Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

İnşallah canım, sağol duaların için. Nasıl geçti transferin? Kim yaptı? Ne kadar sürdü? Bebişlerin ne yapıyor şimdi göbişinde?
Benim transfer cuma,cumartesi veya pazar günlerinden birinde olacak. Yarın itibari ile sabah 11:00'den önce haber verebilirlermiş. Tetikte bekliyorum delikafadulden

kızlar değerim 73 oldu artış var çok şükür yarın yine gidicem nzymhan seninde hayırlı olsun

kız acık ikindiye kadar uyuyayım dedim nzmyhn gelmiş gitmiş.tüh
hiramım gördünmü acele etmeyinn diye boşunamı diyoz gülüm yaa...gözün aydın hadi bitirin şu tefriciyeyi iyi haberler geliyo bak.

kızlar değerim 73 oldu artış var çok şükür yarın yine gidicem nzymhan seninde hayırlı olsun

hiramcım hadi tebrik ederim gözün aydın :teytey: :teytey: :teytey:

boşu boşuna son 4-5 gününü heyecan ve tedirginlik içinde geçirdin arkadaşım ne diyelim kısmet böyleymiş.

şimdi senin kaçıncı günün? 11. günün değil mi. hadi bakalım inşallah rabbim kucağına da almayı nasip eder

Canım yaaaaaaaa çok sevindim. Kendine bunu yapma erken yaptırma testi dedim dinlemedin durduk yere üzdün kendini. Ama inşallah bundan sonra yüzün hep gülsün, hamişliğin sağlıklı ve güzel sonlansın canım :CüvCüv:

hadi momi sıra sende benim kuzularımın çooook arkadaşı olcaakk.......

Kuzucuklarını sevsin teyzeleri inşallah...

Bu arada canım 23. cüz de bende okunuyor.
Kızlar 24.cüzden devam klava: kızdırmayın Kayra'yı yoksa kuzucukları sevdirmez heeee

inşallah canım inşallah güzel haberler veririm. ilk denememde tuttu derim.....

tebrikleer hiram06 , değerin yükselmiş , kendini yorma canım , bol bol dinlen
bak göreceksiniz listemiz anne adayıile ile dolacak

canım benim inşallah rabbim kabul eder bütün dualarımızı hepimiz sırayla görürüz pozitifleri. kayra çekti başı hayırlısıyla hepimiz hamileyiz deriz. bebeklerimizin bol bol arkadaşları olur. hihoyyyt

fanita sen nasilsin? senin nasıl gidiyor canım var mı belirtilerin falan? sabrediyorsun değil mi test gününe kadar.

:
kayracım ben 500 tefriciye alayım pazartesiye kadar duası yapılır inşallah benimde test günüm salı sende ne gibi belirtiler olmuştu test öncesi hissettinmi hamile olduğunu hani hissedilir derler ya çok tuhaf bi duygu elim hep karnımda allahım ne olur onları koru ve bana sıkıca tutulmalarına yardım et diyorum.ALLAHIM inşallah hepimizin hayırlısıyla evlatlarımıza kavuşturur... bu arada oğlum olursa(hamile kakırsam)inşallah adını kayra koymayı çok istiyorum.:ecrin_bebek:

momi sağol sorduğun için ben bugun çok durgunum ,
dün kasığımda sancı vardı belimdede künt ağrı vardı , bu da bana morel veriyordu
ama bugun 7 ve hiç birşey yok
okadar canım sıkıldı , inan ben dayanamayacam ve yağrın kan testi yaptıracam
eşim bana hiç haraketettirmiyor , bütün herşeyi işten geldiktensonra yapıyor bu da canımı sıkıyor
biran evvel belli olsun istiyorum .. ben böyleyim , ya sen senin nasıl gidiyor

cüz sırasınıda tekrar gözden geçirelim...14 te kalmışız.
15-serramuhammed 16-kayra 17-18- nzmyhn 19-20 amanda 21 asude 22-23 amanda 24- misafir 25-26-27-28-nzmyhn 29 bluesu 30 amerikalı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…