- 28 Kasım 2010
- 42.566
- 141.384
- 798
- Konu Sahibi elifff_____
-
Ruh ikizi bence lorena ve esivalla kk ya kalsa o adam lorenayla evlenmezdi de ama evlendi bence ikiside aynı hamurla yoğrulmuş..
baksana adam arıyıp söyliyim demiş kıza.. bir daha kimbilir ne zaman karşılaşacaklar belki 1 sene sonra teee 1 sene sonrasının planını yapmışlar karı koca oturup..
herkes neden dalga geçiyo anlamış değilimbilmediğim şeyler mi var
Bu arada cidden merak ettim eşini he yakışıklı demek ki bu kadar kıskanıyon
Ruh ikizi bence lorena ve esi
Neyse ki baskalariyla evlenmemisler
Allah bir yastikta kocatsin insallaaaah
yok yok konularına bakmak şart olduneler kaçırmışsınben her sabah açıyorum KK'yı bakıyorum ki Elif konu açmış mı neşem yerine geliyo valla
Bu mevsimde ten teması bile yokturElif hani sen her ten temasından kötü anlamlar çıkarıyosun ya. İnsanlar böyle değil ama. O kadın bunu kötü niyetle yapmadı yani. Arkadaşça yakınlık göstermek istedi. Herkesin seninle aynı kafada olmadığını kabul etmen lazım. Başka insanları olduğu gibi kabul etmen lazım. tamam sen erkeklere dokunma eşin kadınlara dokunmasın. Ama biri eşine dokundu mu da bu kabalığı yapma..
yahu bu bayan bir öğrenci eşine silgi vermiş orda tensel bir temas olmuş diye boşanma davası açmaya kalmıştı buna mı inanmıyorsun
hiçbişey yapma eşinede söylemesen olurduMerhaba herkese
dün iş için eşimle beraber bi kuruma gittik orada eşimin eski dönem arkadaşı olan bi kızla karşılaştık orada çalışıyomuş
Daha öncede görmüştüm o kızı ama yıllar önce neyse işte biz Eşimin arkadaşı var orada onun odasına gittik kız da geldi oturdu nbr diyo eşime işte konuştu havadan sudan bana da çok sıcak davrandı ben soğuk davranmama rağmen.
Kalktık biz bizimle dışarı kadar geldi yolcu etti.
Ve merdivenlerden inerken eşimin sırtına dokundu sıvazlamak gibi bişey yani ben tabi orda zor hakim oldum kendime sonra ne yaptık nasıl geldik hayırlamıyorum bile çünkü bi şok yaşadım.
Öncelikle şunu söyliyim herkesin görüşü farklıdır ben eşimin bayan arkadaşı olmasını kabul etmem oda bilir ve yoktur.
Bu kızla da görüşmediğini biliyorum eminim ne numarası var ne bişey bizim düğüne filanda çağırmadı zaten eşim.
Peki kız nerden buldu bu cesareti?
Benimde aynı dönemden tanıdığım insanlar var görsem bende slm veririm ama sırtına dokunmak ne?
Akşam evde konuştuk kavga çıkarmadım çünkü eşim biliyo artık gözümden anlıyo herşeyi,yarın gidelim dedi söyliyim rahatsız olduğunu oda hareketlerine dikkat etsin, bende onunla muhattap olma tekrar ya ben söyliyim yada orda yanına gittiğimiz arkadaşına söyletelim dedim
Siz olsanız ne yapardınız peki ben bunu çokmerak ediyorum
bence kızın yanına git, saçını eline dola,eşek sudan gelene kadar ......Merhaba herkese
dün iş için eşimle beraber bi kuruma gittik orada eşimin eski dönem arkadaşı olan bi kızla karşılaştık orada çalışıyomuş
Daha öncede görmüştüm o kızı ama yıllar önce neyse işte biz Eşimin arkadaşı var orada onun odasına gittik kız da geldi oturdu nbr diyo eşime işte konuştu havadan sudan bana da çok sıcak davrandı ben soğuk davranmama rağmen.
Kalktık biz bizimle dışarı kadar geldi yolcu etti.
Ve merdivenlerden inerken eşimin sırtına dokundu sıvazlamak gibi bişey yani ben tabi orda zor hakim oldum kendime sonra ne yaptık nasıl geldik hayırlamıyorum bile çünkü bi şok yaşadım.
Öncelikle şunu söyliyim herkesin görüşü farklıdır ben eşimin bayan arkadaşı olmasını kabul etmem oda bilir ve yoktur.
Bu kızla da görüşmediğini biliyorum eminim ne numarası var ne bişey bizim düğüne filanda çağırmadı zaten eşim.
Peki kız nerden buldu bu cesareti?
Benimde aynı dönemden tanıdığım insanlar var görsem bende slm veririm ama sırtına dokunmak ne?
Akşam evde konuştuk kavga çıkarmadım çünkü eşim biliyo artık gözümden anlıyo herşeyi,yarın gidelim dedi söyliyim rahatsız olduğunu oda hareketlerine dikkat etsin, bende onunla muhattap olma tekrar ya ben söyliyim yada orda yanına gittiğimiz arkadaşına söyletelim dedim
Siz olsanız ne yapardınız peki ben bunu çokmerak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?