Terbiyesiz Vezne...

nerbeyza

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2017
25
16
3
30
Kızlar meraba aranıza yeni katıldım.Canımı sıkan bir olayı danışacaktım size dogru yere mi açtım onu da bilmiyorum ama neyse.Hacettepe üniversitesinde çenem icin tedavi görüyorum ameliyat olaçağım neyse bugün gittik doktorum mr istedi alt kata indik sekreterlik vezneye gönderdi eşimle beraber elimizde 2 kağıtla vezneye geçtik o arada eşim dedi ki önce hizmet görüluyor sonra ücret alıyorlar ,bende ;oyle birşey hatırlamıyorum bi baksınlar belki para gözüküyordur simdi dedim. Adam da yok para falan sistemde gozükmüyor benim işim sadece para almak dedi. Hani birşey sormamıza müsade etmeden bizde ilerledik sonra koridoru geçmeden bir sürü hasta var bu arada bekleyen arkamızdan "ellerinde kağıt birsey bildikleri yok dolaşıyorlar "dedi ama kızlar inanin ki şok olduk çünkü adam zaten birsey sormamıza musade etmedi biz böyle donup kaldık eşime dedim git bunun cevabınıi ver bende dondum dedim böyle bir muamele daha once görmedik bende hemşireyim insanlari boyle azarlayıp arkasından laf yapmıyoruz falan eşimde dedi ki abi sana sorduk sadece para gözükmüyor dedin. oda dedi ki "baßka birsey soramasınız kocaman yazmışıź danışman değil diye" simdi kizlar size soruyorum bu adamı nereye şikayet edebilirim hacettepe üniversitesini aradim santral bir yere bağlıyor sonra kapanıyor inanin üstüne düşmezdim ama haketmedik arkamizdan oyle konusamaz yani isterse on defa dolanalim ayni yeri onlara birşey sormadık sonuçta ilk defa indik kapilara baka baka gidiyorduk nolur fikir verin

Bimere yazabilirsin sadece. Hastaneye sikayet de etsen cok da ilgileneceklerini sanmiyorum dogrusu. Esin kavga etmemis sukur, benim babam olsa adami doverdi. Veznede oturunca kendini bir sey sanmis ukela, koyden kentten insanngidiyor oraya. Size boyle dediyse o garibanlarin arkasindan neler diyodur kim bilir. Gecmis olsun

Boyle olaylarda cevabi aninda yapistirmak lazim. Sikayet etsen ne diye edilir ki hakaret yok saldirganlik yok. Arkadan soylenmis bir cumle. Kimseye anlatamazsin.

Dedim ki bende hemşireyim biz hastanede insanlara boyle muamele etmiyoruz ki edilmemesi normal zaten hani bilmeyen cahil insanlarda degiliz o ara biz ne gordu neye niye laf etti hic anlamadık ve cok kötü oldum zaten birşey sormadik insanlik hali soradabilirdik arkamizdan o kadar insanin icinde haksiz yere laf etmesi yanina kalsin istemiyorum biz bi sekulde verdik cevabini ama bizden sonra kimseye boyle davranamasin istiyorum

Bu şahıs ne iş yaparsa yapsın karakteri bozuk olduğundan aynı şeyi hep yapar

Hacettepe universite hastanesi ozel oldugu icin bimer birsey yapmaz diye düsunmustum

Ah bu bişey olmayıp da kendini fasülye sanan insanlar. Yanlış anlaşılmasın mesleği için değil karakteri için yorum yapıyorum. Kimseye yardımı dokunmayacak bir insan işte. Ben sizin yerinizde olsam hastaneye giderim. Danışman ile konusurum ve ....kişiden şikayetciyim beni yönlendirin derdim. Bizim hastanede böyle oluyordu, başhekime bile çıkanını gördük biz. O korku onlara yetiyor zaten. Hey Allahım ya yaz ayları zaten insanı çıldırtıyor bu hastane çalışanları.

Aynen inanın cok üzüldüm biz hastanede nazlarıyla oynuyoruz resmen bunlar bir halt bile degil ama egolari tavan

Hastaneye düşmeye gör. İnsanlar canıyla mı uğraşsın, ellerine tutuşturulan kağıtlarla, ordan oraya dolaşma ile mi uğraşsın. Üstüne bi de, resmen insan azarlayan çalışanlarla muhattap olmak zorunda kalınıyor. Boş boş, dalga mı geçiyorsun sen benimle der gibi bakıyorlar insanların suratına. Ağızlarından kelimeler para ile çıkıyor sanki. Terbiyesizler. Halden anlayın biraz. Hepsi böyle değil elbet..işini hakkı ile yapanlara helal olsun.

Cavap verseydiniz o an
Valla herkes alakasız onca soru soruyor ki orda çalışanda yoruluyor biraz anlayış gösterin bence ..
Şikayet etseniz de ortada hakaret saldırı olmadığı sürece adamın başı ağrımaz..

O an cevap verip rahatlayacaktin şimdi şikayet etsen bile hakaret olmadığı için sonuç alamazsin,hoş hakarette olsa bazen sümen altı edilebiliyor üniversite hastaneleri eğitim hastaneleri ne yazık ki kim kime dum duma

Ellerinde kağıt birşey bildikleri yok..Demiş ya..usulca gideceksin yanına

Birincisi..Zaten bilsek gelip sana sormazdık..
ikincisi..Seni burda görevli olarak görünce adam zannettik soru sorduk adamlığınıda gördük
son olarakta..Ben hastayım sağlığım bozuk diye üzülüyordum..ama elhamdülillah çok şükür sağlığım bozuk..
Ya bazıları gibi karakterim bozuk olsa...de de..koy lafı 3 yıl kendine gelemez karaktersiz..

Cok haklisın sonradan pismanda oldum keske daha fazla sey soyleseydim diye ama elim ayağim tutmadı sinirden cünkü hiç beklemedğm söz ve hareketti soka ugradım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…