Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

amanda nerelerde bu arada.......izin almadımıki işten......amandacım nasılsın agrılarla ignelerle aran nasıl

1 tanesi küçükmüş. devam etmeyebilirmiş. ama bunu sölemek içinde erkenmiş çünkü daha 5 haftalık hamileymişim. herşey 10 gün sonra netleşirmiş....

nzmyhn benim de 16 sında oldu transferim..aramızda 2 gün var.. bildiğim kadarıyla transferden sonraki gün 1. gün kabul ediliyor.. Allahım hepimize yüz güldüren hayırlı sonuçlar nasip etsin inşallah................

öyleyse benim 7.günüm bugün.....hadi canım inşallah hayırlısıyla pozitif haberleri verelim peşpeşe...galiba senin amanda ile aynı gün transferin.......zemuszemuszemuszemus

hastanenin aciline gitcez artık.....ayyyy ilk negatif sonucu aldıgım hastane yaaaaaa.......

ben biraz teslimiyetçi birisiyim canım ya.. Rabbime teslim edin. kendinizi dinlemekle olmuyor. belirti derken neler belirtidir bilememki. ağrım varmıydı. evet.
göğüslerimde hassasiyet şişkinlik acı. ama adet göreceğim zamanda olur bu. eeee adette yaklaştığı için belirti sayamazdım. göğüslerimde damarlarım belli olmuştu. kızımdada yaşamıştım bunu. belirti olarak onu saymıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…