üniversite hastanesinden şaşma. bir prof. a git en fazla 120 tl alır. işlemide kndi yapsın.sagol canım..peki nerde yaptırırsan yaptır aynı sonuçlar çıkıyor degil mi????
şunun için diyorum........bana 1 sene önce yaptırdigimiz genetik test için ''' bunlara biz çok önceden bakıyoduk...çok eski teknolojiyle yapılmış falan demişlerdide..''''..şimdi burda yaptırıp sonra memorıale yada başka bir tüp bebk merkezine gidince yine öyle bişi demesinle bana....
Amanndanin sonucu iyi cikmis masallaahhh, hadi hayilisii..
Hiram canim bence uzulme,daha cok yeni insallah gozukecektir canim.. Dua et bol bol..
Kayraa sen nasil oldun iyilestinmi iyice..??
sagol canım..peki nerde yaptırırsan yaptır aynı sonuçlar çıkıyor degil mi????
şunun için diyorum........bana 1 sene önce yaptırdigimiz genetik test için ''' bunlara biz çok önceden bakıyoduk...çok eski teknolojiyle yapılmış falan demişlerdide..''''..şimdi burda yaptırıp sonra memorıale yada başka bir tüp bebk merkezine gidince yine öyle bişi demesinle bana....
hoşgeldin canım aramıza.inşallah hayırlı sonuçlar alırsın.bende iki yumurtalık var 6 yumurta oluşmuştu.önemli kapasitesi.arkadaşlar kaç saatdir sizi okuyorum,keşke bende daha önce görseydim sizleri,neyseki geç degil hemen hemen olmasada aynı dönemlerde tedavi görüyormuşuz,ben tedavimi bursada sürdürüyorum.bende pko var 5yıllık evliyim.eşim normal.biriki denemeden sonra tüp bebege karar verdik.ilk denememiz.benim 25 yumurtam oluştu.yalnız burda sag yumurtalıgımın olmadıgını ögrendim.oysaki okadar dr gitdim kimse farketmedi burdaki dr farketdi.şaşırdımmm.ama dediki sol yumurtalık iki yumurtalıga bedelmiş.neyse 25 yumurtanın 11döllendi.7si 1.kalite 4de arkadan glenmişmi neymiş.3gün transfer oldu.3 yumurta kondu 1.kaliteymiş biri 8 bölünmüş digerler 4 e yapışmış mı neymiş anlamadım sadace sordum kötümü diye biyolog yok dedi çok iyi dedi.SİZ ÇOK BİLGİLİ OLDUGUNUZ İÇİN AYRINTILI YAZIYORUM.şimdi 8 agustosta testimi yaptırcam heyecanlıyım bugün 5 günüm trasferi saymazsak tabi SİZDEN DÜŞÜNCELERİNİZİ BEKLİYORUM ŞU BEKLEME GÜNLERİMDE BANADA IŞIK OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM...ALLAH HERKESİN DUALARINI KABUL ETSİN...
Kızlar günaydın, nasılsınız bakalım?
Momiciğim inşallah anneciğin biran önce sağlığına kavuşur.
Sırmacığım sen yemene bak, herşey yolunda gidecek ve kontrolden çok mutlu döneceksin inşallah.
Nzmyhn, sen ne zaman yaptırmayı düşünüyorsun operasyonu? Hemen yaptıracak mısın adetin bitince (adet sonrası yapılıyormuş çünkü) yoksa biraz ara mı vereceksin?
Kayracığım sen nasıl oldun kızancıklar nasıl?
İlayda senden de güzel haberler bekliyoruz ne zaman yaptırıcaksın testi tekrar?
Canlarım bende bugün öğleden sonra test tekrarı için gideceğim. Hastaneden size mail atmaya çalışacağım ama atamazsam eğer pazartesi görüşürüz inşallah hayırlı haberlerle, benim için dua edin çok endişeliyim ya artmazsa değerim ya yine geçen sefer ki gibi kaybedersem bebeğimi diye....
arkadaşlar kaç saatdir sizi okuyorum,keşke bende daha önce görseydim sizleri,neyseki geç degil hemen hemen olmasada aynı dönemlerde tedavi görüyormuşuz,ben tedavimi bursada sürdürüyorum.bende pko var 5yıllık evliyim.eşim normal.biriki denemeden sonra tüp bebege karar verdik.ilk denememiz.benim 25 yumurtam oluştu.yalnız burda sag yumurtalıgımın olmadıgını ögrendim.oysaki okadar dr gitdim kimse farketmedi burdaki dr farketdi.şaşırdımmm.ama dediki sol yumurtalık iki yumurtalıga bedelmiş.neyse 25 yumurtanın 11döllendi.7si 1.kalite 4de arkadan glenmişmi neymiş.3gün transfer oldu.3 yumurta kondu 1.kaliteymiş biri 8 bölünmüş digerler 4 e yapışmış mı neymiş anlamadım sadace sordum kötümü diye biyolog yok dedi çok iyi dedi.SİZ ÇOK BİLGİLİ OLDUGUNUZ İÇİN AYRINTILI YAZIYORUM.şimdi 8 agustosta testimi yaptırcam heyecanlıyım bugün 5 günüm trasferi saymazsak tabi SİZDEN DÜŞÜNCELERİNİZİ BEKLİYORUM ŞU BEKLEME GÜNLERİMDE BANADA IŞIK OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM...ALLAH HERKESİN DUALARINI KABUL ETSİN...
çok sagolun arkadaşlar.annemlerdeyim zaten öyle takılıyorum burda zamanımı bekliyorum.beklemek zor sürekli kendini dinliyosun.şu an kendimi normal hissediyorum.sizleri okuyunca ümitlendim biraz.
inş kayracım artık bulantıdan 2 kilo verdim doktorumda öle söledi bol dua et dedi gerisini ancak Allah bilir tıp buraya kadar sonuçta
canım hoşgeldin......ne güzel taze anniş olarak gelmişsin......test gününü sabırsızlıkla bekliycez.....yumurta sayın güzelmiş maaşallah...3 tanede transfer etmişler.....yaşın kaç??? ......ama diger embriyolarını dondurmadılar mı?????
sen şimdi sadece tevekkül et....Allah ne dilerse öyle olur.......ama gerinme uzanma fazla egilme....haa bide kabız olma canım.....annenlere selam....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?