- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
acıkcası tuhaf geliyo yani ben dalga gecer gibi ayyy mahcubum ayy cok uzuldum ama en yakın zamanda gelin hatta bu hafta bigun cagiricam bile diyip fos davranamam bi karakter olur azcık insanda yaa..cagirmıcaksan sus ozaman..
o biraz uyanık burası kesin. sen de biraz ince fikirli. yani bu tür şeyleri mesele yapmak istemeyen ama ister istemez kullanıldığını düşünen biri.en son döndünüzmü dediğinde "döndük" dedim..ozaman en yakın zamanda esinle kahvaltıya cagırıcam insallah dediğindede bukez kibarlığı atıp "tamam geliriz" de dedim..yok canım yok ben kendimde bi hata göremiyorum bu konuda..
faturayı sana ödetecek belkide..tabiki mecbur diğlim bugunde aradım lafımı dedim diyeceğimi kayınvalidesiin bana dediği lafıda..yok bi cafe acılmışmışta oraya gitcekmişmişimde ..eger su gun gidelim diye arasa gitmicem..siliyorum artık boyle arkadas olacana olmasın..
evet canım kesinlikle itici gözümde artık..ve siliyorum arkadas diyemicem artık ona..Aynen çağırmayacaksan ne yaygara yapıyorsun,amaç ne iyi görünme çabasıysa tam tersi itici oluyor sözünde durmayan insan tipi.
Kimsenin ondan bir beklenti içinde olduğunu sanmıyorum beklentiyi kendileri hazırlıyorlar benim başımda geldi böyle şeyler en son ramazanda.
o biraz sıkar..cunki ben onu artık ne evime cagırırım nede beni evine alamayan biriyle gidip kıytırk bi cafede cay içerim..faturayı sana ödetecek belkide..
uzak durmaya karar verdim su son telefon görüşmesinden sonra..gercekten normal değil..ve bundan sonra olurda gelin bigun derse ozaman ta burdan ucarım ona...
onu bu vakitten sonra ne ararım ne görüşürüm..bana tutup dışarı çıkalım vırt zırt derse bi bahane bulup gitmicem cok biliyosa kayınvalidesi sade masayı, gelini dötünü sıksında evinde agırlasın iki aydır mahcup haalaaa..
ara bu akşam sana geliyorum desene bi ne diycek
ya dediğimi yapsana sen görüşmemek için fırsat bulacaksın belki..eğer ık mık ederse dök eteğindeki taşları kapat telefonu birdahada görüşme..böyle yaparsan tavşan dağa küsmüş olayına döner bak demedi demeonu bu vakitten sonra ne ararım ne görüşürüm..bana tutup dışarı çıkalım vırt zırt derse bi bahane bulup gitmicem cok biliyosa kayınvalidesi sade masayı, gelini dötünü sıksında evinde agırlasın iki aydır mahcup haalaaa..
eğer bidaha yaa görüşemiyoruz derse senin sayende dicem anlar o...ama ben bu vakitten sonra aramamda görüşmemde..ya dediğimi yapsana sen görüşmemek için fırsat bulacaksın belki..eğer ık mık ederse dök eteğindeki taşları kapat telefonu birdahada görüşme..böyle yaparsan tavşan dağa küsmüş olayına döner bak demedi deme
Ben sadece cok cok samimi olduklarimla ozel hayatimda gorusurum. Hele ev ortami hrle hele esli ise cok yakin olmam gerek. Orta duzeydekilerle boyle islere girmem. Gereksiz.selam arkadaslar..orta düzeyde samimiyetim olan bir arkadasımla alakalı konu..bu arkadasım yaklasık 20,25 dakikalık bir mesafede oturmakta..daha önce evlerimiz birbirine cok yakındı ama o hamileydi evde duramıyordu vs vs bi samimiyet oluşmamıştı tam..sonra bi avm de karsılasmamıın ardından ben onu kahvaltıya cagırdım sonra aradan baya bi sonra bu beni cagirdı sonra esler tanıstı neyse..ramazanda ben bunları bir akşam iftara cagırdım bununda kayınvalidesi gelmiş onuda getirdi..kadın çok konuşan antipatik bi bayan..masamda zeytinyağlım salatam böreğim varken yemeğimde guzeldi ona bile laf soktu bak begonya neguzel sade masa hazırlamış ne gerek var cesit cesite diyerek.neyse bunlar gittiler..herneyse bu arkadasım iftar listemde ilk siz varsınız vs gibi laflar diyerek ramazanın sonuna kadar bizi cagirmadı..bizde memlekete gidicektik bayramda..en son hafta nezaman gidiyosunuz çok mahcubum sizi cagiricam dedi bende bosver hiç zahmet etme vs dedim olurmu ya vs vs diyip gene cagirmadı sonra yok soyle mahcubum yok soyle uzuldum boyle utandım ama ramazan sonrası esinle kahvaltıya bekliyorum dedi tatil boyuncada döndünüzmü diye msj atıp durdu..döndükten sonra yine bi cuma msj attı nasılsın vs..döndünüzmü dedi döndük dedim..ozaman en yakın zamanda kahvaltıya gelin dedi..neyse aradan 3 hafta gecti ben bugun çok merak edip aradım napıyo diye..misafirleri varmış gitmişler vs vs..temizlik yapıyomuş cart curt..bana yaa bi gün kahvaltıya gel dedi.bende bosver siz gelin bize dedim..yada bak bigun dısarda buluşalım vs dedi.olur dedim öylesine ama uyuz oldum siz olsanız böyle ikide bir hem mahcubum utanıyorum diyip duran hemde dalga gecer gibi davranan bi insanı silermiydiniz yada davranış tutumunuz ne olurdu
sizin yokmudur evinize gelir siz gidersiniz ama aşırı aşırı samimide değilsinizdir yani dost diyebilecek kadarda değildir....Ben sadece cok cok samimi olduklarimla ozel hayatimda gorusurum. Hele ev ortami hrle hele esli ise cok yakin olmam gerek. Orta duzeydekilerle boyle islere girmem. Gereksiz.
ozaman ben art niyetliyim bu durumdaıkı ay uzun bır zaman deıl denk gelmemıstır olabılır art nıyet sezmedım
ozaman ben art niyetliyim bu durumdadoğru karsıdaki her lafı bası ayyyy bize gelin diyip fos davranınca iyi niyetli düşünemiyosun..
Var aslinda. Mesela esimin samimi arkadasi var ben karisina olmuyorum. Hos insanlar ama frekans tutmuyor falan. Zaten benim esim o kadar dolu ki biz annesine bile ayda bir gidiyoruz, evin ihtiyaclari bile gorulemiyor bizde. O yuzden ark falan isi zor. Bizim ancak hasta gormesi,bassagligi,goz aydibi gibi seyler cogunlukla.sizin yokmudur evinize gelir siz gidersiniz ama aşırı aşırı samimide değilsinizdir yani dost diyebilecek kadarda değildir....
vallahı ben o art nıyetlı degıl dedım sıze art nıyetlı demısmıyım ? ben yorumumu okudum goremedım..ama sızınle ılgılıde bır yorum yapayım ozaman fevrısınız sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?