- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.401
- 298
- Konu Sahibi elifff_____
-
Hadi artık Elifi geçtim belli sorunları var, belli buldumcuk olmuş, belli kimseden ilgi görmemiş kocası az ilgi gösterince adamı hop kafese tıkarım ben istediğimi yaptırırım demiş, belli hiç erkek arkadaşı olmamış, belli bir erkekle oturup dostça sohbet etmemiş, belli kuzenlerle kardeşçe oturup oyunlar oynamamış, ezilmiş büzülmüş neyse de ya bu kocası ne ayak??
Öfff kazeni kafalamak da zor asııık bir surat ne desek dovecek o daHayır kazene söylicem bulsun şu kızı da kocasını da kocasına iki mesaj atsam boşar zaten. Hepten kurtuluruz
belli beni aşar bu konuderin konu bu bacım iki kelam etmekle olacak gibi değil:))
Hayır kazene söylicem bulsun şu kızı da kocasını da kocasına iki mesaj atsam boşar zaten. Hepten kurtuluruz
bana da çok sıcak davrandı ben soğuk davranmama rağmen.
merdivenlerden inerken eşimin sırtına dokundu sıvazlamak gibi bişey yani ben tabi orda zor hakim oldum kendime sonra ne yaptık nasıl geldik hayırlamıyorum bile çünkü bi şok yaşadım.
ben eşimin bayan arkadaşı olmasını kabul etmem
yarın gidelim dedi söyliyim rahatsız olduğunu oda hareketlerine dikkat etsin, bende onunla muhattap olma tekrar ya ben söyliyim yada orda yanına gittiğimiz arkadaşına söyletelim dedim
En büyük cahil sensin tatlım. Tatlım dedim sana dedim kocana değil ha hemen adama yüklenmeTek yaptığın şey burda baxı konularla eğlenmek dalga geçmek değil mi bu kadar boş bi insansın işte cahillerle tartışmam ben
Konularınızın genelini biliyorum.
Bana görede sizin evliliğiniz çok sürmez.
Actigi konular hep nedense esine asilan kadinlar.yok kuzen yok elti o bu ogrenci arkadas herkes esiyle ilgileniyo sanki.çok rahatsız olduysanız tepkinizi o zaman verecektiniz.
Adamda peygamber sabrı var katlanıyor buna
Actigi konular hep nedense esine asilan kadinlar.yok kuzen yok elti o bu ogrenci arkadas herkes esiyle ilgileniyo sanki.
Yanlis hatirlamiyosam niye eltimle o kadar uzun konusuyo diye bile konusu var.
HahaHadi artık Elifi geçtim belli sorunları var, belli buldumcuk olmuş, belli kimseden ilgi görmemiş kocası az ilgi gösterince adamı hop kafese tıkarım ben istediğimi yaptırırım demiş, belli hiç erkek arkadaşı olmamış, belli bir erkekle oturup dostça sohbet etmemiş, belli kuzenlerle kardeşçe oturup oyunlar oynamamış, ezilmiş büzülmüş neyse de ya bu kocası ne ayak??
Daha evlenmeden cok konu acmisti kiskanclikla ilgili evlendi hala ayni.adamda belikki rahatsiz degil bu durumdanvalla kk ya kalsa o adam lorenayla evlenmezdi de ama evlendi bence ikiside aynı hamurla yoğrulmuş..
baksana adam arıyıp söyliyim demiş kıza.. bir daha kimbilir ne zaman karşılaşacaklar belki 1 sene sonra teee 1 sene sonrasının planını yapmışlar karı koca oturup..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?