Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

cnm ne olur uzulme ben umut tup bebekte yaptırmıştım cıdere uye olmustumm toplam 4500tl tuttu cnm bence orda denesen n olur uzme kendını

bende yarın tekrat test yaptırıcam inş 100 ustunde çıkar ne kadar cok stres ya beklemek ne kadar da zor bana dua edın kızlar

kızlar hayırlı cumalar.ben bugün keselerimi gördüm.ikizler.10 gün sonrada kalp atımlarını görürüz inşallah.Rabbim inşallah hepimize kucağımıza almayı nasip eder.

bende yarın tekrat test yaptırıcam inş 100 ustunde çıkar ne kadar cok stres ya beklemek ne kadar da zor bana dua edın kızlar

Sorma canım yüreğim ağzımda benimde. Şimdi test tekrarı için hastaneye gidiyorum. Bana dua edin. :Saruboceq:

kızlar hayırlı cumalar.ben bugün keselerimi gördüm.ikizler.10 gün sonrada kalp atımlarını görürüz inşallah.Rabbim inşallah hepimize kucağımıza almayı nasip eder.

Canım yaaaa çok sevindim. Maşallah listemizde çoğul gebe olan arkadaşların sayısı arttı. Allah olamaya arkadaşlara da nasip etsin. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın canım :lepi:

canım hadi hayırlı olsun gözün aydın alkisalkisalkis hihoyyyt
sağlıklı olur inşallah ikiside bir batında iki evladı alırsın kucağına....

Canım yaaaa çok sevindim. Maşallah listemizde çoğul gebe olan arkadaşların sayısı arttı. Allah olamaya arkadaşlara da nasip etsin. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın canım :lepi:

amin sağol canım.inşallah değerin yükselmiştir .Rabbim bizede bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah.

tanyeli maşallah inş Rabbim yüzünüzü güldürür nzymhan cnm benim bende çok para harcadım ekstra aşılamalar falan napalım inş bizimde yüzümüz gülecek buda bizim imtihanımız kayracım bebişler nasıl ben beklemedeyim bakalım

amin canım.bugün 8 haftasında olan arkadaşla dr gittik.7 haftada bebek kalp sesi duyulmamış 8 haftada duyuldu.için rahat olsun.

korkma hiramım ikiside boş kese olamaz ya. dedimya benimkin biride duyulmadı ilk etapta. hala yaşayacağından şüpheliler 2 hafta sonra yine çağırdılar. bakılan ultrasonda önemliymiş bu konuda. eski tip olanlarda duyulmazmış. şu dört boyutlumuymuş neymiş onlarda daha iyi görünürmüş.

:teytey::teytey::teytey:kızlaaaaaaaaaar müjdeeeeeeeeeeeeee amandanın değeri 230,5 olmuş...:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Son düzenleme:
cnm bi taneesi yok olmuş zaten biride daha belli değil napayım hayırlısı olsun

sabırlı ol. benim ilk tedavimde doktora gittim ikiz dedi. 7. haftada istanbula çağırdılar. gittim doktor dediki doğru söyle merak edip baktırdınmı. evet dedim baktırdım. dediki söyle kaç tane var. dedim iki kese var. yok dedi 3 kese var ama 4 bebek var şaşırdım. hakikaten öyleymiş. 3 tanesini teker teker kaybettim. en son kızım kaldı.

:teytey::teytey::teytey:kızlaaaaaaaaaar müjdeeeeeeeeeeeeee amandanın değeri 230,5 olmuş...:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

yaaa maaşallah barekallah..............hadi hayırlısıyla güzel gelişiyo.......o zaman halaya devam:teytey::teytey::teytey::teytey:

sagol canım..peki nerde yaptırırsan yaptır aynı sonuçlar çıkıyor degil mi????
şunun için diyorum........bana 1 sene önce yaptırdigimiz genetik test için ''' bunlara biz çok önceden bakıyoduk...çok eski teknolojiyle yapılmış falan demişlerdide..''''..şimdi burda yaptırıp sonra memorıale yada başka bir tüp bebk merkezine gidince yine öyle bişi demesinle bana....

Amanndanin sonucu iyi cikmis masallaahhh, hadi hayilisii..

Hiram canim bence uzulme,daha cok yeni insallah gozukecektir canim.. Dua et bol bol..

Kayraa sen nasil oldun iyilestinmi iyice..??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…