Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

Kızlar Hamileyimmmmmmmmm,

Allah hepinizden razı olsun beni yalnız bırakmadınız. Rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsün.
Cuma günü test tekrarı yapılacak inşallah herşey yolunda gider, dualara devam

amandacım canım tebrik ederiiim. :teytey: :teytey: :teytey:
seni merak edip girdim bende bugün. çok sevindim canım allah sağlıkla kucağına almayı ve büyütmeyi nasip eder inşallah
artık kendine çok dikkat et öyle grip olmak falan yok. tamam mııı

bence endişelenmek için erken ilayda. 10. gün için 32... olabilecek bir değer. 3. gün transferi ise özellikle. 12. günde normalde yapılıyor biliyorsun. 2 gün sonra değerin yükselip katlayacaktır.... çok düşük değil zaten.

doktordan geldim. büyük ihtimalle enfeksiyon kapmışım. hastaneye yatıyorum. allaha emanet olun. dualarınızdan benide eksik etmeyin. bu arada kalp atışları da duyuluyor artık.

iyiyim kızlar sağolun dün yemekten olmuş ama şimdi iyiyim şükür

kızlar dikkat edin kendinize aman valla bebişler var artık.....

geçmiş olsun ikinize de..

kayracım sağlıkla gel inşallah arkadaşım...

Momi sagolasin canim.. ee senin haftasonun nasil gectin ,gezdin tozdunmu :)

Mihribancım sağol sorduğun için haftasonu gezip tozdum hem regl de başladı rahatladım. bundan sonra çalışmalara devam yine.

ama annem rahatsızlandı. 3 gündür onunla hastanede koşturup duruyoruz. pzartesi akşamı yatırdık... bugün taburcu oluyor inşallah rabbim beterinden saklasın.

sen nasılsın... dikkat et kendine bak bizim kızlar hastalanıp duruyorlar. sen iyi bak kendine de bebişe de

kızlar benim hastaneye sonucu bildirmem gerekir mi??????yoksa beni ararlar mı????

canım nasılsııın? başladı mı adetin?
bence sonucunu bildir güzelim. çünkü geçen hafta ben doktorla konuştum. adetin bitmeye yakınken gel bir kontrol edelim yumurtalıkların normale dönmüş mü bakalım hemde konuşalım bundan sonrası için dedi.

bence haber ver bakalım birşey diyecekler mi...

Kızlar sizce değerde bir düşüklük var mı?

12.gün için 91,72 nasıl bir değer?

merhaba kızlar nasılsınız.biz pazartesi keseyi gördük çok şükür.tek kese vardı.benim size danışmak istediğim bi konu var .siz hangi ilaçları kullanıyosunuz.mide bulantılarınız var mı.bide son bişey daha neler yapıyosunuz yani hayatınıza kaldığınız yerden devam mı ediyosunuz yoksa dinleniyomusunuz

canım ben orada gülapaydındım nickimi değiştirdim bende 12 sene sonra yavruma kavuştum çok şükür yarın 1 ay olacak yoksa hamilemisin canım

canım ben orada gülapaydındım nickimi değiştirdim bende 12 sene sonra yavruma kavuştum çok şükür yarın 1 ay olacak yoksa hamilemisin canım

ewet abla ben de hamileyim çok şükür.6 temmuzda transferim oldu.pazarteside kesemizi gördük.seni çok aramıştım ama bulamamıştım.1 ay oldu demek doğum yapalı .allah analı babalı büyütsün.kaydirigubbakcemile5

çök tşk ederım cnm sımdı bıraz rahatladım allah sızden razı olsun

kızlar lütfen bi cevap verin.ben çok ilaç kullanıyorum.göbekten iğne+kalçadan iğne+jel+4 tane bant .sizdede ölemi.

evet kan talıhlerı yaptırmım sonuç 32.14 ıyımı sızce? acıllll cvp lutfen

Canim bence 10.gun icin deger iyi,cunki eger 12.gun yaptirmis olsaydsin bunun iki kati olacagina gore 64 filam olmus olurdu,doktorlarda 12.gun 5`0nin uzerinde cikan hcg sonucuna saglikli gebelik diyorlar,Buyuk ihtimalle tek gebeliktir.. Allah tamamina erdirsin insallah tebrik ederim :lepi:

Kızlar sizce değerde bir düşüklük var mı?

12.gün için 91,72 nasıl bir değer?

değil canım değerin güzel maaşallah. teki tutunmuş muhtemelen. sen çok yorma kendini bugünlerde de iyice yerleşsin yavruşun... 14. veya 16.da tekrar yaptırırsın yükselmiş ve katlamış olur o zaman için daha rahat eder amandacım.

canım çok tebrik ediyorum seni sorunsuz bir hamilelik geçirirsin inşallah allah bütün isteyen herkeze versin yaşayan bilir bu harika mucizeyi çok sağol canım

merhaba kızlar ben geldim evdeyim. bir gece yoğun bakımda bir gecede serviste yattım. 13 şişe serumdan sonra ayaklanabildim. biraz enfeksiyon çıktı. ama müthiş derecede sususz kalmışım. doktorlar kızdı 1 tane değil 3 tane ona göre davranman gerek dediler. 1 tanesinide almak istiyorlar ama ben olmaz dedim. sizlerdende güzel haberleri okudum . amanda gözün aydın canım. Allah tamaına erdirsin inşallah. hiram ikizimiymiş kııııııııız.. sevindim...yerim onları ben..........gül beyazgül de keseyi görmüş maşallah. ilayda cım sende acele etme zaten bu acele edenleri hiiiiç anlamıyom. neyse kızlar ben fazla oturamoyrum arada gelir giderim. .......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…