tepkim ne olmalı ?.

Durma üzerinde belli ki çağıracak vakti ya da imkanı yok, kendini mahçup hissediyor
Kötü niyet arama bence
Ne kadınlar var; kocası izin vermez, kayınvalidesi karışır, mutfağında ikramlığı yoktur olur da olur yani, o yüzden öyle dedim, vardır bir sebebi durma üzerinde

bence çağırmıyorsa, kayınvalidesinin de evde olduğu bir gün, "müsaitmisiniz size gelicez" de, ne var bunda.. bakalım kendisi ne hazırlayacak
yok canım yaa inan hiç bana göre değil cunki ben hep davet ettim simdiye kadar..o konularda hassasım sıraya karsımdakinin geliş şekline dikkat ederim..ama bugun telefonda dedim diceğimi "kayınvalidene tuh cok sade geldi masam " dedim "ayıp oldu" dedim..oda "yaa öylemi dedi duymadım o gun..olurmu öyle sey hersey guzeldi" dedi..bende yok yok sadeydi dedim mahsus..

canım zaten o kısmını bildiğim için anlayamıyorumya..koca agzına bakıo kayınvalidesinin elinin üstünde gelini..durumda iyi..

arayıp sormayın bir daha. mesaj attığından gecikmeli ve kısa cevaplar verin :) ona müstehak. çağırmak zorunda değil ama ne o öyle mahcubum mahçubum. gelin gelin... ama tık yok.

ha bak belki kadının durumu çok yoktur, çeşitli ikramlıklar hazırlamak istiyordur, bu da sorun oluyordur, kayınvalidesi belkide o yüzden gelinine mesaj vermek için bak ne güzel sade hazırlamış demişte olabilir.... insanoğlu işte iyi niyetliyken kendini laf çarpan olarakda istemeden göstermiş olabilir

yok be canım iyi durumda kız..hem bana diyorki önce gel bigün..sonrada diyoki surda yeni bi cafe acılmış super orayada gidebiliriz..

benimde öyle bir arkadaşım var sadece lafta gelin gelin
iyi de ben mi diyecem sana geliyorum ara davet et öyle değil mi?
bende gel deyince hemen gelip davet etmeye gelince lafta konuşan insanlara sinir oluyorum
mesafeli olun bence aslında arkadaşlar arasında böyle olmaz ama kullanılmakta hoş değil

aacıkcası cagirmadığı gibi "yok soyle utanıyorum yok boyle mahcubum" diyip gelin gelin diyip sonra fıs olması gıcık eden.yaa bari sus

Böyle insanlar çok maalesef illa gel diye tuttururlar ama iş başa düşünce kıvırırlar,çok fazla samimi olmamak gerek çünkü bu tavırları davranışları böyle sürüp gider.

mecburmusun böyle biriyle arkadaşlık yapmaya?sil at gitsin..

Böyle insanlar çok maalesef illa gel diye tuttururlar ama iş başa düşünce kıvırırlar,çok fazla samimi olmamak gerek çünkü bu tavırları davranışları böyle sürüp gider.
acıkcası tuhaf geliyo yani ben dalga gecer gibi ayyy mahcubum ayy cok uzuldum ama en yakın zamanda gelin hatta bu hafta bigun cagiricam bile diyip fos davranamam bi karakter olur azcık insanda yaa..cagirmıcaksan sus ozaman..

cnm aynısını ben yaşadım. Artık kendimce o insanla mümkün olduğunca az görüşüyorum. İnsanların çağırmaması değilde sürekli çağıracağım ay hiç gelmiyorsunuz ne olur gelin deyip sonra sus pus olması benmde çok sinirime dokunuyor. Ya bir güler yüzdür önemli olan gerisi boş . Sanki ben karşımdakinden şatafatlı şeyler bekliyorum belki benm kadar rahat değil belki durumu yok vs. vs. o zaman bana 5 defa geliyorsan sende 1 defa çağırırsın ayıp arkadaşının yaptığı. Ben bu duruma karşındakini sömürmek diyorum. Sadece insanların ihtiyaçları olduğunda aramaları, gelmeleri karşısındaki insanı aptal (afedersiniz) yerine koymalarına tahammül edemiyorum.
Ben olsam senin yerinde bir daha ne çağırırım evime ne de eskisi gibi görüşürüm. (Ben öyle yaptım)

Ayrıca kayınvalidesine takma kafanı sen elinden geleni yapmışsın o yaşlı olduğu için patavatsız davranmış boşver. Kim bilir bizler yaşlandığımızda nasıl olacağız.

mecburmusun böyle biriyle arkadaşlık yapmaya?sil at gitsin..
tabiki mecbur diğlim bugunde aradım lafımı dedim diyeceğimi kayınvalidesiin bana dediği lafıda..yok bi cafe acılmışmışta oraya gitcekmişmişimde ..eger su gun gidelim diye arasa gitmicem..siliyorum artık boyle arkadas olacana olmasın..

sen hatalı davranıyorsun. O ne zaman gelin derse sen "kibarca ret ediyorsun, siz gelin falan" ara ve "özledim bu ctsi size kahvaltıya geliyoruz" de bu kadar da basit.

40li yaslarda canım kayınvalidesi..ayrıca o gun baska lafda soktu arada hatırlamıyorum bile bikaçını..

40li yaslarda canım..ayrıca o gun baska şafda soktu arada hatırlamıyorum bile bikaçını..

tatlım madem kayınvalidesinden de haz etmedin arkadaşında çok samimi değil hiç kafanı yorma görüşme olsun bitsin. Görüşsen tekrar aynı şeyler olacak belkide. Ne gerek var ki beynini bunlarla meşgul etmeye. Onlar düşünüp üzülsün.

sen hatalı davranıyorsun. O ne zaman gelin derse sen "kibarca ret ediyorsun, siz gelin falan" ara ve "özledim bu ctsi size kahvaltıya geliyoruz" de bu kadar da basit.
en son döndünüzmü dediğinde "döndük" dedim..ozaman en yakın zamanda esinle kahvaltıya cagırıcam insallah dediğindede bukez kibarlığı atıp "tamam geliriz" de dedim..yok canım yok ben kendimde bi hata göremiyorum bu konuda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…