Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

Canim hadi guzel hayirli haberlerle donersin insallah,rabbim insallah yuzunu guldursun

Tanyeli canim insalah sende guzel haberlerle doneceksin Rabbim gonluen gore versin insallah..

Hadii kizlarr guzel haberlerinizi bekliyoruzzzzz... :hooray:

kızlar benim sonucum 0.59.........Rabbim ne takdir ettiyse öyle olur......elhamdülillah........üzülürüm diyordum ama çok iyiyim şükür....hayırlısı....

kızlar benim sonucum 0.59.........Rabbim ne takdir ettiyse öyle olur......elhamdülillah........üzülürüm diyordum ama çok iyiyim şükür....hayırlısı....

ne diyeceğimi bilemiyorum. senin kadar dersem inanmazsın biliyorum. ama gerçekten çok üzüldüm. hayırlısı olsun.

canim benim....Rabbim sana bebislerini tedavisiz getirmeni nasip eder insallah....bak o kadar kisi....sonradan hamile kaldi...insallah sendede öyle olur

baştan beri sizi takip ediyorum. çok tevekkülle beklediniz ve uğraştınız. sonucuda tevekkülle karşıladınız. gerçekten bu sabrınızın meyvesini alacağınıza ben inanıyorum. rabbim yardımcınız olsun.

bugün 10. günüm değerim 7.6 nedemek bu kimyasal gebelikmi lütfen bilen varsa cevap yazsın

Canım çok geçmiş olsun.Sen elinden geleni yaptın dualarını ettin hayırlısını istedin.Rabbim böyle uygun gördü hayırlı değilmiş demekki.Her zaman dualarım seninle İnşALLAH bebeğin kendiliğinden olur.Güzel haberlerini paylaşırsın bizimle.

üzüldüm canım.negatif sonuç almanın verdiği psikolojiyi iyi bilirim.zamanı değilmiş demekki canım.tüplerin açıksa tüp bebek tedavisinden sonraki ay normal hamile kalma ihtimalin çok yüksek.ilaçların etkisi devam ettiği için.Rabbim hepimiz için hayırlısını versin.

canım sen diğer arkadaşın da dediği gibi çok inanarak ve tevekkülle bekledin..rabbim bunların karşılığını verecektri inşallah..tüm kalbimle senin için dileğim en kısa zamanda sağlıkla bebeğini kucağına alman..Allahın mucizeleri çok büyük.. gün doğmadan neler doğar...herşey gönlünce olsun canım....

canım herşeyin hayırlısı diye dua ettik birbirimiz için seninde hakkında hayırlısı böyleymiş.rabbim ,inşallah seninde sabrının mükafatını verecektir.dualarım seninle

Caniiim benimm,cook uzuldummm.. Bu dualara,bu hatimlere herseye sen vesile oldun.. Belkide benim bugun bu hamileligim bile senin bu baslattigin dualarin vesilesiyle oldu ... Onun icin sen simdi hamile olmasanda yakin zamanda mutlaka,hayirli bi evlat doguracaksin,ben buna cani gonulden inaniyorum canim .. Rabbim senden razi olsunn,ve insallah bu dualar ve hatimler vasitasiyla,en yakin zamanda sana evlat sahibi olmayi nasip etsin bunu cani gonulden ta iccten diliyorummm... Aminnn

errezzak

sensın yagmuru akbulutların gÖgsÜnden sÜt gıbı sagıp tomurcuklarının agzına,tohumcuklarının damagına fazlınla ıkram eyleyen....
Sana muhtaÇ olmak en bÜyÜk zengınlıgımdır.........
Senın fakırın eyle benı............
Sensın sÜtÜ annelerın ak gÖgsÜnden yagmur gıbı ındırıp yavruların agzına,muhtaÇların dudagına keremınle lÜtfeyleyen............
Senın verdıgınle doymak en bÜyÜk lezzetımdır.........
Sofranda agırla benı........
Sen kı bana hayat verdın.,hayatın ıhtıyaÇları da senın yanındadır.....
YeryÜzÜnde yÜrÜyen her canlının rızkı senın katında saklıdır......
Senden ummak en bÜyÜk mutlulugumdur.....
Katında konuk eyle benı..............amın amın bınlerle amın
(((senaı demırcı)))

kızlar can dostlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim desteginiz için.....bu dua çok güzelmiş....yazayımda kızlarda okusun dedim....
ha bu arada ilk sayfadaki hamiş listemize bakıyosunuz degilmi........ayyyy bebişler çok güzel takla atıyo yaaaa.....ben durup onları seyrediyorum....

Son düzenleme:
ben bu gece çok hastayım. belki acile giderim. akşmadan beri yatıyorum. ateşim 38 i geçti. 39 oluyo. düşmyo... nolur bana dua edin ne oldu bilmiyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…