Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

gunaydın kızlar nasılsınız benımde bugun transferım 9.cu gun fakat 2 gun once ıdrar testı yaptırmıştı negatıf cıkmıstı coç pışman oldum keşke bakmasaydım agrı sızım da kalmadı sadece goguslerım sıs sızce tutmuşmudur

hepinize teşekkür ederim . ayrı ayrı yazamaıyorum özür dilerim. zira çok zor yazıyorum. biraz kalkıp dolaşayım dedim. bilgisayara oturdum. ama geri yatmalıyım sanırım. böyle giderse akşama doğru doktora giderim. ateşim yüksek. halsizim. nefes almakta güçlük çekiyorum...gece çok zor geçti..

canım rabbim yardımcın olsun....şifa ayetleri falan okusak......inşaallah çabucak iyileşirsin....

kayracım ne bekliyorsun cnm hemen git doktora aynı şeyi yaşadım biliyorsun ohss oldum Allah korusun ama dikkat et aynı belirtilerdi benimkide dua edelim senin için çabuk iyileş

ben bu gece çok hastayım. belki acile giderim. akşmadan beri yatıyorum. ateşim 38 i geçti. 39 oluyo. düşmyo... nolur bana dua edin ne oldu bilmiyorum....

Kayra gecmis olsun ablacim,Allah sifa versin. Hamileyken hastalikta ayri bir zor olur zaten halsizlik oluyor.. Rabbim iyiligini verrsin insallah,bebislere iyi bak haaa :ecrin_bebek:

Canim ohss olabilir gercektende dikkat et bu anlattiklarin ohss belirtilerine benziyor,ama insallah degildir genede..

nzmyhn ALLAHIM TEZ ZAMANDA HAYIRLISIYLA SANADA EVLADINI BAĞIŞLASIN ıNŞALLAH! kayra sanada çok geçmiş olsun inşallah önemli birşeyin yoktur. TANYELı senide tebrik ederim ...

Kizz masallah yeni gordum valllaa.. iki tanemiymis senin bucurlerrr,ayyy ne guzell Allah esine ve sana bagislasin bebisleriii insallah.. Klap atislarini ben, 6 haftanin icinde gordum,ama vajinal ultrasonda ...

Canim simdiden uzulmek icin erken daha 7.gun yapmisssin testi,hayirlisii olsun hakkinda bekle bakalim gorelim mevla neyler neylerse guzel eyler..

doktordan geldim. büyük ihtimalle enfeksiyon kapmışım. hastaneye yatıyorum. allaha emanet olun. dualarınızdan benide eksik etmeyin. bu arada kalp atışları da duyuluyor artık.

doktordan geldim. büyük ihtimalle enfeksiyon kapmışım. hastaneye yatıyorum. allaha emanet olun. dualarınızdan benide eksik etmeyin. bu arada kalp atışları da duyuluyor artık.

çök geçmış olsun cnm ıyı olduguna cok sevındım allah acıl sıfalar versın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…