Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

doktordan geldim. büyük ihtimalle enfeksiyon kapmışım. hastaneye yatıyorum. allaha emanet olun. dualarınızdan benide eksik etmeyin. bu arada kalp atışları da duyuluyor artık.

canım yaa...Rabbim tez zamanda şifa versin sana....meleklerinin hürmetine inşaallah...

nzmyhn arkadaşım hakkında herşeyin hayırslısını verir inşallah rabim lütfen endişelenme RABBİM kulunu üzmez isteyene verir.bana verdiğin duaya bugün nasipse başlıcam ALLAH SANA HAYIRLI EVLAT VERSİN DİYE.Bende perşembe sabah yumurta toplama işlemi olucak dualaraınızı bekliyorum.HAYIRLISI OLUR İNŞALLAH

Kızlar günaydın,

Ne oluyor böyle ya... Bebiş sabihi olmaya çalışırken Kayra enfeksiyon kapıyor, hiram besin zehirlenmesi yaşıyor, ben gribi hala doğru düzgün atlatabilmiş değilim. Heyyy anneler biz daha kendimize bakamıyoruz bebişlere nasıl bakacağız :roflol: hadi artık toparlanalım değil mi? lmaz:

Zümminciğim senin test günün ne zaman idrarda silik çıksa bile pozitif oluyormuş. ınşallah seninde halayını çekeceğiz.

Benim yarın test günüm açıkcasın çok korkuyorum. Bana dua edin kızlar. Babamız dün akşamdan beri strese girdi. Hayırlı haberler almayı nasip etsin mevlam.

kızlar benim hastaneye sonucu bildirmem gerekir mi??????yoksa beni ararlar mı????

Hayatım ben yarın hasteneye gideceğim. Test yaptırmak için. Olmazsa bir sorayayım aramak gerekiyor mu diye. Gerçi sen bence doktoru yada seninle ilgilenen hemşireyi ara ve sonucu söyle. Haberleri olsun.

Kizlarrrr heeeyy ne oluyor sizlere boyle yaaa.... Kendinize gelin bakiyimmm, Kayracim gecmis olsun, Hiram sanada gecmis olsunnnn,aman dikkat edin kendinize .. Disardanda hicbirsey yemeyin bence.. Hadi bacilar kendinize ii bakin Allaha emnatesiniz .. Rabbim sifa versin hepinizedeee amin.. opuyorumnanaktan

sabah dayanamayıp test yaptırdım negatıf kan verdım duramadım moralım çök bozuk arkadaşlar aglaya aglaya gozlerım sıstı esım sasırdı ne yapacagını ..........

sabah dayanamayıp test yaptırdım negatıf kan verdım duramadım moralım çök bozuk arkadaşlar aglaya aglaya gozlerım sıstı esım sasırdı ne yapacagını

sabah dayanamayıp test yaptırdım negatıf kan verdım duramadım moralım çök bozuk arkadaşlar aglaya aglaya gozlerım sıstı esım sasırdı ne yapacagını

İlayda 10.günü mü senin niye böyle yapıyorsun arkadaşım buradaki tecrübeli arkadaşlar hep söylüyorlar yapmayın idrar testi yanıltıyor diye.
Bence sen test günü alacağın sonuca güven. Gerçi kan tahlili vermişsin inşallah olumlu çıkar sonucun. Negatif sonuç alsanda üzme ne olur kendini Rabbim hayırlısını nasip etsin.

hiramcım canım yaa çok çok geçmiş olsun.....neden zehirlenmişsin....tespit edildimi.....lütfen bir haber ver....şimdi iyisindir inşaallah....

canım yaaa....bak burdakiş arkadaşlar ban hep kızmışlardı...erkenden test yaptın diye...kendimi daha vakit gelmeden üzüp durdum.....
inşaallah senin sonucun benimki gibi çıkmazda sende pişman olursun bu kadar üzüldügüne.......
aglama artık bebişlerinide üzme....

amandacım sen bi hastaneye sor olur mu???????gerçi onların merak edip beni araması gerekirdi ama neyse boşver......
ha bu arada gelincikten haberin var mı?????ne aşamada....benim hastanede görüştügüm diger iki arkadaşın dün sonuçları çıktı.....ikiside hamile.....hayırlısı inşaallah sende güzel sonuç alırsın.

günaydın arkadaşlar.iki gündür topiğe giremiyordum.güzel dilekleriniz için herkese teşekkür ederim.Rabbim hepimizi en kısa zamanda bebişlerimize kavuşturur inşallah.iyiki varsınız.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…