepimiz için sen nasılsın başka

momi testi aç karınlamı yaptırmamız gerekli sence saatinin bi önemi olurmu?

aç karna gidilmesi gerekmiyor kesinlikle saatinde bir önemi yok. ben bir kere yumurta takibi yaptırırken akşam 8 de gitmiştim. sonuç negatifti tabi o ayrı kaydirigubbakcemile

vitaminler kişiden kişiye iştahı çok değişik etkiliyor ben birkay aydır düzenli prenatal multivitamin kullanıyorum. yıllardırda aralıklarla vitamin takviyesi yaparım iştahımı hiç etkilemez ama annem 2 tane vitamin aslın hemen kilo almaya başlar iştahı çok açılır çünkü. cokacimcoook daha önce de vitaminlere böyle tepki verdiysen ondan olabilir iştahın. ama yok kullandım daha önce hiç böyle olmamıştı diyorsan inşallah hamilelik belirtisidir.

başka pek birşeyim yok normal hayatıma devam ediyorum dediğim gibi biraz gögüslerim büyümüş, arada tam rahmin oraya hafif ağrı giriyor ama adet ağrısı gibi değil. o yüzden bilmiyorum canım bekliyorum sabırla ve umutla...:1rolleyes:

Allah yardımcın olsun bende cuma okumasına gidiyorum senin için dua edeceğim. hepinize hayırlı cumalar kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…