Kızlar meraba aranıza yeni katıldım.Canımı sıkan bir olayı danışacaktım size dogru yere mi açtım onu da bilmiyorum ama neyse.Hacettepe üniversitesinde çenem icin tedavi görüyorum ameliyat olaçağım neyse bugün gittik doktorum mr istedi alt kata indik sekreterlik vezneye gönderdi eşimle beraber elimizde 2 kağıtla vezneye geçtik o arada eşim dedi ki önce hizmet görüluyor sonra ücret alıyorlar ,bende ;oyle birşey hatırlamıyorum bi baksınlar belki para gözüküyordur simdi dedim. Adam da yok para falan sistemde gozükmüyor benim işim sadece para almak dedi. Hani birşey sormamıza müsade etmeden bizde ilerledik sonra koridoru geçmeden bir sürü hasta var bu arada bekleyen arkamızdan "ellerinde kağıt birsey bildikleri yok dolaşıyorlar "dedi ama kızlar inanin ki şok olduk çünkü adam zaten birsey sormamıza musade etmedi biz böyle donup kaldık eşime dedim git bunun cevabınıi ver bende dondum dedim böyle bir muamele daha once görmedik bende hemşireyim insanlari boyle azarlayıp arkasından laf yapmıyoruz falan eşimde dedi ki abi sana sorduk sadece para gözükmüyor dedin. oda dedi ki "baßka birsey soramasınız kocaman yazmışıź danışman değil diye" simdi kizlar size soruyorum bu adamı nereye şikayet edebilirim hacettepe üniversitesini aradim santral bir yere bağlıyor sonra kapanıyor inanin üstüne düşmezdim ama haketmedik arkamizdan oyle konusamaz yani isterse on defa dolanalim ayni yeri onlara birşey sormadık sonuçta ilk defa indik kapilara baka baka gidiyorduk nolur fikir verin