Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

tanyeli80 benimde bugün transferimin 8 günü
13.07.2009 transfer günüm
Arkadaşım bende hiç bir belirti yok
hakkımızda neyse hayırlısı öyle olsun
ama inş bebek sevinçlerimizi yazarız

asudew kendini böyle şartlandırma testte çıkacak diye birşey yok.hayırlı haberlerini bekliyoruz

tanyeli80 benimde bugün transferimin 8 günü
13.07.2009 transfer günüm
Arkadaşım bende hiç bir belirti yok
hakkımızda neyse hayırlısı öyle olsun
ama inş bebek sevinçlerimizi yazarız

Amin canım inşallah güzel haberlerle geliriz.Rabbim hayırlısını versin.en azından bu aşamaya gelip sonuçlarımızı bekliyoruz.ya gelemeseydik.herkeste belirti olmayabil
ir canım.

Asude daha kan testinin sonucu gelmemeis canim,ne bu hemen karamsarlik... Bazilarinda kanama olabiliyor,hele bi sonucun gelsin.. Insallah olumludur Hakkinda hayirlisi olsun canim.

NZHYMN ..... Sen napiyorsun nerelerdesin.. nasil geciyor bekleme donemi..??? sanada 5 gun kaldi sanirim degilmi ??? Hadi guzel hableri verin hepinizzde insallahhh :CüvCüv:

canım bak neguzel umutlar daha devam edıyor degerın 16 cıkmıs en azından sıfır degıl ve kanaman yok ben ınanıyorum cok yukselecek rabbım hayırlısın nasıb etsın

canım seninde daha sonucun belli degilken neden bu kadar karamsarsın. bekle bakalım idrar testinde çıkmasa da hamile olabilirsin ki hem değerin bir şekilde umut vaadediyorsa doktorun kanamayı kesmek için ilaç verecektir.

tanyelicim doktorunu haberdar ettin mi?? inşallah yerleşme kanamasıdır canım. belki yatak istirahati verir. bu aralar kendini yorma sakın. inşallah sıkı sıkı tutunurlar annesine.. sevgiyle kal..

canım çok değildi dr aramadım.şimdi beyaza döndü gibi inşallah canım yerleşme kanamasıdır.hayırlısı olsun canım

canım seninde daha sonucun belli degilken neden bu kadar karamsarsın. bekle bakalım idrar testinde çıkmasa da hamile olabilirsin ki hem değerin bir şekilde umut vaadediyorsa doktorun kanamayı kesmek için ilaç verecektir.

canım oylede cok kanamam varya ya zaten sonuca 1 saat kaldı bakalım ne cıkcak sen ne yaptın degerın arttımı

asudecim canım kardeşim.....inşaallah hayırlısı olur senin için.........Rabbim en iyi bilendir........şimdi daha hemen karamsar olmayalım......gün dogmadan neler dogar

mihribancım teşekkür ederim canım.....henüz evime gitmedigim için fazla girip yazılarınıza cevap yazamıyorum..........14ünde transferim olduguna göre benim bugün 7.cimi 8.cimi günüm bilemiyorum.....ama Rabbimin izniyle geçiyo günler işte böyle...hayırlısı olsun......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…