- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
- Konu Sahibi _cankizim_
-
Herhalde bu çocuk iktidarsız filan olur büyüyünce
Hayir anlamadik. Bir seyi bin kere tekrar edince mantikli hale gelmiyor. Ya da karsindakine bir seyi kabul ettirmenin yolu bin kere soylemek degildir. İseticek kadar dovmek ya da sirtinda sopa kirmak benim terbiye kitabimda yazmiyor. İsterseniz bir 10 kere daha soyleyin benim gozumde gene barbarca gene barbarca.
konu sahıbı yada baska bırı esımın 14 yasındaki yegenı 3 yasındakı kızımı taciz etti diye baslıkla konu acsa, baslıgı görünce gözlerinizolmazmıydı? konu sahıbı daha oncesınde de bu olayın yasandıgını ama konusup anlattıklarını soyleseydı ama ıyınede boyle bısey yasadıkalrını soyleseydi? yorumunuz nolurdu?
burdakı hanımların bır cogunun yazacagı siddet içerikli olurdu emın olun
bı arkadas coukların 2 bebege tecavuz ettıgı ıle ılgılı bır link atmıstı. gördum ama okuYAmadım baslıgı gormek bıle yettı.
demekki boyle seyler yasanabılıyor.
konu sahıbı yada baska bırı esımın 14 yasındaki yegenı 3 yasındakı kızımı taciz etti diye baslıkla konu acsa, baslıgı görünce gözlerinizolmazmıydı? konu sahıbı daha oncesınde de bu olayın yasandıgını ama konusup anlattıklarını soyleseydı ama ıyınede boyle bısey yasadıkalrını soyleseydi? yorumunuz nolurdu?
burdakı hanımların bır cogunun yazacagı siddet içerikli olurdu emın olun
bı arkadas coukların 2 bebege tecavuz ettıgı ıle ılgılı bır link atmıstı. gördum ama okuYAmadım baslıgı gormek bıle yettı.
demekki boyle seyler yasanabılıyor.
Burda bebeğe tecavüz edilmiş katledilmiş. Hala normal ortaokuldaki tacizden söz ediyorsunuz ama. Elmayla armudu aynı yere koymayın diyorum ben size.
Evet ortaokullardaki erkeklerde inanılmaz bir merak duygusu gelişiyor ve bu merak etraf tarafından baskılandıkça okullarda böyle saçma sapan şeyler yaşıyoruz. Kızların poposunu ellemeye çalışmak, eteğini açmak, sürtünmek gibi. Emin olun bu acı şeylere ben de şahit oldum. bu konuda gitmediğim öğretmen kalmamıştı benim (sınıftaki kızlaırn sözcüsüydüm her zaman derslerim ve öğretmenlerle aram iyi olduğu için) Hepsi uyarıp erkekleri gülüp geçtiler. En sonunda dilekçe yazıp müdüre verdim. Müdür bana babanı çağırıcaz okula derdin neymiş anlayalım dedi!??? Düşünsenize babamın haberi olmadan bu vakayı şikayet bile edemedim ben. Hayır vazgeçtim şikayet etmiyorum dedim. Neyse haksızlığa tahammülü olmayan bir insan olarak bu yaşadığım şeyden sonra bir dokun bin ah işit benden ayrıntıya girmiyim.
Şimdi ortaokuldaki arkadaşlarıma bakıyorum hepsi de gayet düzgün insanlar. İşinde gücünde kimi evlendi arada buluşuyoruz. Kızlarla oturup kalkmayı bilen insanlar. ama o zamanki hareketleri tamamen cinsel bilgisizlikten ve toplumun erkeği büyütüş tarzındandı. Kimse o oğlanlara kızlara nasıl davranması gerektiğini öğretip, cinsel meraklarını doyurucu bilgiler vermemişti. Aynen bu hikayedeki çocukları gibi.
Bu demek değil ki konu sahibinin yeğenleri eline bebeği geçirse tecavüz edecek. Ben konuyu tecavüze bağlamanıza üzüldüm sadece. Bu verdiğiniz örnek inanılmaz acı bir olay. Diyorum ki o çocuklar nasıl bir hayat görmüşlerse vicdan duygularını bile yitirmişler ya. İnsani duyguları kalmamış. Konu sahibinin yeğenleri haşarı olabilir, tabiri caizse şeytan gibi akıllı çocuklar olabilir ama sapık falan değiller. Terbiye ve dsiplin eksikliği var. Bu kadar ciddi oturup konuşulması gereken bir olayda bile oğlunu döven anneden hangi disiplini oturtmasını bekleyebiliriz ki zaten
anlamıyorum konuyu nasıl bu kadar saptırabılıyorsunuz...
ben cocuk dayakla terbıye edılır mı yazmısım????
benı annem evlenene kadar bır kere dövdü, o da aha oydu. bende ve kardesımde de bayagı da etkili oldu hani...
babasının attıgı o dayak da inşaAllah hep aklına gelir de bir daha öyle bır lafı kimse ıcın kullanmaz o cocuk!
mınıcık kuzenı ıcın bunu soyleyen okuldakı kızlar ıcın neler neler demez?
hem bir düşünün belkı sızlerin kızının okuldakı sınıftakı arkadasıdır o cocuk???
anlatabildim mi artık, çarpıtan hanımlar????
ben hak veriyorum söylediklerine arkadaşımın neden?
her gün kötek altında bırakmak değil söylemek istediği.böylesine büyük bir kendisine tacizci bile damgasını alacaksa eğer oğlum varsın bu suçu işlediğinde döveyim.aklına kazınsın ki yanlışı bir daha teşebbüs bile edemesin. ha diyorsunuzki lafla anlatın çocuklarınıza dövmeyin.bu öle odalarını dağıtmaları, yada üstlerini kirletmeleri gibi mesele değil.elin namusu konusu.hassas olmalıyız arkadaşlar.benim oğlum bir arkadaşımın kızının canını yakmamalı vesselam. neymiş ilerdeki psikolojik durumu kötü olurmuş.
yapmayın arkadaşlar oğlumun taciz ettiği kızın psikolojisi bozulursa nolcak?
bu aynı yumurtamı tavukdan , tavukmu yumurtadan hikayesi gibi bence. (İKİ OĞLAN ANNESİ BENDENİZ)
arkadaslar ben o öve öve bitiremediginiz avrupada yasiyorum
burda olaylar nasil gerceklesiyor anlatayim size
3. sinifdaki kiz kardesim 9 yasinda cinselligi tümüyle okulda ögrenmek zorunda kaldi,
söyle düsünün güzel güzel bir kitap esliginde hemde resimli cocuk nasil yapilir ögretiyorlar,
birde sinav sorusu olarak bunu cocuklardan anlatmasini bekliyorlar, anlatirken bile kötü
oluyorum, ben bile bu kadar detayli bilmiyordum ne geri kalmisim ben ya dimi,
sonra bu bilgilerle cinsellik daha da bi ilginclesiyor ve cocuklar artik aralarinda bunlari
konusmaya basliyolar, tabi bu ögreninlere dayanarak 14 yasinda kendileride tecrübe
etmis oluyor olayi, sonuc olarak 14 yasinda ki cocuk olmuyor gayette cinselligi bile
yasamis bir birey, vay vay vay avrupa zihneyeti iste cok gelismis ve cagdas
durun durun simdi cümlede avrupa gecti ne olursa olsun evet dogru diyeceksiniz dimi
nede olsa avrupa yanlis yaparlarmi?
iyiki öyle bir zihniyet yok suan bizim ülkede, umarim da hic bir zaman olmayacak
ecrinin annesi üzüldüm yasadiginiz olaya, cocuklar elbet kuzenleriyle oynayabilir
ama yinede kontrol altinda olmasinda fayda var, tabi eltiniz küfürlere gülüp geciyorsa
cocukta rahat davraniyordur, madem böyle yetistiriyolar cocuklarini o zaman fazla
görüsmeyin yada görüstügünüz zaman kizin yaninda bulunsun
Bir arkadaş sormuş ama hiçe sayarak cvp vememişsiniz.Ben de soruyorum yüzünü yıkamak ne demek? Ayrıca ben dövdürmeye gitmedim diyosunuz ondan mı kapısına gittiniz velveleye verdiniz durumu.Amaç anne babasına duyurup dövdürmekmiş işte.Umarım içiniz soğumuştur.Halbuki aklı başında bir yenge olarak çocuğu karşınıza alıp konuşabililrdiniz bak yengecim yaptığın yanlış gibisine kimseye duyurmadan.Ama evine giderken kapıyı anne ya da babasının açacağını bilmeniz gerekti.Neyse.....
Sinirden elim ayagim titriyor
BİZ aile binasinda kaliyoruz eltimlerle beraber
1 2 saat once ortanca eltime gittim cocuklar bir odada biz bir odadaydik
Buyuk eltimin ogluda oradaydi 13 yasinda
ortanca eltimin 6 yasindaki oglu ve 12 yasindaki ogluda hep bir aradaydilar
bir ara eltim cocuklara bakmaya gitti kendi buyuk oglunu dovmus geri geldi
sinirli sinirli oglani dovdum dedi.o ara ben tlfnla girusuyordum.
Neden dovdun dedim manyak manyak konusuyorlarda ondan dedi
o arada buyuk eltimin oglu cikti gitti bende odaya cocuklarin yanina gectim
cocuga sordum annen sana niye vurdu ne yaptin dedim
valla yenge benim bir sucum yok A... Yapti ustume atti dedi
A.... ne yapti ki dedim
ben, ecrin(benim kizim) buyuyunce onu opecekler dedim
a...da hem opecekler hemde boyle boyle yapacaklR dedi
boyle boyle dedigi hareketi anlamissinizdir
Ayyyyy benim gozum dondu
kucuk degil 14une girecek
hemen onlarin eve gittim karsi daire
eltim acti ogluda yaninda a... dedim kucukmusun o ne bicim laf ne bicim konusuyon oyle
Hemen basladi kivirmaya ortanca eltime soz sayiyo
yengem benim yaptigimi dedi oglunun yuzunu yikiyo
bende dedimki kadinin birseyden haberi bile yok beni dis kapidan cikarken gordu bosver gitme dedi
o arada buyuk eltim olayi bile bilmeden hemen oglunun yuzunu yikamaya basladi
bende dedimki yenge olayi bile bilmiyorsun hemen savunmaya gectin
eltim sacmalamaya basla ben evime kimse gelmesin istemiyorum falan
kimsenin cocugu gelmesin benim cocugumda kimseye gitmesin ben a...hi gondermiyordum yine niye gitti oraya vs vs
bende dedimki gelip gelmemekle terbiyenin ne alakasi var
kusura bakmada cocuk degil o dedim ciktim karsi daireye gectim
konustuklarimizi kaynim duymus zil caldi ortanca eltimin oglunu isteti bende ciktim
kaynin cocugu iki tokat atti o ne bicim laflar bir daha duyayim bak ne olacak diye
Megersem benden sonra kendi oglunuda dovmus ikiside inkar ediyo o diyo o yapti digeri diyo o yapti ...
Sonucta ikiside dayak yedi
buyuk eltim apartmanda nasil bagiriyo anlatamam ne dedigini bile anlamiyom sadece ogluna diyo ben sana demiyom mu gitme onlara diye...
Kaynimda eltimi iteledi ne bagiriyonn diye evlerine girdiler
eltim cocugun ustunde sopayi kirdi diyo(ki kesinlikle yalan abartiyo)
kapiyi yuzumuze carpti gitti
yani suan benim yuzumden oglu dayak yemis oldu
Ama olayi buyuten o oldu bagirarak konustu benimle ee haliyle kaynim sormustur ne oldu diye
Bu arada buyuk eltim cocuklarina hic kiymaz hep hatalArini kapatir
oglunun yaptigi kufurlu espirilere bile guler.
Ama sorsan ona onun cocuklari mukemmel
Neyse suan evdeyim ama sinirim hala gecmedi
eltim demiyor ki oglum o ne bicim laf o nasil hareket
Oglu inkar edince basladi oglunun yuzunu yikamaya
offff cok sinirliyim anlatamam biliyorsunuz neler neler duyoruz goruyoruz
insan en yakinindan boyle seyler duyunca kime guvenecegini sasiriyor
bende onlarla gurur duyuyorum kizimin abileri diye ne abisi be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?