merhaba evet enver bey doktorum 2 embriyo transfer edildi bana transferden 5 gün sona adet ağrılarım başladı enver bey normal olduğu u söyledi hala ağrım var inşallah sende güzel haberler verirsin bize..:ecrin_bebek:
cnm cok geçmış olsun ay nasıl uzuldum bılemezsın bende sımdıden umutsuzluguna kapılmaya başladım allah hepımıze hayırlı evlatlar versın... ne olur fazla uzulme olurmu?errezzak
sensİn yagmuru akbulutların gÖgsÜnden sÜt gİbİ sagıp tomurcuklarının agzına,tohumcuklarının damagına fazlınla İkram eyleyen....
Sana muhtaÇ olmak en bÜyÜk zengİnlİgİmdİr.........
Senİn fakİrİn eyle benİ............
Sensİn sÜtÜ annelerİn ak gÖgsÜnden yagmur gİbİ İndİrİp yavruların agzına,muhtaÇların dudagına keremİnle lÜtfeyleyen............
Senİn verdİgİnle doymak en bÜyÜk lezzetİmdİr.........
Sofranda agırla benİ........
Sen kİ bana hayat verdİn.,hayatın İhtİyaÇları da senİn yanındadır.....
YeryÜzÜnde yÜrÜyen her canlının rızkı senİn katında saklıdır......
Senden ummak en bÜyÜk mutlulugumdur.....
Katında konuk eyle benİ..............amİn amİn bİnlerle amİn
(((senaİ demİrcİ)))
kızlar benim sonucum 0.59.........Rabbim ne takdir ettiyse öyle olur......elhamdülillah........üzülürüm diyordum ama çok iyiyim şükür....hayırlısı....
amanda nasıl oldun canım daha iyi misin? iyi bak kendine de bebişlere de
kızlar ben geldim.çok şükür Rabbime 13 gün değerim 376.artık bende hamileyim diyebilirim.
ben bu gece çok hastayım. belki acile giderim. akşmadan beri yatıyorum. ateşim 38 i geçti. 39 oluyo. düşmyo... nolur bana dua edin ne oldu bilmiyorum....
kızlar ben geldim.çok şükür Rabbime 13 gün değerim 376.artık bende hamileyim diyebilirim.
kızlar benim sonucum 0.59.........Rabbim ne takdir ettiyse öyle olur......elhamdülillah........üzülürüm diyordum ama çok iyiyim şükür....hayırlısı....
ben bu gece çok hastayım. belki acile giderim. akşmadan beri yatıyorum. ateşim 38 i geçti. 39 oluyo. düşmyo... nolur bana dua edin ne oldu bilmiyorum....
amandacım için rahat olsun inş seni bırakmazlar benim bugünde evlilik yıldönümüm ayrı bi heyecan var içimde
Ben iyim allaha sukur,bol boool yatip uyuyorum,bu bebis beni baya sarsti bulantilar uyku hali sersemlik,ne ararsan var :)) Persembe gunu kalp atislerini gordum hamd olsun yani haberler iyi... Ohh iyi olur valla sende git gez toz valla,kafani dagit .. hadi casnim optum seni iyi gezmeler... kaydirigubbakcemile3
Hayatım sende keseleri görmüşsün çok sevindim. Dilerim 10 gün sonrada o mucize kalplerin atışlarını duyarsın. Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin.
Evlilik yıl dönümünüz hayırlı olsun eminim geçirdiğiniz en güzel en mutlu günlerden biri olacak. Allah ailenle bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir yaşam geçirmeni nasip etsin. a.s.
tebrik ediyorum canım. Allah sağlıkla tamamına erdirsin. darısı bizlerin başına..kızlar ben geldim.çok şükür Rabbime 13 gün değerim 376.artık bende hamileyim diyebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?