Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

tamam tamam yazdım hadiii. 3 kese var.

oleeyyyyy :teytey::teytey::teytey::teytey:
demiştim değil mi bence en az 3 diye. sonucuna göre öyle olmak zorundaydı zaten...
hatta senin daha önceki gebelikte olduğu gibi bence biri ikiye bölünmüş ve ikiz olmuş olabilir bile. kalp atışlarını gördüğünde belli olacak inşallah hepsi..
inşallah sağlıkla gelsinler kucağına canım benim çok sevindim..

senin güzel haberlerini alayım. bende göbek atıcam inşallah.

kayra tebrikler arkadaşım
inş sıkı sıkı tutunurlar annelerine kolay hamilelikler dilerim sana
dualarınızda bizi unutmayın olurmu
hamile lerin duaları kabul olurmuş
bu ara 500 tefriciyeyi bitirdim
dün teslim ettim

senin güzel haberlerini alayım. bende göbek atıcam inşallah.

momi sen testi tekrarladınmı canım ne yaptın.....

yok canım yarın sabah tekrarlayacağım ama ben pek umitli degilim. gecen perşembe cuma gibi goguslerim sismeye baslamisti. bu sabah baktim kuculuyorlar tekrar. muhtemelen cumartesi degerim 16dan daha yuksekti. bakalım artacağına pek ihtimal vermiyorum ama guzel rabbimden umit kesilmez yarin tekrar kan testi yaptıracağım tabi....

saol canım Allah razı olsun.

kayra canım tebrık ederım ınsallah ucunude kucağına almayı nasıb etsın rabbım

sende saol canım amin.

darsısı başınıza inşallahhh.

momicim...... yok yok öyleyle falan belli olmaz.....hem herkesin belirtisi aynı olmaz ki.....ya kızım çok karamsar çıktın sende haaaaaa...........
ilk önce umutlanalımki sonra kesin negatif olunca üzülürüz....ama yok biz ne yapıyoruz tam tersi......

momicim biraz rabbime teslim edin gülüm yaa..hemen olmaz deyip kesp atmayın. dua edin başka gidecek kapınızmı var. doktor ne yapsa nasip olmazsa olmaz. yaradan tek be güzelim. doktor vesile. onedenle olmuyor olmaz dediğinizde bile şirk e giriyor.rabbim ol derse oluverir. kayalardan incecik nazik bir otu çıkaran rabbim senin rahminede bir bebişçik koyuverir.

amanda nerelerde yaaa.....işte olsa açardı. belki evidedir.

boş durmayın kızlar hadi. gece namazına kalkın. sabah seher vakti camlarınızı açıp dualar edin.
hadi bu gece hep beraber gece namazına kalkıp isimlerimzle aynı saatte dua edelim.

Nzmyhncım Kayracım benim hic umit kesilir mi... şirk koşmaya da tövbe haşaaa. önce rabbim izin verecek ki olacak güzel bebeğim tabiki. bende o yüzden dün akşam oturdum dualarımı ettim rabbimden sağlıklı hayırlı güzel ahlaklı bir evlat istedim ama hayırlısıyla versin diye. :Saruboceq: :Saruboceq:
ben tevekkül ettim zaten. artık hayırlısı neyse onu göreceğiz. ol derse bu sonuçlardan sonra da sağlıklı bebek olur biliyorum.

hadi bu gece varmısınız.....namaza kalkanlar 03,15 te kalkıp gece namazı kılıyoruz. sonra imsak vaktine kadar bir yasini şerik okuyoruz. daha sonra camlarımızı açıp sabah namazı kılıp meleklerin yeryüzüne indiği saatte ellerimizi açıp dua ediyoruz. özelden görüşelimmm..

merhaba kıslar benım transferımde agustos bası olucak bı sorun olmazsa banada dua edermısınızz
RABBIM DUALARIMIZI KABUL ETSIN IHSALLAHH

kızlar benim için lütfen bu akşam 1 tane yasin okuyabilirmisin
okurum diyenler ne olur bana yazarmısınız okuduğunuzu lütfen

tamam kayracım bu gece 03.15........ben kalkıcam allahın izniyle......
hadi kızlar başka kim var

ben varım.

allah izin verirse evet bende varım 3:15 de namaza kalkmaya kayra arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…