Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

rabbim hepinizin gönlüne göre versin dualariniz kabul olsun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bugun 9.cu gunum ıdrarda test yaptırmısım dayanamayıp negatıf cıktı artık sancım de yok sadece goguslerım sıs ınsallah kanda pozıtıf tutar ne olur dua edın bana

cnm cok geçmış olsun ay nasıl uzuldum bılemezsın bende sımdıden umutsuzluguna kapılmaya başladım allah hepımıze hayırlı evlatlar versın... ne olur fazla uzulme olurmu?

kızlar benim sonucum 0.59.........Rabbim ne takdir ettiyse öyle olur......elhamdülillah........üzülürüm diyordum ama çok iyiyim şükür....hayırlısı....

Canım Rabbim sabır ve selamet versin. Hep söyledik ya buradaki arkadaşlara da hayırlısı öyleymiş. Allahım hayırlı zaman da hayırlı evlatlar nasip etsin :teselli:

gnaydın kızlar 2 gündür mide bulantılarım başladı arada uğrayıp yazıyorum kalp atışı kaçıncı haftada duyuluyor acaba perş tekrar randevum var 2. kesenin büyüklüğüne bakıcakmış kalbini duyarmıyım acaba

amanda nasıl oldun canım daha iyi misin? iyi bak kendine de bebişlere de

Daha iyim canım, hafta sonu dinlendim biraz toparlandım. Şimdi çarşamba günü yaptıracağım testin heyecanı içerisindeyim. Bakalım bebişlerim benimle mi?

amandacım için rahat olsun inş seni bırakmazlar benim bugünde evlilik yıldönümüm ayrı bi heyecan var içimde

ben bu gece çok hastayım. belki acile giderim. akşmadan beri yatıyorum. ateşim 38 i geçti. 39 oluyo. düşmyo... nolur bana dua edin ne oldu bilmiyorum....

Canım ya ne oldu şimdi. Biliyorsun bende Perşembe Cuma aynı durumdaydım. Endişelenme tedavi sonrası bağışıklık sistemi zayıflıyormuş o nedenle daha dikkatli olmak gerekiyormuş. İlaç kullanmadığın sürece bebişlere bir zararı olmuyormuş. İyice dinlen başka türlü geçmiyor maalesef. Bak benim 5 gündür hala geçmedi ama sen dinlen muhakkak

kızlar benim sonucum 0.59.........Rabbim ne takdir ettiyse öyle olur......elhamdülillah........üzülürüm diyordum ama çok iyiyim şükür....hayırlısı....

canım benim uzulme arkadasim. dualarımızla kavusacagiz insallah guzel evlatlarımıza...
tez zamanda sevindirsin bizim gibi hasretle bekleyenleri guzel rabbim...

ben bu gece çok hastayım. belki acile giderim. akşmadan beri yatıyorum. ateşim 38 i geçti. 39 oluyo. düşmyo... nolur bana dua edin ne oldu bilmiyorum....

kayracım gecmis olsun nasıl oldun. gelince haber ver. iyisindir insallah...
bu arada sanırım aynı yastayiz. bir ay sonra 33 bitiyor benim. mirmirmirmir

amandacım için rahat olsun inş seni bırakmazlar benim bugünde evlilik yıldönümüm ayrı bi heyecan var içimde

Hayatım sende keseleri görmüşsün çok sevindim. Dilerim 10 gün sonrada o mucize kalplerin atışlarını duyarsın. Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin.
Evlilik yıl dönümünüz hayırlı olsun eminim geçirdiğiniz en güzel en mutlu günlerden biri olacak. Allah ailenle bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir yaşam geçirmeni nasip etsin. a.s.

ah canım ne guzeldir o minik kalbin atışlarını dinlemek şimdi. hadi bakalım saglıkla başladı hamileligin. insallah saglıkla kucagına da alacaksın.
hamileligin bu "yan etkileri" biraz yoracak ama sonunda gelecek ödülün güzelliği ile hepsini unutacaksın inşallah.

amin cnm inş güzel dileklerin içinde çok saol opuyorumnanaktan

canım ya inan çok üzüldüm rabbim işallah bizide birgün bu hamile listesine eklesin üzülme desekde kendimden bililorum ben çok üzülmüştüm ama rabbim sabrını veriyor bir yede okumuştum çok hoşuma gitti ...........RABBİM GÖNLÜMDE OLANI HAKKIMDA HAYIRLI EYLE........HAKKIMDA HAYIRLI OLANI GÖNLÜME RAZI EYLE.....allahım hep hakkımızda hayırlısını versin:Saruboceq:

kayracım geçmiş olsun şimdi nasılsın canım allah şifa versin kendine ve yegenlerimize iyi bak allaha emanet olun

tanyeli canım hayırlı olsun bebeklerin allah tamanına erdirsin işallah saglıkla kucagına alırsın mis gibi koklarsın

üzüldüm canım. söyleyecek bir şey bulamıyor inan. hayırlısı böyleymiş demek ki..
Rabbim aratmadan meleğine kavuştturur inş..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…