canım kaçıncı gün değerin.
10.cu gun cnm
doktordan geldim. büyük ihtimalle enfeksiyon kapmışım. hastaneye yatıyorum. allaha emanet olun. dualarınızdan benide eksik etmeyin. bu arada kalp atışları da duyuluyor artık.
iyiyim kızlar sağolun dün yemekten olmuş ama şimdi iyiyim şükür
Momi sagolasin canim.. ee senin haftasonun nasil gectin ,gezdin tozdunmu :)
kızlar benim hastaneye sonucu bildirmem gerekir mi??????yoksa beni ararlar mı????
Kızlar Hamileyimmmmmmmmm,
Allah hepinizden razı olsun beni yalnız bırakmadınız. Rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsün.
Cuma günü test tekrarı yapılacak inşallah herşey yolunda gider, dualara devam
canım ben orada gülapaydındım nickimi değiştirdim bende 12 sene sonra yavruma kavuştum çok şükür yarın 1 ay olacak yoksa hamilemisin canım
bence endişelenmek için erken ilayda. 10. gün için 32... olabilecek bir değer. 3. gün transferi ise özellikle. 12. günde normalde yapılıyor biliyorsun. 2 gün sonra değerin yükselip katlayacaktır.... çok düşük değil zaten.
merhaba kızlar nasılsınız.biz pazartesi keseyi gördük çok şükür.tek kese vardı.benim size danışmak istediğim bi konu var .siz hangi ilaçları kullanıyosunuz.mide bulantılarınız var mı.bide son bişey daha neler yapıyosunuz yani hayatınıza kaldığınız yerden devam mı ediyosunuz yoksa dinleniyomusunuz
evet kan talıhlerı yaptırmım sonuç 32.14 ıyımı sızce? acıllll cvp lutfen
Kızlar sizce değerde bir düşüklük var mı?
12.gün için 91,72 nasıl bir değer?
ewet abla ben de hamileyim çok şükür.6 temmuzda transferim oldu.pazarteside kesemizi gördük.seni çok aramıştım ama bulamamıştım.1 ay oldu demek doğum yapalı .allah analı babalı büyütsün.kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?