kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 12. gün sonucum 136 çok şükür dün 73 dü bugün 2 katı olmuş bir günde böyle birşey olabilirmi acaba sizce 2 güne bir çıkması gerkemiyormu Allahım inş pteside 2 katı olur
çoook acıyor diyemem ama ciddi bir hassasiyet var tabi. birde damarlar belirginleşmiş. ama bence kullanılan hormon ilaçlarındandır benimki
senin ne zaman başladılar büyümeye ve acımaya?
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 12. gün sonucum 136 çok şükür dün 73 dü bugün 2 katı olmuş bir günde böyle birşey olabilirmi acaba sizce 2 güne bir çıkması gerkemiyormu Allahım inş pteside 2 katı olur
Allahımmmmmmm ne güzel bir gün....................
sana binlerce kez şükürler olsun........mihribanım gelmiş bide neler diyo yaaaaaa................kız kanımı dondurdun sen.........Rabbim bebişinle bahtından güldürsün..........nasıl mutluyum anlatamam.............sonra hiramımın sonucuda kesinleşti.........oley oley oley yaaaaaa.......canım hiramımım Rabbim eline ayagına kavuştursun.........amandacımında transfer zamanı gelmiş.....bu mübarek günde dualarımızdasın....hadi hayırlısıyla al gel bebişlerini........kızlar yaaaa hepinizi çooookkkk seviyorummmmmm
mihribaaaan var yaaa tuylerim diken diken okudum yazdiklarini gozlerim doldu arkadasım tebrik ederim bu ne guzel bir haber boyleee :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
guzel rabbim ne buyuk bu hafta ikinci kendiliginden gelen muzice bu betty diye bir arkadas daha var o da tedaviye baslamadan once aldı hamile haberlerini.
güzel rabbim ne büyük ne güzel veriyor. OL demiş bak nasıl güzel geldi mucizen sana....
rabbimden canı gönülden sağlıkla kucağına almayı mutluluk ve huzurla büyütmeni diliyorum canım benim ....
harika bir haber böyle güzel bir cuma günü için çok ama çok sevindim canım. :sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?