Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

Gecmis olsun canim,Allah sifa versinn insallah.. Ohh iyi valla,boyle pozitif olmana sevindim gercekten canim.. Allah guc saglik sihhat versin hersey olur Allahin izniyle.. Yeterki sen guclu ol canim.. :lepi:

Bende iyim Allaha sukur hastalik filan yok,o yonden turp gibiyim masallaah,ama tiksinti cok oda bi yonden iyi cunki olmadigi zamanda ,aacaba birseyler termi gidiyor diye kuruntu yapiyorujm bu sefer :kedi:

Kiizzzz amandaaa, anaaa ben hic gormedim senin yaziyiii, heyyyyttt kiiizz tebrik ederim Allah hayirli ugurlu etsin insallah canim benim.. tebrikler... :lepi: BU arada degerinde superrr... hic kaygilanma.. a.s

mrb arkadaşlar,
sizleri çok özledim.iyisiniz inşallah hepinizde. sizlerin sonuçlarını merak ettiğim için nete girdim. amandacım, hiram, kayram, mihriban ve diğer hamiş arkadaşlarımın hepsini çok çok çok tebrik ediyorum. inanın nasıl sevindim sizlerin adına.
benimde yumişler toplandı yarın Allah kısmet ederse transferim olacak. benim tedavi çok uzadı. bazı sorunlarla karşılaştık. yumurtalarım yavaş gelişti hormon değerlerim birden arttı ve ohss oldum. transferimin iptal olma durumu vardı ama inşallah yarın bi sorunla karşılaşmazsak yapılacak.sizlerin dualarına çok ihtiyacım var. inşallah bende sizler gibi güzel haberler verebilirim

nzmyhn bu listeye zümmin le amanda yı da ekleeeeeee

evet canım üçüz. rabbim hayırlısıyla kucağımızada almayı nasip ederse inşallah. biraz ateşlendim yatıp dinleniyorum iyiyim şükür...

Canım ya çok geçmiş olsun. Doktorlar haklı kendine dikkat etmen lazım klava: Bak ben bir taneyi buldum ne yapacağımı şaşırdım.... delikafadulden

Kiizzzz amandaaa, anaaa ben hic gormedim senin yaziyiii, heyyyyttt kiiizz tebrik ederim Allah hayirli ugurlu etsin insallah canim benim.. tebrikler... :lepi: BU arada degerinde superrr... hic kaygilanma.. a.s

Teşekkür ederim canım, darısı tüm isteyenlerin başına hatta çifter çifter kaydirigubbakcemile5

çok sevindim hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin canım.

ğeçmiş olsun canım.seni tekrar aramızda görmek güzel.özledik seni.

kızlar benim kasıklarım çok ağrıyor bi ara bıçak saplar gibi bi ara adet olucakmışım gibi.normalmi acaba.endişeleniyorum.bhcg 15 gün 970 oldu.

kızlar benim kasıklarım çok ağrıyor bi ara bıçak saplar gibi bi ara adet olucakmışım gibi.normalmi acaba.endişeleniyorum.bhcg 15 gün 970 oldu.

Kiz o normal,bendede baya uzun zaman oldu hatta,ara ara hala bi ugruyor,korkma.. Bende korktum cok ,tamam adetim geliyor dusuk yapiyorum ben diye agladim bilee. Ama megerse normalmis.. Rahim genislemeye basladigi icin oluyormus... Kanama olmadigi surece korkacak birsey yokmus. /B]

Kayra ne olmus sana oyle yaaa.. Nekadar serum o oyle,demekki genede baya kotu olmussun sen,gecmis olsun aman kendine iyi bak bari.. Kiz valla bende cok su icmiyorum oysaki,2 bucuk 3 litre icmemiz gerekiyormus.

tanyeli mihriban fical hepinize teşekkür ederim canım. hiramcım topiğine yazdım merak etme boş değildir inşallah. senin transferin zaten geç oldu. bakma sen 6 haftalık programına.

amandacım canım bugün nete hiç giremedim....hemen koşa koşa gelip açtım veeee..................oley yaaaa.....çok sevindim...canım tebrik ederim.....
Allah hayırlı mübarek kılsın yavrunu....darısı bizlere inş.

kayracım.........canım yaaaa...şimdi iyisin ya çok mutlıyum.....ne olur iç şu suyu....ama her içişinde şifa niyetine diyerek.....canım ne olur dikkat et ne olur....Rabbim bir daha hiç yaşatmasın inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…