Mihribancım sağol sorduğun için haftasonu gezip tozdum hem regl de başladı rahatladım. bundan sonra çalışmalara devam yine.
ama annem rahatsızlandı. 3 gündür onunla hastanede koşturup duruyoruz. pzartesi akşamı yatırdık... bugün taburcu oluyor inşallah rabbim beterinden saklasın.
sen nasılsın... dikkat et kendine bak bizim kızlar hastalanıp duruyorlar. sen iyi bak kendine de bebişe de
Kızlar Hamileyimmmmmmmmm,
Allah hepinizden razı olsun beni yalnız bırakmadınız. Rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsün.
Cuma günü test tekrarı yapılacak inşallah herşey yolunda gider, dualara devam
:CüvCüv: listemiz
1===:CüvCüv:kayra
2===:CüvCüv:hiram
3===:CüvCüv:mihriban
4===:CüvCüv:sırma
5===:CüvCüv:tanyeli80
6===:CüvCüv:burge
7===:CüvCüv:eminenisa
8===:CüvCüv:xemrevin
9===:CüvCüv::CüvCüv:devamı geliyo:teytey::teytey::teytey:
anaaaaa kıııııız nerdesin sen....merak ettik valla...rabbim seninde yüzünü güldürsün inşallah.
merhaba kızlar ben geldim evdeyim. bir gece yoğun bakımda bir gecede serviste yattım. 13 şişe serumdan sonra ayaklanabildim. biraz enfeksiyon çıktı. ama müthiş derecede sususz kalmışım. doktorlar kızdı 1 tane değil 3 tane ona göre davranman gerek dediler. 1 tanesinide almak istiyorlar ama ben olmaz dedim. sizlerdende güzel haberleri okudum . amanda gözün aydın canım. Allah tamaına erdirsin inşallah. hiram ikizimiymiş kııııııııız.. sevindim...yerim onları ben..........gül beyazgül de keseyi görmüş maşallah. ilayda cım sende acele etme zaten bu acele edenleri hiiiiç anlamıyom. neyse kızlar ben fazla oturamoyrum arada gelir giderim. .......
Kiizzzz amandaaa, anaaa ben hic gormedim senin yaziyiii, heyyyyttt kiiizz tebrik ederim Allah hayirli ugurlu etsin insallah canim benim.. tebrikler... :lepi: BU arada degerinde superrr... hic kaygilanma.. a.s
10.cu gun cnm
Allah hepinizden razı olsun beni yalnız bırakmadınız. Rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsün.
merhaba kızlar ben geldim evdeyim. bir gece yoğun bakımda bir gecede serviste yattım. 13 şişe serumdan sonra ayaklanabildim. biraz enfeksiyon çıktı. ama müthiş derecede sususz kalmışım. doktorlar kızdı 1 tane değil 3 tane ona göre davranman gerek dediler. 1 tanesinide almak istiyorlar ama ben olmaz dedim. sizlerdende güzel haberleri okudum . amanda gözün aydın canım. Allah tamaına erdirsin inşallah. hiram ikizimiymiş kııııııııız.. sevindim...yerim onları ben..........gül beyazgül de keseyi görmüş maşallah. ilayda cım sende acele etme zaten bu acele edenleri hiiiiç anlamıyom. neyse kızlar ben fazla oturamoyrum arada gelir giderim. .......
kızlar benim kasıklarım çok ağrıyor bi ara bıçak saplar gibi bi ara adet olucakmışım gibi.normalmi acaba.endişeleniyorum.bhcg 15 gün 970 oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?