Tereyağlı pilav ile özlem arasındaki o ince çizgi

Bunickcokmuuzunoldune

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2015
1.511
1.555
133
Ne zaman halka şeker görsem annem babamla yürüdüğüm sonrasında zafere ulaştığım halka şekerler geliyor aklıma, tereyağlı pilav ,Binadaki mayalı poğaça kokusu , vanilyalı kek kokusu hepsi herşey annem yapmış gibi annem babam gibi kokuyor bazen ortalik .

26 yaşındayım annem babam hayatta ALLAHA ŞÜKÜR ama 2.5 yıllık evliliğimde ilkkez bugün çocuk olmak istedim binadan girdiğimde aldığım yemek kokusu sonrası kapıyı yumruklayip karşılaşmak istedim sonra ağladım eve gelip .Hayatımın en zor kararını evlenip şehir değiştirerek yaptım ve sevdiğim adam için bir dakika düşünmedim bile bencillik mi yaptım aileme ? eşimi seviyorum onunla mutluyum ama bazen düşünüyorum ömürler günler eksiliyor ve ben yokum annemle babamın yanında. Sizde de benim gibi derin manevi düşünceler oluyor mu ?

Ben de farklı şehire geldim.
Bazen hafta bazen 15 günü buluyor.
Üstelik mesafe 1 saat bile değil.
Ama çok özlüyorum.
Esimden memnunum şükür ama yalnızım
Canim sıkıldı hadi bi oturmaya gidiyim diyebilcegim kimse yok.
Anlıyorum sizi , verebilcegim pek tavsiye de yok aslında .
Sizin aileniz çok mu uzak ?
Yanlarına taşınma durumu falan var mu ?

Şöyle ki ailem istanbulda eşim bir kaç sene sonra taşınıriz diyor evet belki taşınıriz belkide beni teselli etmek için söylüyor.Bilemiyorum ama diretsem taşınıriz fakat eşimin huzurunda benim için önemli belki gidecegimiz yerde iş ortamını sevmeyecek bilmiyorum ben ince düşünen biriyim her iki tarafinda huzurunu düşünmekle geçicekmis gibi geliyor ömrüm

O duyguyu çok iyi bilirim. Özlem ve vicdan azabı karışık. Ben dünyanın bir ucunda yaşıyorum. Binlerce kilometre var Türkiye ile aramızda. Herkesten uzak.. bazen düşünüyorum da aileme bunu yapmaya hakkım yoktu. Bana çok düşkünlerdi. Şimdi hem beni hemde çocuklarımı çok özlüyorlar sabah sabah hüzünlendirdiniz beni

Ben de böyle diyorum kendime ..Çanları sağ diledigimde görebiliyorum teknoloji ile arabayla gidiyorum ama hep yanlarında olmayacak olmak artık ben bencillik mi ettim tek bir dk bile düşünmeden hemen şehir degisiklibi Fikriyle bu düşünceyi atmadim bi turlu

Eğer anneniz de sizin gibi dusunup ailesinden kopamasaydi su an ozlediginiz aile olmazdi. Siz de cocuklarinizin bir gun bu sekilde ozleyecegi bir aile ortami kurmak icin evlendiniz. Kolay degil ancak duzen boyle..

Evet mantığımda böyle diyor ... ama duygularımın eli kolu ayağı hep karisiyor

Imkaniniz varsa taşının yaa.
Ben sizin gibi ince dusunemezdim sanırım , öncelik biraz kendiniz olsun.
Hem alisamazsaniz geri donersiniz ..

Bide ışın kötüsü anneme evlenmeden önce neye kizsam onu yapıyorum şuanda
Mesela annem çamaşırları uzunluğu kısa değil bir tarafa kısa olanları bir tarafa uzun olanları asıyor bende farketmeden böyle yapiyormusum kızardım bide aman anne böyle olsa nolcak sanki aman anne dediğim ne varsa annem gibi olduğumu görünce daha da huzunleniyorum ve sonra diyorum ki annem ne mükemmel bir insan

Şükredin halinize ne güzel mutlusunuz huzurlusunuz.. Rabbim daim etsin inşallah.. benim evliliğim çok problemli 7 senedir huzuru bulamadım. Ve aile özlemim gün geçtikçe artıyor. Anacığım babacığım akılları bende. Bi evladım var diye sabret diyolar. Ama benim sabrım tükeniyo artık. Ağlıyorum şu an çocuk gibi.. babamın evini annemin kucağını özledim 3 ay olcak nerdeyse gözümde, burnumda tütüyolar..

Ahh ahh.. Ben de ilk zamanlar onu farketmistim. Annemde elestirdigim her seyi evimde yaparken bulmustum kendimi.. Simdi yine annemlerdeyim. Babam hasta oldugu icin dogumuma gelemediler.. Ben geldim yanlarina dogum yapmak icin.. Onlarla olmaktan cok mutluyum ve yaklasik 2 ay burada kalacagim ancak 5 yil sonunda evime de adapte olmusum. Aklim kocamda ve geride biraktigim duzenimde.. Sanirim en acı ikilem de bu..

Evet evet ,henüz tanimlayamadigimda bu annemin evinde bana ait olan Odam pijamalarim hala duruyor ama ben oraya ait değilim gibi oluyor orda kaldığımda sanki eşim benim cocugummus gibi ben olmadan yapamazmış gibi dusunuyorum. Sonra kendime çok kızıyorum bak yine anne babanın yanındasın mutlu değil gibi sorguluyorum kendini annen kadar seni kimse ozlemeZ diyorum herkes sensiz yapar diyorum teselli etmeye çalışıyorum neyse benim gibi insanların olduğunu görmek beni sevindirdi karamsarliktan kurtardı inanin..

Yaşadığım hayata anneme babama eşime şükürler olsun tabi ki çok şükür herseyden önce çanları sağ ..Allah size sabır versin en kisa zamanda dilediğiniz hayata umarım kavusursunuz evdeki huzursuzluk ozlemlerin en büyüğünü bile bastırıyor çok güzel bir yaşam dilerim size ve cocugunuza

Acaba ailelerimiz dugun yaparak opup koklayarak gondermek yerine kovalayarak mi gonderseler. Belki bizim icin daha kolay olurdu

Acaba ailelerimiz dugun yaparak opup koklayarak gondermek yerine kovalayarak mi gonderseler. Belki bizim icin daha kolay olurdu

Ben kızıma oyle yapayım dünyanın en büyük iyiliğini yaparım kızima ama bana benzeyen bir kızım olursa gozyaslariyla çiçekleri sular ancaama babasına benzerse analitik düşünen herşeye profosyonel bir bakış açısıyla ozluyorsan git bence ağlamaya ne gerek var diye bakan beton biri olur hangisi daha iyi bilemedjm

Bizim baba benden duygusal. Bugun gondersem 6 ay orada 6 ay evimizde kalir. Sanirsiniz o gelin oldu :)

Bende evlenip başka bir ülkeye geldim hic bilmediğim. Kimseden habersiz cok ağlarım ailem icin cok ozlerim keske derim pişman olurum. Allah acılarını göstermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…