Terbiyesiz Vezne...

Terbiyesiz adam kendisinin başka bir kuruma işi düştüğünde çok mu biliyormuş acaba nereye gideceğini ne yapacağını, ben de kamu kurumunda çalışıyorum fakat başka bir kurumda işim olduğunda orada bir sürü kişiye soruyorum nereye gideceğim ne yapacağım diye, kimse gittiği yerde işler nasıl yapılıyor bilemez normal olan da budur... Böyle tipler yüzünden insanların kamu kurumlarına gidesi gelmiyor ve hep çalışanlara da önyargıyla bakılıyor maalesef insanlara yardımcı olmak için o kurumda çalışıyorsun bunun idrakinde değiller maalesef çoğunda bir suratsızlık bir baştan savma çabası çok yazık. Vatandaşa biraz güler yüz, biraz nezaket göstermek zor değil yani...Hastane yönetiminden sonuç alır mısınız bilmiyorum ama Bimer aklıma geldi şikayet edebileceğiniz kurum olarak.

Adam bos konusmus sizde bence cok abartmissiniz.Her meslegin boylesi var hemsireleri hic anlatmayalim sayfalar yetmez. Siz oylemisiniz muhtemelen degilsiniz. Kufur yok hakaret yok fiziksel hir hareket yok. Ne yazacaksiniz sikayet metnine soylendi mi diyeceksiniz. Bisey cikmaz bundan. Vatandaş tum kamu kurumlarinda karsilarina cikan her personeldeen herseyi ogrenmek istiyor pratik sekilde. Mesela bugun azar isittim belki 500 odali bir kurumda vatandasin gitmek istedigi odayi bilmiyorum diye. Vatandasin beklentisi buyuk. Not: memurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…