kılzar ben malesef iyi haberle gelmedim bebeğim henüz ortada yok malesef
kayracım.........canım yaaaa...şimdi iyisin ya çok mutlıyum.....ne olur iç şu suyu....ama her içişinde şifa niyetine diyerek.....canım ne olur dikkat et ne olur....Rabbim bir daha hiç yaşatmasın inş.
amandacım canım bugün nete hiç giremedim....hemen koşa koşa gelip açtım veeee..................oley yaaaa.....çok sevindim...canım tebrik ederim.....
Allah hayırlı mübarek kılsın yavrunu....darısı bizlere inş.
merhaba kızlar ben geldim evdeyim. bir gece yoğun bakımda bir gecede serviste yattım. 13 şişe serumdan sonra ayaklanabildim. biraz enfeksiyon çıktı. ama müthiş derecede sususz kalmışım. doktorlar kızdı 1 tane değil 3 tane ona göre davranman gerek dediler. 1 tanesinide almak istiyorlar ama ben olmaz dedim. sizlerdende güzel haberleri okudum . amanda gözün aydın canım. Allah tamaına erdirsin inşallah. hiram ikizimiymiş kııııııııız.. sevindim...yerim onları ben..........gül beyazgül de keseyi görmüş maşallah. ilayda cım sende acele etme zaten bu acele edenleri hiiiiç anlamıyom. neyse kızlar ben fazla oturamoyrum arada gelir giderim. .......
saolasın güzel arkadaşım benim..rabbim kimseye yaşatmasın inşallah zor tabi....
canım gecmıs olsun sımdı daha ıyısın ınsaallah rabbım kuzucuklarını sıze bagıslasın
naber kizlar,nasilsinizzzz bakalim ???
:CüvCüv: listemiz
1===:CüvCüv:kayra
2===:CüvCüv:hiram
3===:CüvCüv:mihriban
4===:CüvCüv:sırma
5===:CüvCüv:tanyeli80
6===:CüvCüv:burge
7===:CüvCüv:eminenisa maalesef sonucu düştü...hayırlısı
8===:CüvCüv:xemrevin
9===:CüvCüv: amanda29
10===:CüvCüv:zümmin
11===:CüvCüv:ilayda255
12====:CüvCüv:devamı geliyo:teytey::teytey::teytey:
yaaa ne güzel maaşallah......Allah hepinizi nazardan saklasın...
topik açmış eminenisa.......orda yazıyo.....
kayracım....çok acı çekiyorum manevi olarak....o yüzden bu kadar çabuk birşeyler olsun diyorum içimden ama buna imkan yok......7 milyar verdik bu tedaviye...borç almıştık zaten....şimdi artık nerden bulup yapıcaz hiç bilmiyorum.....Allah var hepsi var diyorum ben.....mutlaka bize bir yol gösterir...
canım mihribanım....iyiyiz çok şükür.....bugün agrım var fazlaca....adet oldum....ama aksamı akmasamı karar veremedi.....belim ve bacaklarım agrı konusunda formunda yani.....
hastaneden arayan hoca sana histeroskopi yapalım dedi.....o ne şöyle bir araştırdım.....amaaaannn ne pahalı...aranızda yaptıran var mı?????????galiba birazda agrılı bir yol.....madem yapacaklardı denememden önce niye yapmadılarsa....bunun benim 3. denemem oldugunu biliyorlardı.....canım çok sıkkın anlıycan...en iyisi bir dokun bin ah işit vardır yaaa sen bana hiç dokunma...boşverrrrr
teşekkürler kızlar.......
histeroskopininde ileri teknolojiyle falan yapılanı var mı bilmiyorum....o yüzden devlet hastaneleri ne durumda özeller ne durumda hiçbir fikrim yok....yalnız şunu biliyorum insanlar hastaneler için sömürü aracı olarak kullanılıyorlar....kime dayansak elimizde kalıyo.....
amanda sende karamsar olma artık yaaaa...........bak güzel olucak yarın herşey.....bu doktorlarada deger begendiremiyoruz haaaa....daha ne olcak kız hamile işte....biraz moral verse yaa.......yok bakacaz falan demiş.....geliyim döviyim kız ben onları en iyisi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?