topik açmış eminenisa.......orda yazıyo.....
kayracım....çok acı çekiyorum manevi olarak....o yüzden bu kadar çabuk birşeyler olsun diyorum içimden ama buna imkan yok......7 milyar verdik bu tedaviye...borç almıştık zaten....şimdi artık nerden bulup yapıcaz hiç bilmiyorum.....Allah var hepsi var diyorum ben.....mutlaka bize bir yol gösterir...
bende yarın tekrat test yaptırıcam inş 100 ustunde çıkar ne kadar cok stres ya beklemek ne kadar da zor bana dua edın kızlar
kızlar hayırlı cumalar.ben bugün keselerimi gördüm.ikizler.10 gün sonrada kalp atımlarını görürüz inşallah.Rabbim inşallah hepimize kucağımıza almayı nasip eder.
kızlar hayırlı cumalar.ben bugün keselerimi gördüm.ikizler.10 gün sonrada kalp atımlarını görürüz inşallah.Rabbim inşallah hepimize kucağımıza almayı nasip eder.
Canım yaaaa çok sevindim. Maşallah listemizde çoğul gebe olan arkadaşların sayısı arttı. Allah olamaya arkadaşlara da nasip etsin. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın canım :lepi:
canım hadi hayırlı olsun gözün aydın alkisalkisalkis hihoyyyt
sağlıklı olur inşallah ikiside bir batında iki evladı alırsın kucağına....
tanyeli maşallah inş Rabbim yüzünüzü güldürür nzymhan cnm benim bende çok para harcadım ekstra aşılamalar falan napalım inş bizimde yüzümüz gülecek buda bizim imtihanımız kayracım bebişler nasıl ben beklemedeyim bakalım
cnm bi taneesi yok olmuş zaten biride daha belli değil napayım hayırlısı olsun
:teytey::teytey::teytey:kızlaaaaaaaaaar müjdeeeeeeeeeeeeee amandanın değeri 230,5 olmuş...:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
cnm bi taneesi yok olmuş zaten biride daha belli değil napayım hayırlısı olsun
laporoskopı ve hıperoskopı bır arada olmuştum hemde devlet hastanesınde hıç para vermedım korkucak bır sey yok agrın sızın fazla olmaz zaten uyuytuyorlar kıstın varsa temızlıyorlar tuplerın kapalıysa acmayı denıyorlar rahımde yapısıklık varsaacıyorlar ama en onemlısı hıç zor bır amelyat degıl cnm bence hıç korma bana guven...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?