Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

KIZLARRRRR, ben geldimmmm... Bugun dondum turkiyeden laptopumu goturmedigim icin hicbirsekilde ne okuyabildim nede yazabildim topige.. Biraz gozden gecirdim.. Ozledim sizi yaa... opuyorumnanaktan

KAYRACIM,canim benim.. Cook sevindim Rabbim tamamina erdirsin insallah...MASALLAAHH sana...

HIRAM Canim tebrik ederim senide Rabbim tamamina erdirssiiinn insallaaaaahhh opuyorumnanaktan

Insallah siradakilerde guzel sonuclar alacaklar canlarim benim.. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun .. amin.. Bu arada NZHYM senide merak ettim, insallah sende guzel sonuc alacaksin canim..

Simdi´de gelelim bana.....

Kizlar,biliyorsunuz turkiyeye gitmeden 10 gun once adet sokturucuye baslamistim ben,temmuzun birinde tedaviye baslayacaktim. Temmuzun 1+de Acibademe gittim,ama hala adet olamamistim.. ilk randevude,doktor ultrasona aldi beni,tedaviye engel bi durum yok ama adetin bugun yarin gelir,bi iki gun sarkitmak zorundayiz dedi.. TAMAM dedik. Aradan 1 gun gecti 2 gun gecti hala adet yok.. Ben stress topuna dondum.. Cunki sadece 17 gunluk iznim vardi ve bunun 3 gunu hicbirsey yapamadan gecmisti.. Rabbim hayirlisi dedim sabir diledim..
Neyse,4.gun oldu tekrar acibademin yolunu tuttuk biz,bende hala adet yok ne yapmaliyiz diye konustuk.. Adetsiz baslayalim dedik,tekrar ultrasona aldilar bakti rahim cok kalinlasmis,damarlari bile belirginlesmis bekleyelim dedi doktor bi kan testi yapalim ordan goruruz adetin ne zaman gelecegini dedi.. Birde gebelik testi yapalim dedi.....

KIZLARRR,kan verdigim gunun aksami.... Cem bey beni aradi,dediki Mihriban hanim tedaviye baslayamiyoruz bi surprizle karsilastik tebrik ederim hamilesiniz demeeesinnmmmiiiii ..... !!!!! kafamçokkarıştı KIZLARRR soook oldum inanamadim doktora diyorum karisiklik var mutlaka ben 5 aydir hic adet olnuyorum yumurtlamiyorum dedimmm.. Ustelik,ultrasonda goruunurdu eger hamile olsaydim dediim.. Hayir hamilresin degerin 214 henuz cok yeni bi gebelik oldugu icin ultrasonda gorunmemistir dedi.. Ama varyaa,ben hala inanamiyorum dedim esime git tesst al .. gitti aldi hemen yaptim baktim iki cizzzzgiiiii ayyyyyyy ne guzelmis o iki cizgiyi gormek yaaa.. ALLAHIM herkese nasip etsin kizlar... RABBiM bana bir mucize verdiii,resmen lutufta bulundu... dusununki ilacsiz adet goremuyordum yani yumurtlamam yoktuu.. ama Rabbim OL dedi ve OL´du iste... Kimse umidini yitirmesin insallah birgun mucizemiz bizi bulacaktir Yeterki Rabbim OL desinnnnn.... Benim hikayemde boyle su anda 7 haftalik hamileyim... Allah tamamina erdirsin dua edin insallaaahhh ... opuyorumnanaktan

oleeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyy cok sevindim rabbimin mucizesi bu iste ustelik adet sokturucu kullanmana ragmen bebege bisey olmamis hani normalde hamileyken nane ve maydonozdan uzak durun sokturucu ozelligi var diyorlar ya iste bu mucize bu ALLAH KUCAGINA ALMayida nasip etsin canim gozun aydin olsun ianan cok sevindim

Mihribancığım hoşgeldin ve de boş gelmedinnnnnnnnnnnnnn. Canım çok sevindim sen onca yol katet tedavi için türkiye'ye gel, bebişin seni burada bekliyor olsun.
Rabbim tamamına erdirsin, darısı bizlerin başına... Kayra, Hiram, Mihriban şimdi bize dua etme zamanı eee ne de olsa annesiniz artık sizin dualarınız daha makbul...
Hepimize kucağımıza almayı nasip etsin Allahım
:teytey: :teytey: :teytey: toplu halaya buyrun arkadaşlar

mihribaaaan var yaaa tuylerim diken diken okudum yazdiklarini gozlerim doldu arkadasım tebrik ederim bu ne guzel bir haber boyleee :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

guzel rabbim ne buyuk bu hafta ikinci kendiliginden gelen muzice bu betty diye bir arkadas daha var o da tedaviye baslamadan once aldı hamile haberlerini.
güzel rabbim ne büyük ne güzel veriyor. OL demiş bak nasıl güzel geldi mucizen sana....
rabbimden canı gönülden sağlıkla kucağına almayı mutluluk ve huzurla büyütmeni diliyorum canım benim ....
harika bir haber böyle güzel bir cuma günü için çok ama çok sevindim canım. :sm_cool:

500 de misafir almış.bu arada hoşgeldin misafircim . kaldı 944 tefriciye............

kayracım arada kaçırdın sanırım sırma da 500 alıyorum pazartesiye kadar bitiririm demiş. bende 500 alayım demiştim. ama zaten 444 kalıyor bu durumda geriye.
akşam bir kısmını okudum pazartesiye kadar 444ü tamamlarım.

Tefriciyelerde dağıldı. pazartesiye duası yapılır artık inşallah.

amandaaaa geldi mi haber ne zaman transfer belli oldu mu yumoşların durumu???? bugün 11e kadar arayacaklardı değil mi???

amandaaaa geldi mi haber ne zaman transfer belli oldu mu yumoşların durumu???? bugün 11e kadar arayacaklardı değil mi???

Canım bugün 11:00'e kadar aramazlarsa tranfer bugünde olmayacak demek. Bugün OPU'nun 3.günü. Eğer aramazlarsa saat 12:00-13:00 gibi ben arayacağım. Bakalım benim bebişlerimiz yaramazlık mı yapıyorlar yoksa uslu uslu durup annelerini mi bekliyorlar :ecrin_bebek:

bekliyorlardır annelerini üsmes yaramaslık yapmass onlar...
hayırlısıyla arasınlarda sende git al bebeklerini dön güzelce evine....

transfer için gittiğimde ben bebeklerimi almaya geldim dediğimde pek bir garip bakmışlardı bana ama olsun. doğrusu bu değil miii...

Bende dün telefonda bilgi alırken "bebişlerimi iyi bakın" "aman dikkat edin" dedim karşı tarafta bir suskunluk ardından bir gülme ve "hiç endişe etmeyin onlar emin ellerde" dedi. Tabii bu sesli söylediği ama kim bilir içinden ne demiştir "iyice kafayı sıyırmış bu hatunlar" demiştir herhalde lülülülülülü

misafir tefriciye almamış yanlış yazmışım sırma 500 almış. misafir cüz almış.pardoooooon. kalan yine 944 ....ama momi 444 tamam lıcak. kalan 500 ................

Son düzenleme:
benim transferim de 13 pazartesi yapıldı günler geçiyor inş bebişlerim içimde tutunmuşlardır sıkı sıkı annelerini bırakmazlar benim için dua edermisiniz

mihriban okurken kanım dondu yemin ederim. midem bulanıyodu hepsi geçti. kzı ne güzel haber böleee kız. Allah tamamına erdirsin. rabbim ne büyüksün Allahım. hamdolsun. hani temmuz uğursuzdu. bak negüzel haberler geliyo. duaya devaaaam.

kayra
500 ben alayım arkadaşım bir günü var mı
şuan ben çalışıyorum yani şimdi okuyabilirmiyim bilmiyorum
ama yarın tamamlarım inş
en geç pazar günü

benim gittiğim merkezdede embriyo yerine bebeler diyorlardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…